Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Periptosh
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Σαν να λέμε ότι οι μισοί έμειναν τότε. Για να δούμε βρε παιδιά. Υπομονή κ έχει ο Θεός
-
Επισκέπτης
Παιδιά ξέρεις κανείς με εμπειρία η και από το παρελθόν εμείς που έχουμε ήδη περάσει πκε πότε θα μας καλέσουν πως θα προχωρήσει η διαδικασία;
-
KROSLDI
Καλησπέρα θα περάσω γιατρούς σε πολλά νοσοκομεία θα έχω θέμα με την στρογγυλη σφραγίδα που θα έχω πολλές
-
Επισκέπτης
Όχι κανένα θέμα , απλά εμένα προσωπικά μου είπαν καλύτερα σε ένα νοσοκομείο για να μην γίνει το δελτίο μέσα στις σφραγίδες , δηλαδή να μπει μια στρογγυλή από την γραμματεία και τέλος .
-
KROSLDI
Απλά έχω βρει ραντεβού σε διάφορα νοσοκομεία Κ κέντρα υγείας ραντεβού Κ δεν γίνεται να πάω σε ένα γι'αυτό ρωτάω
-
Rlp
Ρε μάγκες βγαίνει το χιλιάρι; Κανω προπονήσεις και παίζω πολύ στα όρια
-
Επισκέπτης
Παίδες θα το πω εδώ για να υπάρχει, για να μην λένε οτι αποθαρρύνουνμε τα παιδιά, απλά ρωτήστε έναν αστυνομικό εάν αξίζει το επάγγελμα και ακούστε τι θα σας πει, σίγουρα δεν είναι τυχαίες όλες αυτές οι παρατήσεις που συμβαίνουν στο σώμα
-
episkeptis1
ναι όλοι γκρινίαζουν το έχουν αυτό...αλλά δεν βλέπω πολλούς να παραιτούνται....ο αριθμός αυτών που παραιτούνται είναι απειροελάχιστος για την ΕΛ.Α.. και στο κάτω κάτω λέγανε για μισθούς στην προηγούμενη σελίδα..για 950 € κλπ...στον ιδιωτικό τομέα σαν ανειδίκευτος πόσα θα πάρεις?
-
Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αδερφέ! Παρ’ολα αυτά όταν θα μένεις κέντρο , και θα σου σκάσει μια μετάθεση σε ένα Α.Τ στα μεσόγεια , τα 950 είναι τίποτα…θα συμφωνήσω όμως μαζι σου για τον ιδιωτικό τομέα…αλλά πρέπει να αποδεχτούμε πως η αστυνομία δεν πληρώνει μάγκες , είτε το αποδέχεστε και προχωράτε, ή μην ασχολείστε.episkeptis1 έγραψε: Δευ Ιαν 12, 2026 9:19 amναι όλοι γκρινίαζουν το έχουν αυτό...αλλά δεν βλέπω πολλούς να παραιτούνται....ο αριθμός αυτών που παραιτούνται είναι απειροελάχιστος για την ΕΛ.Α.. και στο κάτω κάτω λέγανε για μισθούς στην προηγούμενη σελίδα..για 950 € κλπ...στον ιδιωτικό τομέα σαν ανειδίκευτος πόσα θα πάρεις?
-
Paradiso
Για κοιτάξτε καλύτερα κ πείτε μου πόσες είναι οι παραιτήσεις, πόσα άτομα έμειναν στην ΕΛΑΣ κ αν παίρνει την ΕΛΑΣ να φεύγει κόσμος
-
Billitop
Πιστεύετε ότι θα μπούμε όλοι του πίνακα; Δηλαδή μέχρι και ο τελευταίος;
-
Επισκέπτης
Πόσες παραιτήσεις είναι με ακριβή αριθμό δεν ξέρει κανείς , στο περίπου πάντα , δεν είναι και λίγες σε σχέση με παλαιότερα χρόνια όμως , και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς! Όσο αφορά την ΕΛ.ΑΣ τώρα , εάν την συμφέρει, προφανώς και δεν την συμφέρει να φεύγουν άτομα από την υπηρεσία , πόσο μάλλον όταν φεύγουν από ομάδες όπως πχ. ΔΙΑΣ , ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ και ΤΡΟΧΑΙΑ που τα παιδιά έχουν λίγο περισσότερο φορτίο εργασίας σε σχέση με ένα απλό Α.Τ ας πούμε , εάν οι μισθοί ήταν καλύτεροι , σίγουρα θα ήταν και λιγότερες παραιτήσεις, και αυτό φαίνεται και με τον αριθμό εισακτέων στις σχολές μέσω πανελλαδικών εξετάσεων τα τελευταία χρόνια . Χαμηλότερες βάσεις , σχεδόν οι μισοί αριθμοί εισακτέων λόγο μισθού ( κατά βάση ) κλπ. Όπως αναφερθείτε και πιο πάνω πολύ σωστά , ή συμβιβάζεσαι με τα λεφτά αυτά και μπαίνεις , ή συνεχίζεις την ζωή σου και δεν ασχολείσαι με την ΕΛ.ΑΣ . Φιλικά πάντα , και καλή επιτυχία σε όλους/ες
-
User5000
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
- Επάγγελμα: Μηχανικός
Παιδιά ξέρουμε τίποτα πλέον στα υγειονομικά πως συμπεριφέρονται σε τατουάζ όπως μανίκι γιατί σκέφτομαι να πάω αλλά έχω τατουάζ μανίκι στο χέρι εάν ξέρεις κάνεις ας βοηθήσει ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία παιδιά
-
Επισκέπτης
Οι Ειδικοί Φρουροί μπορούν να έχουν τατουάζ, αρκεί να μην είναι σε εμφανή σημεία όταν φορούν τη στολή, μετά από αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), το οποίο έκρινε τις αυστηρές απαγορεύσεις παλαιότερων προκηρύξεων ως μη νόμιμες και αντισυνταγματικές, επιτρέποντας τελικά την πρόσληψη υποψηφίων που είχαν τατουάζ σε μη εμφανή σημεία.
Ιστορικό & Νομική Εξέλιξη
- Παλαιότερες Προκηρύξεις: Οι αρχικές προκηρύξεις για Ειδικούς Φρουρούς περιλάμβαναν όρο για απαγόρευση τατουάζ.
- Αντίδραση & Δικαστικές Προσφυγές: Υποψήφιοι προσέφυγαν στο ΣτΕ, υποστηρίζοντας ότι η απαγόρευση είναι αντισυνταγματική.
- Αποφάσεις ΣτΕ (2014-2015): Το ΣτΕ έκρινε ότι η ύπαρξη τατουάζ δεν είναι αυτόματα λόγος αποκλεισμού, αλλά ότι το τατουάζ πρέπει να είναι αόρατο με τη στολή. Η πλήρης απαγόρευση κρίθηκε ανεδαφική.
- Διοικητικό Εφετείο Αθηνών: Είχε αποφανθεί αρχικά ότι η απαγόρευση ήταν συνταγματική, λόγω ιδιαιτερότητας, αλλά η κεντρική γραμμή του ΣτΕ επικράτησε.
- Επιτρέπεται με περιορισμούς: Τα τατουάζ επιτρέπονται, αλλά ο κανόνας είναι να μην φαίνονται όταν ο φρουρός είναι με την επίσημη (ένστολη) εμφάνισή του.
- Αποζημιώσεις: Υπήρξαν περιπτώσεις όπου υποψήφιοι που αποκλείστηκαν λόγω τατουάζ έλαβαν αποζημίωση.
-
Επισκέπτης
Άρα βάζεις μία στρογγυλή κάτω και είσαι κομπλέ? Δεν θέλει μία στρογγυλή στην κάθε εξέταση?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες