Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Kwlotoumpas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

JRUDB έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 11:53 am Είμαι σε θέση 1999 στο αρχικό πίνακα Κ πέρασα τα αθλήματα μπαίνω δλδ? Γτ πρέπει να ενημερώσω Κ την δουλειά που δουλεύω 

Προφανώς.
Rpl

Δημοσίευση από Rpl »

KLODINR έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 11:51 am Στο τμήμα που πήρα μου είπαν να υπολογίζω 5 Φλεβάρη στην σχολή 

Τόσο γρήγορα;
User5000
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
Επάγγελμα: Μηχανικός

Δημοσίευση από User5000 »

Καλημέρα παιδιά Άρα με τα αθλήματα και για κάτι δευτερόλεπτα σε περνάνε σωστά ; Αποτι άκουσα ίσχυε αυτό ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Rpl έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 12:09 pm
KLODINR έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 11:51 am Στο τμήμα που πήρα μου είπαν να υπολογίζω 5 Φλεβάρη στην σχολή 

Τόσο γρήγορα;

Εγώ που είμαι από το Μαΐο και πήγα στο τμήμα για αποτυπώματα μου έδωσαν και μια βεβαίωση που λέει ότι η πρόσληψη θα γίνει από 7 Φεβρουαρίου μέχρι 15 Φεβρουαρίου 
Lexari

Δημοσίευση από Lexari »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 11:02 am
Lexari έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 12:05 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 21, 2026 11:33 pm
Ρε ΜΛΚ ειδικοί φρουροί ήταν η οππι η πανεπιστημιακή αστυνομία...

Ρε ζώο πριν μιλήσεις ψάξε λίγο, δεν ήταν αστυνομία. Που θες να διορθώσεις κιολας

Σκάσε ρε λεγκενη που θα πεις εμένα ζώο σκουπίδι!!!! Τι ήταν το 21 ρε αυτιστικε ή οππι? Αστυνομία δεν ήταν? Η μήπως προκήρυξη αστροναυτών?😂😂😂😂

Καλημέρα αμοιβάδα 
Προκήρυξη ΤτΕ ήταν, τρολλακι

Επισκέπτης

Η προσληψη δηλ θα υπογραψετε απο 6 μεχρι 17 φλεβαρη οποτε υπολογιστε τελος φλεβαρη σχολη. Αναρτηθηκε σημερα στην ιστοσελιδα της αστυνομιας προκηρυξη για διορισμο καθηγητων για την εκπαιδευση ΕΦ σχολη Τριπολης για τα 600οσια ατομα που θα πανε εκει. Οσοι περασουν τις εξετασεις αθληματα ιατρικα θα προσληφθουν. 
Επισκέπτης

Ρε σειρά άμα υπογράψεις πρόσληψη θα πας σχολή αμέσως 
γιατι τέλος Φλεβάρη?
Εγώ με όσους έχω μιλήσει που έχουμε περάσει πκε τον Μάιο λένε ότι μέχρι τις 15 θα εχουμε μπει στη σχολή κανονικα
??επίσης ξέρετε πέρα της Τρίπολης ποια άλλη σχολή θα ανοίξει και αν ανοίξει?!
Επισκέπτης

Τα άλλα 276 άτομα που θα πάνε; Δεν χωράνε;
Επισκέπτης

Καθίστε για αρχή να δούμε αν θα βρεθούν 600 άτομα πρώτα και μετά βλέπουμε αν θα ανοίξει και άλλη σχολη ή αν πάμε για νέα προκυρηξη. Επίσης μια ερώτηση . Στην αρχή είχαν αναφερθεί 926 άτομα, μετά 875 κλπ. Τι παίζει με αυτή την διαφορά;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 2:12 pm Καθίστε για αρχή να δούμε αν θα βρεθούν 600 άτομα πρώτα και μετά βλέπουμε αν θα ανοίξει και άλλη σχολη ή αν πάμε για νέα προκυρηξη. Επίσης μια ερώτηση . Στην αρχή είχαν αναφερθεί 926 άτομα, μετά 875 κλπ. Τι παίζει με αυτή την διαφορά;

Γιατί να μην βρεθούν 600 άτομα; Τόση αποχή είχε πια;
Diogenis123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Diogenis123 »

Εγώ παιδιά που ήμουν στην θέση 3003 στον αρχικό πίνακα αν περάσω αθλήματα κλπ μπαίνω η δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση λόγω της χαμηλής μου θέσης στον πίνακα;;
Επισκέπτης

Diogenis123 έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 2:41 pm Εγώ παιδιά που ήμουν στην θέση 3003 στον αρχικό πίνακα αν περάσω αθλήματα κλπ μπαίνω η δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση λόγω της χαμηλής μου θέσης στον πίνακα;;

Ένας θεός ξέρει. Κάνε εσύ την προσπάθεια και βλέπεις.
Επισκέπτης

Το χαρτί γράφει η κατάταξη θα πραγματοποιηθεί από 7 Φεβρουαρίου μέχρι 15 Φεβρουαρίου 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 22, 2026 2:12 pm Καθίστε για αρχή να δούμε αν θα βρεθούν 600 άτομα πρώτα και μετά βλέπουμε αν θα ανοίξει και άλλη σχολη ή αν πάμε για νέα προκυρηξη. Επίσης μια ερώτηση . Στην αρχή είχαν αναφερθεί 926 άτομα, μετά 875 κλπ. Τι παίζει με αυτή την διαφορά;

600 άτομα θα βρεθούνε πάρα πολύ εύκολα πόσοι θα μείνουν στην σχολή να λες 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 21, 2026 11:35 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιαν 21, 2026 11:10 pm Γνωρίζουμε αν υπάρχει αποχή;Δλδ υπάρχει πιθανότητα να βγει νέα προκήρυξη;

Φέτος με τίποτα, να εύχεσαι από του χρόνου να βγάλει καμιά 600αρα για ψηφοθυρικους λόγους να μπεις να σωθείς γιατί δεν θα ξανά βγεί ΝΔ για καμιά 8ετια σίγουρα 

Ναι. Θα βγεί η Καρυστιανού!!! Πιστεύω ότι από τον υπάρχοντα πίνακα δεν θα καλυφθούν οι θέσεις. Τώρα αν θα βγάλει νέα προκήρυξη κανείς δεν το ξέρει.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης