Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Τι θα γίνει με τον πίνακα βρε παιδιά?
Πόσο λογικό είναι να βγει την άλλη εβδομάδα, ο πίνακας δεν προηγείται της πρόσληψης?
Πόσο λογικό είναι να βγει την άλλη εβδομάδα, ο πίνακας δεν προηγείται της πρόσληψης?
-
Επισκέπτης
Καλημερα 15/2 μπαινετε Τριπολη . Την επομενη βδομαδα υπογραφετε προσληψη
-
Επισκέπτης
(Εγώ είμαι από τα άτομα του Μαΐου)
Πηρα τηλέφωνο στην περιφέρεια και μου είπαν ότι 13 του μήνα ορκίζομαι ενώ στο τμήμα δεν γνωρίζουν κάτι ξέρετε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση
Πηρα τηλέφωνο στην περιφέρεια και μου είπαν ότι 13 του μήνα ορκίζομαι ενώ στο τμήμα δεν γνωρίζουν κάτι ξέρετε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση
-
Επισκέπτης
Αυτο ειπαμε 13/2 την αλλη βδομαδα υπγραφες και 15 μεσα. Το τμημα θα σε παρει να πας να υπογραψεις μην ανσυχεις
-
Kwlotoumpas
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 30
Λοιπόν, εμένα με πήραν τηλέφωνο, 13/2 ορκωμοσία, 15/2 μου είπαν Τρίπολη 08:00 - 15:00 .
-
Επισκέπτης
Πώς γίνεται εμένα στην περιφέρεια που πείρα και ρώτησα μου είπαν 13 του μήνα και στο τμήμα ότι δεν έχει έρθει κάποια ενημέρωση ακόμα
-
Επισκέπτης
Με πήραν και εμένα μόλις τώρα. 13/2 ορκωμοσία και 15/2 Τρίπολη.
-
Orestt
Δημοσιεύτηκε ο πίνακας των επιτυχόντων, 489 άτομα, μπείτε ελληνική αστυνομία 6οΠΚΕ να το δείτε
-
Kwlotoumpas
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 30
-
Επισκέπτης
Συνολικά οι επιτυχόντες είναι 515. Όμως έχει ανακοινωθεί ότι για το 2026 οι προσλήψεις για φρουρούς είναι 922. Για τις υπόλοιπες 407 να υποθέσω θα βγει καινούργια προκήρυξη ??
-
Επισκέπτης
Όποτε σύνολο είναι 515+85 από τον Μάιο , 600 άτομα?
-
Επισκέπτης
407 θέσεις είναι πολλές για να μην μείνουν κενές. Το θέμα είναι εάν θα υπάρξει βούληση για νέα προκήρυξη 400 ατόμων, ή το υπόλοιπο κονδύλι θα πάει σε άλλες "τρύπες".
-
Επισκέπτης
876 θέσεις είναι για αυτούς που δεν είχαν δώσει ΠΚΕ, άσε τις 50. ( 926 είναι συνολικά )
361 θέσεις έχουν μείνει κενές εφόσον 515 είμαστε ικανοί. Πάλι αρκετές όσες και να είναι εν τελεί οπότε θέλω να πιστεύω πως θα δώσουν ευκαιρία και σε άλλα άτομα που θέλουν να ενταχθούν αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς.
361 θέσεις έχουν μείνει κενές εφόσον 515 είμαστε ικανοί. Πάλι αρκετές όσες και να είναι εν τελεί οπότε θέλω να πιστεύω πως θα δώσουν ευκαιρία και σε άλλα άτομα που θέλουν να ενταχθούν αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς.
-
Επισκέπτης
Σίγουρα θα βγει νέα προκήρυξη,ίσως θα περιμένουν να δουν πόσοι θα παραιτηθούν μέσα στην σχολή ή μετά και θα βγάλει μια και καλή,μια 600 άρα άνετα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες