Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Εγώ πάντως που ρώτησα για που θα είναι οι θέσεις στο τμήμα μου είπαν θα τοποθετηθούν όλοι Αττική , τώρα δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω.
-
Επισκέπτης
Όσοι περάσαμε πκε τι θα απογίνουμε τώρα μπορεί κάποιος αν έχεις γνωστό η αν βρεθεί στο τμήμα να ρωτήσει θα βοηθήσει πολύ παλικάρια ευχαριστώ..
-
Apostolist
Καλησπέρα σας, σήμερα στο αστυνομικό τμήμα μου είπαν ότι όσοι καλούνται θεωρητικά είναι επιτυχόντες μέχρι να περάσουν τα αθλήματα. Ισχύει;
ή υπάρχει περίπτωση να περασουμε τα αθλήματα και να μείνουμε εκτός;
Εγώ είμαι 3030 θέση από κατηγορια Α
ή υπάρχει περίπτωση να περασουμε τα αθλήματα και να μείνουμε εκτός;
Εγώ είμαι 3030 θέση από κατηγορια Α
-
Επισκέπτης
Παιδιά ας οργανωθούμε για αρχή όσοι περάσαμε πκε από περσυ Ιανουάριο και Μάιο αν κάποιον από εσάς σας έχουν καλέσει παρακαλώ να το γράψετε εδώ να δούμε τι γίνετε γιατί και εγώ που έχω περάσει πκε κανένα τηλέφωνο δεν έχει πέσει..
-
Επισκέπτης
Γενικά επειδή από ότι κατάλαβα έχουν θέμα στην αστυνομία με τις παρατήσεις και με τις αποχές γιαυτό είναι πιθανό να εξαντληθεί όλος ο πίνακας και να βγάλουν και καινούρια προκήρυξη για όσες θέσεις μείνουν. Τις προάλλες που μιλούσα με Φρουρό από τους 1400 που πήρε το 19 με είπε ότι οι μισοί δηλαδή 700 άτομα έχουν φύγει.
-
Επισκέπτης
Βεβαια το οτι καλεσαν 876 μου δεινει μια ανακούφιση γιατι το φεκ ελεγε 926 οποτε 50 πρεπει να τους εχουν αφησει στην απ εξω για τα ατομα σαν εμενα που περασαμε ηδη πκε δν νομιζω να βγηκε αυτος ο αριθμος τυχαια αν ξερετε κατι παραπανω για τον αριθμο πειτε μου γιατι να βγηκε το 876..
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα κι από εμένα
Κι εγώ στους ικανούς του Μαϊου είμαι (στους πρώτους 65 από το σύνολο των 85)
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι θα μπούμε όλοι μαζί δηλαδή εμείς του 5ου ΠΚΕ και των προηγούμενων ΠΚΕ πού αν δεν κάνω λάθος οι προηγούμενοι είναι 136 , οπότε στο σύνολο είμαστε 221απο προηγούμενα ΠΚΕ. Βέβαια ένα παλικάρι πιο πάνω έχει γράψει ότι είμαστε 287 από ΠΚΕ οπότε μπορεί να ξέρει καλύτερα.
Από κει και πέρα,οι 876 - 287 (στην καλύτερη -χειροτερη περίπτωση για κάποιους) μας κάνει 589 , οπότε η λογική λέει ότι αυτοί θα είναι του 6ου ΠΚΕ.
Για τους 50 που μένει για να συμπληρώσει το 926 λογικά θα είναι οι 50 ρομα.
Εμείς των προηγούμενων ΠΚΕ,5,4 που είμαστε ικανοί λογικά είμαστε μέσα στους 876.
Εμείς του 5ου ΠΚΕ περιμένουμε από Μάιο και υπάρχουν και παιδιά του 4ου ΠΚΕ που περιμένουν κι αυτοί.
