Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Σε ευχαριστώ βοήθησες απόλυτα αλλά το τμήμα πότε θα καλέσει έστω να μας ενημερώσουν ότι όλα οκ.. χαχα
-
Επισκέπτης
Εισαι μεσα. Δηλαδη να στο πω απλα. Εχεις κλειδωσει θεση ηδη. Χαλαρωσε και απολαυσε το. Με το αγχος και την ανυπομονησία δεν θα καταφερεις πολλα. Φιλικα.
-
Επισκέπτης
Μπορείς να πάρεις και από μόνος σου ένα τηλέφωνο εγώ αυτό θα έκανα δεν είναι κακό
-
Επισκέπτης
Πήρα το θέμα είναι ότι ο αστυνόμος δεν είχε ιδέα ακόμη για το τι γίνεται εμένα μου λέει δεν ξέρω αν είσαι μέσα αλλά αν έρθει κάποια ανακοίνωση θα σε πάρουμε καλά αυτοί σήμερα μάθανε ότι πρέπει και να μας καλεσουνε τελευταία στιγμή όλα ελληνικό δημόσιο.. Απλώς έκλεισα 1 χρόνο που πέρασα τα πκε και με έχουν αγχώσει καμία ενημέρωση..
-
Επισκέπτης
Πάρε τηλέφωνο όχι στο τμήμα αλλά στην περιφέρεια και ρώτησε τους να δεις τι θα σου πουν αν και το γράφει μέσα από την στιγμή που έχεις περάσει πκε δεν ξανά περνάς κάτι άμα το δεις το γράφει
-
Επισκέπτης
Μπορείτε να βοήθησε λίγο σε αυτό που να απευθυνθώ για να έχω έγκυρες απαντήσεις που να καλέσω αθηνα μένω.
-
Επισκέπτης
Αν μπεις στην προκήρυξη του 2024 έχει τηλέφωνα διάφορα που μπορεί να πάρεις εκεί θα σου που γιατί ασχολούνται με αυτά
-
Επισκέπτης
Έχει κάποιος τον σύνδεσμο της προκήρυξης του 2024 να βρω τα τηλέφωνα παρακαλώ;
-
Orestis123
Με κάλεσαν σήμερα για να πάρω καρτέλα υγειονομικού για γιατρούς, γνωρίζετε πόσους θα πάρουν στην πρόσληψη; Ώστε να ξέρουμε αν είμαστε επιλαχών ή επιτύχων
-
Επισκέπτης
Κάτι σημαντικό γιατί εχω μπερδευτεί στο έγγραφο που δείχνει και τον πίνακα που λέει αυτό για τους πκε ότι όσοι δώσανε δεν θα δώσουν ξανά και είναι κομπλέ γιατί δεν το βρίσκω.. ;
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Που στις γενικές οδηγίες στο έγγραφο που δείχνει και τον πίνακα για τους επόμενους υποψηφιους δεν λέει κάπου κάτι για αυτούς που περάσανε και πκε τι θα απογίνουμε.. ;
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Β κατηγορία είμαι από τον πίνακα που περάσαμε πκε Ιανουάριο φαντάσου όχι Μάιο..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες