Βρε παδια ειχα ξαναρωτησει το ιδιο ακριβως αλλα δυστυχως απαντηση δε πηρα! Εγω εχω τελειωσει 2 τεε σε 2 διαφορετικες ειδικοτητες και εστειλα και τα 2 μου απολυτηρια! Θα μοριοδοτηθουν και τα 2 ή μονο το 1; Να πω οτι η ειδικοτητα που δηλωσα ειναι πληρωμα ερπυστριοφορων πεζικου που ζηταει απολυτηριο λυκειου ή τεε κλπ! Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει! Και επισης εχω μορια πολυτεκνιας, και λοουερ στα αγγλικα και ντελφ στα γαλλικα! Εχω πιθανοτητες να περασω; Αν δε με κοψουν στα αθληματα φυσικα! Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις! Καλη επιτυχια σε ολους παιδακια με ολη μου τη καρδια!
Εχω τελειωσει ενιαιο λυκειο και το τει νοσηλευτικης στην Αθηνα. Εχω παρει το master της microsoft στους υπολογιστες και proficiency στα αγγλικα. Καθε χρονο ειμαι επιλαχουσα... Αφου σκεφτομαι πως αν το ξαναδω... Θα πεσω σε καταθλιψη... Μιλαμε για πολυ πικρα...
[:^ (]
Το master της microsoft ειναι πακετο 7 πτυχιων στους υπολογιστες. Που παιρνει πιστοποιηση απο την εταιρεια της microsoft στην Ελλαδα. Παρολα αυτα... Βγηκαμε εκτος θεματος με τα πτυχια μας... Και θα μας γινει παρατηρηση... [;) ]
Απλα εδω υπαρχει αμεση ανταποκριση ενω στο αλλο θεμα οχι... Αν σε μια ειδικοτητα οπως αμυνα αεροδρομιου που θελει απολυτηριο λυκειου και εγω εχω βαλει το πτυχιο που ειναι ανωτερο ποιο μετραει... ;
Γεια σας παιδια. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε.; Εχω δηλωσει αμυνα αεροδρομιου που θελει απολυτηριο λυκειου... Εγω εβαλα και το πτυχιο του τει που ειναι ανωτερο αλλα και το απολυτηριο λυκειου. Ποιο απο τα 2 μετραει.; Εχω πτυχιο οτι εχω τελειωσει εστω τον πρωτο χρονο στ τει που παιρνει 350 μορια (αν μετρησει τελικα), απολυτηριο 15,1 δηλαδη 160 μορια σχεδον, λοουερ σε αγγλικα και γερμανικα δηλαδη 80+80=160 και τελος εχω και προυπηρεσια πανω απο ενα χρονο που παιρνει 250 μορια... Πως τα βλεπετε... Τι λετε για την ειδικοτητα που εχω με αυτα τα μορια... ; περιμενω απαντησεις σας... ευχαριστω πολυ... και κατι τελευταιο. Τα ονοματα για τα δικαιολογητικα θα ανακοινωθουν τελικα στις 22 του μηνα.;