Αν κάποιος ρωτήσει και μάθει κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει γιατί περιμένουμε όντως πολύ καιρό και είμαστε στην αβεβαιότητα
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι θα μπούμε όλοι μαζί δηλαδή εμείς του 5ου ΠΚΕ και των προηγούμενων ΠΚΕ πού αν δεν κάνω λάθος οι προηγούμενοι είναι 136 , οπότε στο σύνολο είμαστε 221απο προηγούμενα ΠΚΕ. Βέβαια ένα παλικάρι πιο πάνω έχει γράψει ότι είμαστε 287 από ΠΚΕ οπότε μπορεί να ξέρει καλύτερα.
Από κει και πέρα,οι 876 - 287 (στην καλύτερη -χειροτερη περίπτωση για κάποιους) μας κάνει 589 , οπότε η λογική λέει ότι αυτοί θα είναι του 6ου ΠΚΕ.
Εμείς των προηγούμενων ΠΚΕ,5,4 που είμαστε ικανοί λογικά είμαστε μέσα στους 876.
Εμείς του 5ου ΠΚΕ περιμένουμε από Μάιο και υπάρχουν και παιδιά του 4ου ΠΚΕ που περιμένουν κι αυτοί.
Αν κάποιος ρωτήσει και μάθει κάτι παραπάνω ας μας ενημερώσει γιατί περιμένουμε όντως πολύ καιρό και είμαστε στην αβεβαιότητα
-
Επισκέπτης
Ρε μεγαλε απο χθες σου ειπαμε οτι εφοσον εχεις περασει ΠΚΕ εισαι μεσα. Τι δεν καταλαβαινεις; Σταματα την κλαψα επιτελους και κανε λιγο υπομονη να τελειωσουν και αυτοι που κληθηκαν τωρα για να παμε στη σχολη.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 09, 2026 6:27 pm Βεβαια το οτι καλεσαν 876 μου δεινει μια ανακούφιση γιατι το φεκ ελεγε 926 οποτε 50 πρεπει να τους εχουν αφησει στην απ εξω για τα ατομα σαν εμενα που περασαμε ηδη πκε δν νομιζω να βγηκε αυτος ο αριθμος τυχαια αν ξερετε κατι παραπανω για τον αριθμο πειτε μου γιατι να βγηκε το 876..
-
Επισκέπτης
Επιτέλους και ένας που έχει περάσει πκε εγώ έχω περάσει τα πκε από περσυ Ιανουάριο οπότε όπως τα λες 4η σειρά πρέπει να μαι σύνολο 146 άτομα είμαστε εμείς αλλά έχουμε μείνει μονάχα 3 άτομα σοβαρά.. αυτό λέει η λογική εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμη μόλις τελειώσουν τα παιδιά πκε να μπούμε πρώτοι εμείς φυσικά..
-
Επισκέπτης
Αλάνια όποιον έχουν καλέσει και περάσει πκε έχει μπει !!!
-
Επισκέπτης
Ποιοι ρομα ρε αδερφέ, αυτοί δεν θα είναι ειδικοί φρουροίΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 09, 2026 6:55 pm Καλησπέρα κι από εμένα
-
Apostolist
Τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχει να εξαντληθεί ο πίνακας;
Σήμερα στο τμήμα μου είπαν ότι όσοι περάσουν πκε είναι μέσα σίγουρα, δεν μπαίνουν σε αναμονή.
Αυτό με έχει μπερδέψει
Σήμερα στο τμήμα μου είπαν ότι όσοι περάσουν πκε είναι μέσα σίγουρα, δεν μπαίνουν σε αναμονή.
Αυτό με έχει μπερδέψει
-
maik
Γνωρίζετε πόσα παίρνει ένας ειδικός φρουρός όταν μπει;
μαζί με πενθήμερα νυχτερινά και ότι άλλο έξτρα μπορεί να έχει το επάγγελμα
μαζί με πενθήμερα νυχτερινά και ότι άλλο έξτρα μπορεί να έχει το επάγγελμα
-
Επισκέπτης
Αντε να περάσει συντομα ο μήνας να μάθουμε και εμείς που περάσαμε πκε πότε θα ενημερωθούμε και έχει καλέσει κάποιος το αρχηγείο της αστυνομίας ή σε κάποιο τμήμα να ρωτήσει τι θα γίνει με εμάς να μάθουμε κάτι παραπάνω..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες