Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στην Αεροπορία στις ειδικότητες που ζητάνε απολυτήριο λυκείου μετράει ΜΟΝΟ το απολυτήριο λυκείου και ΟΧΙ η βεβαίωση σπουδών.

Όσοι στείλατε και βεβαίωση σπουδών ή πτυχία ΑΕΙ/ΤΕΙ ΔΕΝ θα πάρετε επιπλεον μόρια παρά ΜΟΝΟ απο το απολυτήριο λυκείου.

Ευχαριστώ.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καποια μου ειπε σημερα οτι το ecdl δεν μετραει καθολου μορια. Ειναι αληθεια?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι είναι αλήθεια.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Marina2 »

νικος678 έγραψε:Γεια σας παιδια. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε.;
Εχω δηλωσει αμυνα αεροδρομιου που θελει απολυτηριο λυκειου...
Εγω εβαλα και το πτυχιο του τει που ειναι ανωτερο αλλα και το απολυτηριο λυκειου.
Ποιο απο τα 2 μετραει.;
Εχω πτυχιο οτι εχω τελειωσει εστω τον πρωτο χρονο στ τει που παιρνει 350 μορια (αν μετρησει τελικα), απολυτηριο 15,1 δηλαδη 160 μορια σχεδον, λοουερ σε αγγλικα και γερμανικα δηλαδη 80+80=160 και τελος εχω και προυπηρεσια πανω απο ενα χρονο που παιρνει 250 μορια...
Πως τα βλεπετε... Τι λετε για την ειδικοτητα που εχω με αυτα τα μορια... ;
περιμενω απαντησεις σας...
ευχαριστω πολυ...
και κατι τελευταιο. Τα ονοματα για τα δικαιολογητικα θα ανακοινωθουν τελικα στις 22 του μηνα.;
τελικά εισαι ακομη φοιτητης ή αποφοιτος. Δεν εχω καταλάβει επειδη λες μια για το πτυχιο κ μετα λες οτι εχεις βαλει οτι εχεις τελειωσει εστω το 1 χρονο στη σχολή. Αν ισχυει το 2ο θα επαιρνες αν μετρουσε τελικα 350 μορια κ οχι 450 οπως οι αποφοιτη. Τέλος η προυπηρεσια αν δεν ειναι πανω στο αντικειμενο της ειδικοτητας που δήλωσες δεν μετραει! Α κ ξεχασα δεν θα επαιρνες κ μορια απο το απολυτηριο λυκειου κ μορια απο την σχολή σου! Ενα απο τα 2 μονο. Εδω ομως μονο του απολυτηρίου!

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από anna.nikos »

"Οι απόφοιτοι Γυμνασίου - Λυκείου να καταθέτουν αποδεικτικό σπουδών από το οποίο να προκύπτει ο βαθμός αποφοίτησής τους. Από τα υποβαλλόμενα αποδεικτικά γραμματικών γνώσεων μοριοδοτείται μόνο ο ανώτερος τίτλος σπουδών, εκτός εάν οι γραμματικές γνώσεις της δηλωθείσας ειδικότητας απαιτούν συγκεκριμένο τίτλο σπουδών, όπου σ' αυτή την περίπτωση μοριοδοτείται αυτός ανεξαρτήτως της υποβολής ανώτερου τίτλου σπουδών (πχ εάν για τη δηλωθείσα ειδικότητα απαιτείται πτυχίο ΙΕΚ και υποβληθεί από τον υποψήφιο ΕΠ. ΟΠ και πτυχίο ΤΕΙ, μοριοδοτείται το πτυχίο ΙΕΚ). " μεσα απο προκυρηξη
Anonymous

Αρα θα παρω 160 απο το απολυτηριο,160 απο ξενες γλωσσες (80 αγγλικα+80γερμανικα) και 250 απο προυπηρεσια... Αρα συνολο 570... Πως τα βλεπετε για αμυνα αεροδρομιου. Τι λετε.
περιμενω απαντηση σας...

Anonymous

Αρα τι διπλωμα για υπολογιστες μετραει παιδια. Εγω δεν εχω αλλα στην ουσια με συμφερει γιατι αυτοι που εχουν ECDL δεν θα παρουν μορια...
Anonymous

Τα 570 ειναι καλα μόρια

αλλά, και συγνωμη που ρωταω, προυπηρεσία στην αμυνα αεροδρομιου πως παιρνεις;

Anonymous

Απο προσωπικο ασφαλειας σε αεροδρομιο. Δηλαδη σεκιουριτι αεροδρομιου...
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από anna.nikos »

diavivastis έγραψε:
nini84 έγραψε:Σε εμενα στις πρωηγουμενες που ειχα 8 χρονια προυπηρεσια στου υ/η και δεν μου βαλανε ουτε ενα μοριο... Που η ειδηκοτητα που δηλωνα ηταν για πληροφορικη...
ναι απο το στρατο αλλα αν δεν μετραει την κατσαμε την βαρκα... Εικόνα
αφου ειχες αυτη την ειδικοτητα σαν στρατιωτης μετραει οπως λεει κ η προκυρηξη: "Χρόνος προϋπηρεσίας στην ειδικότητα, αποδεικνυόμενος με επικυρωμένο αντίγραφο του ασφαλιστικού φορέα και βεβαίωση του εργοδότη (υπολογίζεται ως προϋπηρεσία και η θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις μόνο στην ίδια ή αντίστοιχη ειδικότητα άλλου κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων) "
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ετσι μετραει. Την εβαλες;
Anonymous

Μαρινα τι ειδικοτητα εχεις βαλει; Εμενα ηθελε απολυτηριο, εβαλα και το απολυτηριο και τη βεβαιωση σπουδων... Αλλα πιστευω θα μετρησουν μονο το απολυτηριο. Τα μορια μου ειναι.160 απο το απολυτηριο,lower στα αγγλικα 80,lower στα γερμανικα 80 και προυπηρεσια στο αεροδρομιο 250... Αρα μονο με το απολυτηριο και τα υπολοιπα (αφου απολυτηριο ζηταει) ειναι 570. Καλα δεν ειναι;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

νικος678 έγραψε:Μαρινα τι ειδικοτητα εχεις βαλει; Εμενα ηθελε απολυτηριο, εβαλα και το απολυτηριο και τη βεβαιωση σπουδων... Αλλα πιστευω θα μετρησουν μονο το απολυτηριο. Τα μορια μου ειναι.160 απο το απολυτηριο,lower στα αγγλικα 80,lower στα γερμανικα 80 και προυπηρεσια στο αεροδρομιο 250... Αρα μονο με το απολυτηριο και τα υπολοιπα (αφου απολυτηριο ζηταει) ειναι 570. Καλα δεν ειναι;
εΕβαλα αυτη που εβαλαν ολοι... Χαχαχα "αμυνα αεροδρομιου". Πολυ καλα τα μορια σου! Κ εγω εβαλα τη βεβαιωση σπουδων!

Anonymous

Και εβαλες μονο την βεβαιωση σπουδων; Δεν εβαλες απολυτηριο; Εγω τα εβαλα και τα 2. Πιστευω να μετρησουν κανονικα ολα μου τα μορια γιατι μου φαινεται οτι μετρανε οτι θελουν
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

νικος678 έγραψε:Και εβαλες μονο την βεβαιωση σπουδων; Δεν εβαλες απολυτηριο; Εγω τα εβαλα και τα 2. Πιστευω να μετρησουν κανονικα ολα μου τα μορια γιατι μου φαινεται οτι μετρανε οτι θελουν
Ειναι γεγονος οτι μετρανε οτι θελουν... Εβαλα κ τα 2 κ εγω! Σκέψου οτι περισυ εβαλα 8μηνη προυπηρεσια σε Η/Υ και δηλωσα ειδικοτητα Η/Υ και δεν μου την μετρησανε. Εσενα η προυπηρεσια σου ειναι κατα την διαρκεια της θητειας σου! Γιατι ενω ειναι σε αεροδρομιο, αυτοι δεν πανε καλα κ δεν ξερεις καμια φορα τι γινεται!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες