είναι σαν τους εξωτερικούς στις φυλακές?
Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
M4M16
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Αν μπορείς να μου δώσεις και τις υπόλοιπες απαντήσεις
-
Επισκέπτης
-
sakismagkas3
Επειδή πολλοί λετε ανακρίβειες,να ξέρετε μετα απο επικοινωνια με το αρχηγειο της ΕΛΑΣ , ενστολοι συναδελφοι μπορειτε να κανετε κανονικα τα χαρτια σας.Οταν με το καλο βγουν οι πινακες θα μπειτε στη διαδικασια παραιτησης εφοσον τα βαλετε κατω και σας συμφερει!
Οσο το εχ ψαξει κ εχω ερθει σε επικοινωνια με αλλους να ξερετε στην Αθηνα η βαση θα ανεβει σε συγκριση με του 21.
Επισης αυτη τη στιγμη ενασ ΕΦ παιρνει 1250 με βραδινα-και ΣΚ αλλα 12 μισθους που θα πει 15κ το χρονο.ΤΤΕ παιρνεις 950 βασικο + επιδοματα αλλα 14 μισθουσ.Επομενως και 1100 να παιρνεις σου βγαινει το ιδιο με τησ ΕΛΑΣ. Οσοι εχετε πτυχιο για μενα εννοειται να κανετε χαρτια αξιζει καλυτερα απο το να ασχολειστε με τα πρεζακια τησ Αθηνασ.Μην ξεχνατε πτυχιο ειν +25% του βασικου.Αν δε πατε κ επαρχια στον τοπο σας δεν το συζητω καθως γλιτωνετε και το νοικι τησ Αθηνας.
Το θεμα ειν οτι ειν λιγο κλειστοσ κυκλοσ στην ττε και δεν ξερουμε απο θεματα ωραριου και καθημερινοτητασ τι παιζει εκει.
Προσωπικα με 2500 μορια ειμαι σιγουρος οτι επαρχια δεν πιανω και Αθηνα ειμαι οριακα.
Οσο το εχ ψαξει κ εχω ερθει σε επικοινωνια με αλλους να ξερετε στην Αθηνα η βαση θα ανεβει σε συγκριση με του 21.
Επισης αυτη τη στιγμη ενασ ΕΦ παιρνει 1250 με βραδινα-και ΣΚ αλλα 12 μισθους που θα πει 15κ το χρονο.ΤΤΕ παιρνεις 950 βασικο + επιδοματα αλλα 14 μισθουσ.Επομενως και 1100 να παιρνεις σου βγαινει το ιδιο με τησ ΕΛΑΣ. Οσοι εχετε πτυχιο για μενα εννοειται να κανετε χαρτια αξιζει καλυτερα απο το να ασχολειστε με τα πρεζακια τησ Αθηνασ.Μην ξεχνατε πτυχιο ειν +25% του βασικου.Αν δε πατε κ επαρχια στον τοπο σας δεν το συζητω καθως γλιτωνετε και το νοικι τησ Αθηνας.
Το θεμα ειν οτι ειν λιγο κλειστοσ κυκλοσ στην ττε και δεν ξερουμε απο θεματα ωραριου και καθημερινοτητασ τι παιζει εκει.
Προσωπικα με 2500 μορια ειμαι σιγουρος οτι επαρχια δεν πιανω και Αθηνα ειμαι οριακα.
-
giannakis7
οχι διοτι οι φρουροι των φυλακων κινδυνευουν λογω της υπηρεσιας τους.
Καμια σχεση με τους φρουρους της τραπεζας!Στη Τραπεζα εισαι κυριλε.
-
Επισκέπτης
Τελικά ρε παιδιά πόσους μισθούς το χρόνο δίνει η τράπεζα; Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα. Γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας εδώ πέρα.
-
Laimourios
Τα λεφτα ειναι καλυτερα απο τα Σωματα Ασφαλειας και το υπολοιπο Δημοσιο,αυτο κρατηστε μονο!
Τωρα ακριβες ποσο δε θα μαθετε αν δε μπειτε.
Ειναι σιγουρα περισσοτερα λεφτα απο ενστολα σωματα!
Τωρα ακριβες ποσο δε θα μαθετε αν δε μπειτε.
Ειναι σιγουρα περισσοτερα λεφτα απο ενστολα σωματα!
-
Επισκέπτης
-
Episkeptis971
Παιδιά καλησπέρα.
Μεταθέσεις παίζουν ;
Μεταθέσεις παίζουν ;
-
guestfromavillage
παιδια μηπως να γραφουμε λιγο τι μορια εχει ο καθενας σε καθε κατηγορια κ περιοχη; να βγαλουμε μια εκτιμηση οσο μπορουμε για την βαση.
-
Eispraktwr
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 3
αλλα και γενικα, που λετε να ειναι η βαση;
-
Επισκέπτης
θα γίνει όπως το 21 απλώς με υψηλότερους βαθμούς.
Θα έχει 5-7 δυνατά μόρια τύπου 2900-3000 μετά θα πέσει κατακόρυφα στα 2600-2700 και θα καταλήξει γύρω στα 2500 θεωρώ.
(δεν τα φτάνω, αλλά η εκτίμηση μου είναι)
Θα έχει 5-7 δυνατά μόρια τύπου 2900-3000 μετά θα πέσει κατακόρυφα στα 2600-2700 και θα καταλήξει γύρω στα 2500 θεωρώ.
(δεν τα φτάνω, αλλά η εκτίμηση μου είναι)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες