Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Haha

Re: Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)

Δημοσίευση από Haha »

Οι μισοί θα πάνε μεπτε στο μηχανοκίνητο και οι άλλοι Ελευσίνα Λαύριο όπου υπάρχει πίκρα 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Haha έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 11:11 am Οι μισοί θα πάνε μεπτε στο μηχανοκίνητο και οι άλλοι Ελευσίνα Λαύριο όπου υπάρχει πίκρα 

Άστα φίλε, πίκρα. Εσύ να φανταστώ αποτυχών, ε; 
xristoss1996
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από xristoss1996 »

Καλή αρχή μάγκες να έχουμε !!!!
Επισκέπτης

Καλή αρχή μάγκες η εκπαίδευση πότε θα ξεκινήσει επίσης για τους 600 ξέρουμε πότε θα βγει 
Επισκέπτης

Στατιστικά.  12 επιλαχόντες , 360 πήγαν  από τους 411
 Αυτοι οι 12 επιλαχόντες θα ειναι μόνο για Αθήνα και τον συγκεκριμένο διαγωνισμό οχι για τους 600. 
?????αντικειμενικά τώρα ο διαγωνισμός ηταν παρωδία....διάβασα τα σχόλια απο μερίδα που λέει το αντίθετο (ειναι αυτοι που δεν εχουν πολλά μόρια και τους συμφέρει η τωρινή κατάσταση)
Ένα πράγμα να θυμάστε (μιας και ειμαι στο Σώμα 27 χρόνια) Εμείς στην βάρδια και ειδικότερα εγώ στην δικιά μου δεν θέλω μπράτσα.....θέλω ψυχή  και ακόμα η πυροσβεστική δεν έχει βρει μια φόρμουλα για να παίρνει αυτούς που πρέπει....(με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι βάρδιες με ακατάλληλο προσωπικό που το μόνο που θέλουν είναι μια μεταθεση σε κάποιο αεροδρόμιο για να κοροϊδεύουν την ανεπάρκεια τους!!)

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 3:59 pm Στατιστικά.  12 επιλαχόντες , 360 πήγαν  από τους 411
 Αυτοι οι 12 επιλαχόντες θα ειναι μόνο για Αθήνα και τον συγκεκριμένο διαγωνισμό οχι για τους 600. 
?????αντικειμενικά τώρα ο διαγωνισμός ηταν παρωδία....διάβασα τα σχόλια απο μερίδα που λέει το αντίθετο (ειναι αυτοι που δεν εχουν πολλά μόρια και τους συμφέρει η τωρινή κατάσταση)
Ένα πράγμα να θυμάστε (μιας και ειμαι στο Σώμα 27 χρόνια) Εμείς στην βάρδια και ειδικότερα εγώ στην δικιά μου δεν θέλω μπράτσα.....θέλω ψυχή  και ακόμα η πυροσβεστική δεν έχει βρει μια φόρμουλα για να παίρνει αυτούς που πρέπει....(με αποτέλεσμα να έχουν γεμίσει οι βάρδιες με ακατάλληλο προσωπικό που το μόνο που θέλουν είναι μια μεταθεση σε κάποιο αεροδρόμιο για να κοροϊδεύουν την ανεπάρκεια τους!!)

γιατί αυτός που ήτανε οδηγός σε φορτηγό και αποφάσισε να μπει στην Πυροσβεστική και είχε περισσότερο μόρια είναι καλύτερος η αγαπα περισσότεροι την πυροσβεστική 

Επισκέπτης

Παιδια ο τελευταιος εισακτεος τι σειρα ειχε ξερουμε;

Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν. Σαν βάση πόσα ήταν τα μόρια για τους 150 επιτυχόντες; Επίσης για την προκήρυξη του 2026, θα είναι μόνο για οδηγούς όπως αυτή ή όχι ;
Επισκέπτης

Παιδιά πότε βλεπετε να ξεκινάει η εκπαίδευση???
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 6:41 pm Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν. Σαν βάση πόσα ήταν τα μόρια για τους 150 επιτυχόντες; Επίσης για την προκήρυξη του 2026, θα είναι μόνο για οδηγούς όπως αυτή ή όχι ;

Η βάση ήταν 13.5. Τόσα είχαν ο 149 ο150 και ο 151.

xristoss1996
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από xristoss1996 »

Θα βγεί κάποια σχετική διαταγή που να μας προσκαλεί για εκπαίδευση ?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 11:09 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 6:41 pm Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν. Σαν βάση πόσα ήταν τα μόρια για τους 150 επιτυχόντες; Επίσης για την προκήρυξη του 2026, θα είναι μόνο για οδηγούς όπως αυτή ή όχι ;

Η βάση ήταν 13.5. Τόσα είχαν ο 149 ο150 και ο 151.

με αυτη την βαση,τι ειχε καποιος?

Επισκέπτης

ο μπαρδακης βλέπω έχει μπει πολύ δυνατά στο στον χώρο της εμοδε και τον πεθ καθημερινά ανεβάζει ανάρτησης για λύσεις σε σοβαρά ζήτημα 
Επισκέπτης

Πιστεύετε πως μόνο με το δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Γ ή Δ σε ενδεχόμενη προκήρυξη για οδηγούς, θα είχα πιθνανοτητες; Χωρίς μόρια από αντιπυρική περιοδο εννοώ.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες