Απαλλαγή Ι5 για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
woof112233

Re: Απαλλαγή Ι5 για ψυχολογικούς λόγους

Δημοσίευση από woof112233 »

george1996GR έγραψε: Τρί Ιαν 27, 2026 12:42 am Γεία σε όλους έχω μια απορία, πήρα απαλλαγή το καλοκαίρι του 2023 έχοντας μια νοσηλεία το 2020 και έπειτα παρακολούθηση απο ιδιώτη ψυχίατρο.Σκοπεύω να βγάλω νεα ταυτότητα και έχω αγχωθεί γιατί διάβασα οτι σε περίπτωση έκδοσης νέου εγγράφου απο το δημόσιο υπάρχει περίπτωση να σε καλέσουν για αυταπάγγελτη επανεξέταση του Ι5 και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πεί στα πόσα χρόνια θεωρείτε ιάσιμο το Ι5 για ψυχολογικούς λόγους για να δώ αν είναι να βγάλω αργότερα ταυτότητα.Ευχαριστώ εκ τον προτέρον για τις απαντήσεις 

Ο νομος δεν εφαρμοζεται για οσους εχουν παρει ι5 πριν ισχυσει ο νεος νομος (10/01/2026). Αρα εισαι καλυμενος, και να ξαναγινει εξετασει πας με οσα ελεγε ο παλιος (ν. 3421/2005).
woof112233

Re: Απαλλαγή Ι5 για ψυχολογικούς λόγους

Δημοσίευση από woof112233 »

Foukaras2 έγραψε: Τρί Ιαν 13, 2026 4:52 pm Καλησπέρα σας,

Γνωρίζετε με τη νέα νομοθεσία τι γίνεται σε αυτούς που έχουν πάρει ήδη 2 χρόνια αναβολής και φέτος είναι να πάρουν απαλλαγή;

Τι θα ισχύει με το νέο νομοσχέδιο για αυτούς που βρίσκονται στο μεταβατικό στάδιο;

Οπως ειπαμε και παραπανω ειναι λιγο παραξενη η κατασταση, τωρα η ΣΥ ειπε οτι σε πιανει ο καινουργιος νομος. Μονο αυτους που εχουν ηδη παρει οριστικη απαλλαγη (Ι5) δεν τους πιανει.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης