Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

esoterikipliroforisi έγραψε: Σάβ Ιαν 17, 2026 6:37 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 16, 2026 5:42 pm
Esoterikipliroforisi έγραψε: Παρ Ιαν 16, 2026 6:24 am Ενημέρωση αργά χθες στις 23:30: 

Ο Πατρινός ήταν στο Υπουργείο. Δεν σηκώνει τηλέφωνα ούτε απαντάει σε μηνύματα. Οι πληροφορίες εκ των έσω λένε πως πως ζητάει διακαώς 4 πράγματα: 

1. Αύξηση οριου ηλικίας στους πεθ στα 38 έτη 
2. Να πάρει όλους τους επιλαχόντες της ΕΜΟΔΕ που εχουν περάσει τα αθλήματα και να τους τοποθετήσει σε ΕΜΑΚ και σε ΕΜΟΔΕ πριν την αντιπυρική.
3. Να πάρουν όλους τους Εποχικούς άνω των 38 στα Δασαρχεία και να μπει το Δασαρχείο στο Υπουργείο Κλιματικής κρίσης ώστε να ανήκει στην Πυροσβεστική.
4. Να βγει η προκήρυξη των ΠΕΘ πριν την αντιπυρική ωστε να γινει η πλήρωση των επιλαχόντων απο Εποχικούς που εχουν μείνει εκτός και να πάρουν τα μόρια της αντιπυρικής.

Έγκυρη πηγή ότι σας λέω 1000% επιβεβαιωμένο. Μαθαίνω πως σήμερα του εχουν κλείσει απο τη Νέα Δημοκρατία ραντεβού στη Βουλή με τον Υπουργό ενέργειας και περιβάλλοντος ακριβώς γι αυτό το λόγο. Ωραίος ο τυπάς.

Έμπιστος φαίνεσαι... Εν τω μεταξύ ο Πατρινός ανεβάζει στορυ με την οικογένειά του στα Γιάννενα. Ρε δεν πας να παίξεις πουθενά αλλού??

Σωστά. Από Παρασκευή μεσημέρι. Εγώ αυτό το μήνυμα το έγραψα για την Πέμπτη. Παιδιά όσοι έχετε γνωστούς ψάξτε το να δείτε πως ισχύει.

Ναι έγραψες τη Παρασκευή για τη Πέμπτη και αναφέρεις το σήμερα! Άσε μας ρε φίλε στο πόνο μας 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ρε παιδιά ο υπουργός Τετάρτη Πέμπτη έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι πως έγινε η συνάντηση 
Esoterikipliroforisi

Δημοσίευση από Esoterikipliroforisi »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιαν 17, 2026 10:30 am
esoterikipliroforisi έγραψε: Σάβ Ιαν 17, 2026 6:37 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 16, 2026 5:42 pm
Έμπιστος φαίνεσαι... Εν τω μεταξύ ο Πατρινός ανεβάζει στορυ με την οικογένειά του στα Γιάννενα. Ρε δεν πας να παίξεις πουθενά αλλού??

Σωστά. Από Παρασκευή μεσημέρι. Εγώ αυτό το μήνυμα το έγραψα για την Πέμπτη. Παιδιά όσοι έχετε γνωστούς ψάξτε το να δείτε πως ισχύει.

Ναι έγραψες τη Παρασκευή για τη Πέμπτη και αναφέρεις το σήμερα! Άσε μας ρε φίλε στο πόνο μας 

Βρε καλέ μου άνθρωπε, έγραψα πως την Πέμπτη ηταν στο Υπουργείο και Παρασκευή θα συναντήσει τον Υπουργό ενέργειας και περιβάλλοντος. Και λες Παρασκευή μεσημέρι ειχε στόρι απο τα γιαννενα. Μαζί σου, δεν ξέρω αν έγινε η συνάντηση Παρασκευή πρωί, ξέρω σίγουρα όμως και με φωτογραφίες που μου έστειλαν απο μέσα από το Αρχηγείο πως ηταν στο δίπλα κτήριο του Φάρου που ειναι το Υπουργείο. Θες να το πιστέψεις, πιστεψε το. Δεν θέλεις ουτε που με ενδιαφέρει, εγώ τη πληροφορία την έδωσα, προχωράμε παρακάτω.

Alexakoss

Δημοσίευση από Alexakoss »

Παιδιά εγώ άκουσα μίλαγε με τον trump να μας πάρουν στην καλιφορνια για εποχικούς 
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μεθαύριο οι 150 κατατάσσονται, πλέον, στο Πυροσβεστικό Σώμα. Ουσιαστικά η συζήτηση, επί της συγκεκριμένης προκήρυξης, τελείωσε. 

Σιδεροκέφαλοι και καλή αρχή στους επιτυχόντες. 

Παρακαλώ πολύ, οι ενδιαφερόμενοι, να συνεχίσουμε την συζήτηση για τους 600 στον παρακάτω σύνδεσμο. 

viewtopic.php?f=27&t=15983

Το παρόν νήμα κλειδώνεται. 

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες