Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Epis
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Καλησπέρα σας, όσοι είμαστε κάτω από 3000 και περάσαμε αθλήματα έχουμε ελπίδες ;
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα σας. Ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση όσοι είμαστε οβα και ΕΠΟΠ εφόσον έχουμε παραιτηθεί και κάναμε την υπεύθυνη δήλωση ότι δεν κατέχουμε δεύτερη θέση στο δημόσιο δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα και την επικείμενη πρόσληψη που θα γίνει σε λίγες ημέρες σωστά
-
Επισκέπτης
Παιδιά αν ξέρει να απαντήσει κάποιος για αυτό που λέει ο φίλος πάνω με τους ΕΠΟΠ κάποιος έστω που να είχε κάποιον γνωστό η να είναι και ο ίδιος και να έχει ανάλογη εμπειρία
Λοιπόν φίλοι μου για τους ΟΒΑ είναι πολύ απλό.
Πας αυθημερόν δηλώνεις παραίτηση και παίρνεις εκείνη την στιγμή ταυτότητα και τέλος. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμένα.
Τώρα για τους εποπ είναι διαφορετική διαδικασία θέλει περισσότερο χρόνο που δεν το ξέρω ακριβώς.
Πας αυθημερόν δηλώνεις παραίτηση και παίρνεις εκείνη την στιγμή ταυτότητα και τέλος. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε εμένα.
Τώρα για τους εποπ είναι διαφορετική διαδικασία θέλει περισσότερο χρόνο που δεν το ξέρω ακριβώς.
-
Επισκέπτης
Καλύτερα να ρωτήσεις κάπου υπεύθυνα. Η παραίτηση για έναν ΕΠΟΠ κάνει περίπου 2-3 μήνες να βγει.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 30, 2026 5:30 pm Καλησπέρα σας. Ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση όσοι είμαστε οβα και ΕΠΟΠ εφόσον έχουμε παραιτηθεί και κάναμε την υπεύθυνη δήλωση ότι δεν κατέχουμε δεύτερη θέση στο δημόσιο δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα και την επικείμενη πρόσληψη που θα γίνει σε λίγες ημέρες σωστά
-
Επισκέπτης
Εκτός άμα σε διώξουν με Ι3 τότε δεν έχεις θέμα κανένα
-
Επισκέπτης
Κοίτα αν εξαιρέσεις τους συνοριοφυλακες ορισμένου χρόνου που απαξ και έχουν ανανεώσει την ετήσια σύμβαση τους για έναν επιπλέον χρόνο και δεν μπορούν να παραιτηθούν μετά όλα τα υπόλοιπα του τύπου οβα, εποχικοί πυροσβέστες και ΕΠΟΠ εάν και εφόσον έχεις κλείσει τριετία δεν έχεις θέμα. Για την δικαστική δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω πέρσι που καλούσε κόσμο αβερτα απλά πλήρωναν ένα 3χιλιαρο που ήταν το πρόστιμο και φευγανε. Για φυλακές επίσης δεν ξέρω δηλαδή για σωφρονιστικούς και εξωτερικούς που και αυτοί μου φαίνεται αν πληρώσουν το πρόστιμο φεύγουν.
-
Επισκέπτης
Μόνο αν ο-η σύζυγος είναι ένστολος-η. Για τους υπόλοιπους Δ.Υ. μονο πολύτεκνοι-τρίτεκνοι έχουν κάποια προτεραιότηταUser5000 έγραψε: Παρ Ιαν 30, 2026 1:39 pm Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση άμα είσαι παντρεμένος με δημόσιο υπάλληλο είναι πιο εύκολο να πας Θεσσαλονίκη άμα θες να φύγεις από κάποια χρόνια ;
-
Επισκέπτης
Αν κάποιον τον διώξανε με Ι3 σαν εποπ μπορεί να δηλώσει κανονικά σωστά;
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Αυτό που λέει ο φίλος χωρίς Ι1 δεν μπορείς να κάνεις αίτηση. Μόνο αν έχεις κάνει τα χαρτιά σού ενώ είσαι ΕΠΟΠ όντας Ι1 και μετά παραιτηθείς και πάρεις το Ι3 που είναι η μόνη λύση στα άτομα που δεν έχουν κλείσει 3τια που για να παραιτηθούν πρέπει να βγουν Ι3
-
Επισκέπτης
Είχα ρωτήσει και μου είχανε πει δεν τους νοιάζει τις σε έβγαλαν σαν εποπ ι3 αλλά τι ήσουν σαν φαντάρος μετράει γιατί η αστυνομία έχει δικιά της επιτροπή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες