Εάν θες δώσε μου Facebook να σε ρωτήσω κάτι μήπως ξέρεις , έπαιρνα και εγώ Ή όποιος τους βρει πρώτος να ρωτήσει , εξωτερικός και εγώ
Επιλαχόντες 9Κ/2021
-
Επισκέπτης
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Δηλαδή όλη την εβδομάδα είσαι μέσα χωρίς έξοδο τα απογεύματα? Σκ μπορείς να φύγεις και να μείνεις διήμερο αλλού? Επίσης στην εκπαίδευση πως γίνεται με τον μισθό αν υπάρχει? Γίνεται από την αρχή πρόσληψη ή όταν πας για δουλειά μετά? Επίσης πληρώνουν κάτι στην εκπαίδευση?
-
Dela
-
Επισκέπτης
Ναι εαν το σηκώσουν καλό είναι να το ρωτήσουμε αυτό.
εαν και δεν πρόκειται να σηκώσουν τηλέφωνο αυτοί όπως τους κόβω
-
Dela
-
Επισκέπτης
Δηλαδή όλη την εβδομάδα είσαι μέσα χωρίς έξοδο τα απογεύματα? Σκ μπορείς να φύγεις και να μείνεις διήμερο αλλού? Επίσης στην εκπαίδευση πως γίνεται με τον μισθό αν υπάρχει? Γίνεται από την αρχή πρόσληψη ή όταν πας για δουλειά μετά? Επίσης πληρώνουν κάτι στην εκπαίδευση?
-
Επισκέπτης
Λοιπόν επικοινώνησα και μου είπαν πως από Δευτέρα θα επικοινωνήσουν με όποιον έχει κάποιο πρόβλημα με τα δικαιολογητικά και πως εαν ειναι όλα εντάξει δεν θα επικοινωνήσουν απλά θα στείλουν σε μαιλ πάλι ποτε θα γινει η εκπαίδευση για τους εξωτερικούς.
όσοι είναι εσωτερικοί ειναι άλλη διαδικασία μου είπαν γιατι αυτοί πάνε κατευθείαν για δουλειά και κάνουν μετά εκπαίδευση...για ότι νεότερο θα ενημερώσω πάλι
-
Dela
Καλημέρα ! Με πρόλαβες .. ακριβώς τα ίδια μου είπε μια κυρία ψυχουΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 08, 2026 9:46 amΛοιπόν επικοινώνησα και μου είπαν πως από Δευτέρα θα επικοινωνήσουν με όποιον έχει κάποιο πρόβλημα με τα δικαιολογητικά και πως εαν ειναι όλα εντάξει δεν θα επικοινωνήσουν απλά θα στείλουν σε μαιλ πάλι ποτε θα γινει η εκπαίδευση για τους εξωτερικούς.
όσοι είναι εσωτερικοί ειναι άλλη διαδικασία μου είπαν γιατι αυτοί πάνε κατευθείαν για δουλειά και κάνουν μετά εκπαίδευση...για ότι νεότερο θα ενημερώσω πάλι
-
DELA
Καλησπέρα ομάδα:
4.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ MAIL ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΚΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Η ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ?
4.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ MAIL ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΚΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Η ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ?
-
DELA
1) ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΑΠ ΔΕΥΤΕΡΑ?
2) ΑΦΟΥ Ο ΑΣΕΠ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΣ?
2) ΑΦΟΥ Ο ΑΣΕΠ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΣ?
-
Επισκέπτης
Καποιος εσωτερικός να δώσει τα φώτα του.Τι εννοεί εδώ ο φίλος μας για τους εσωτερικούς?Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 08, 2026 9:46 amΛοιπόν επικοινώνησα και μου είπαν πως από Δευτέρα θα επικοινωνήσουν με όποιον έχει κάποιο πρόβλημα με τα δικαιολογητικά και πως εαν ειναι όλα εντάξει δεν θα επικοινωνήσουν απλά θα στείλουν σε μαιλ πάλι ποτε θα γινει η εκπαίδευση για τους εξωτερικούς.
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα,Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 09, 2026 7:36 pmΚαποιος εσωτερικός να δώσει τα φώτα του.Τι εννοεί εδώ ο φίλος μας για τους εσωτερικούς?Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 08, 2026 9:46 amΛοιπόν επικοινώνησα και μου είπαν πως από Δευτέρα θα επικοινωνήσουν με όποιον έχει κάποιο πρόβλημα με τα δικαιολογητικά και πως εαν ειναι όλα εντάξει δεν θα επικοινωνήσουν απλά θα στείλουν σε μαιλ πάλι ποτε θα γινει η εκπαίδευση για τους εξωτερικούς.
Μου είπαν στο τηλέφωνο πως όσοι ειναι εσωτερικοί μόλις γίνει έλεγχος των δικαιολογητικών θα τους έρθει μήνυμα για το πότε αναλαμβάνουν εργασία στα καταστήματα που έχουν διοριστοι ενώ όσοι ειναι εξωτερικοι πρεπει να πάνε πρώτα για εκπαίδευση που διαρκει 2 με 3 μηνες και μετα θα αναλαβουν καθηκοντα στα καταστηματα κράτησης.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 78
Καλησπέρα σας ακριβώς αυτή είναι η διαδικασία. Οι εσωτερικοί με το που γίνει έλεγχος των δικαιολογητικών τους θα βγει ΦΕΚ με τον διορισμό τους. Αμέσως μετά το ΦΕΚ θα επικοινωνήσει η κάθε φυλακή μαζί τους ώστε να πάνε να ορκιστούν και να αναλάβουν υπηρεσία.Καλησπέρα,
Μου είπαν στο τηλέφωνο πως όσοι ειναι εσωτερικοί μόλις γίνει έλεγχος των δικαιολογητικών θα τους έρθει μήνυμα για το πότε αναλαμβάνουν εργασία στα καταστήματα που έχουν διοριστοι ενώ όσοι ειναι εξωτερικοι πρεπει να πάνε πρώτα για εκπαίδευση που διαρκει 2 με 3 μηνες και μετα θα αναλαβουν καθηκοντα στα καταστηματα κράτησης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες