ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
Εαν τελιώσεις από ΣΕΑΠ και επιλεγείς ΔΕΑ Καταδρομέας, περνάς κι από ΚΕΕΔ ή σε παίρνουν απεφθείας ΚΕΑΠ;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Συγγνώμη αν απαντήθηκε ξανά, αλλά εαν επιλεγείς ΥΕΑ από Κύπρο και αφού τελιώσεις από ΣΕΑΠ και επιλεγείς Καταδρομέας, σε στέλνουν απεφθείας ΚΕΑΠ ή περνάς πρώτα από ΚΕΕΔ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Υ. Γ. Επίσης αν τυχαίνει να γνωρίζει κάποιος, η επιλογή για ΥΕΑ Καταδρομέας γίνεται από την Κύπρο πριν πας ΣΕΑΠ ή γίνεται αφού τελιώσεις ΣΕΑΠ, καθώς γνωρίζω πως παίρνουν μόνο 8 Κύπριους ΔΕΑ Καταδρομείς
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Υ. Γ. Επίσης αν τυχαίνει να γνωρίζει κάποιος, η επιλογή για ΥΕΑ Καταδρομέας γίνεται από την Κύπρο πριν πας ΣΕΑΠ ή γίνεται αφού τελιώσεις ΣΕΑΠ, καθώς γνωρίζω πως παίρνουν μόνο 8 Κύπριους ΔΕΑ Καταδρομείς
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Αρχαιολόγος
Για να πας στους καταδρομείς, όπως και να έχει, θα περάσεις δοκιμασίες μέσα στη ΣΕΑΠ, στα μισά περίπου της εκπαίδευσής σου εκεί.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Χχμμμ οκ, απλά επειδή νομίζω Άκουσα πως για τους Κύπριους γίνεται προ-επιλογή των 8 ΔΕΑ Καταδρομέων πριν σταλούν ΣΕΑΠ, έτσι ώστε να υπάρχει κάθε χρόνο η επάνδρωση στις Μοίρες με ΔΕΑ, αλλιώς θα μπορούσε να μην επιλεγούν αρκετοί ή κανένας Κύπριος.
- D.S.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Παίδες Καλημέρα!
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που ίσως κάποιοι τη βρουν χαζή αλλά... Δε με νοιάζει γιατί εγώ θέλω να μάθω...
Για να πάω Δ. Ε. Α. Ειδικών Δυνάμεων πρέπει να το δηλώσω ξεχωριστά;
Και εννοώ ξεχωριστά από τα άτομα που επιλέγουν για Δ. Ε. Α. Πεζικού!
Δηλαδή είναι διαφορετική η εκπαίδευση Δ. Ε. Α. Πεζικού και άλλη αυτών των Ειδικών Δυνάμεων!
Ευχαριστώ...
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που ίσως κάποιοι τη βρουν χαζή αλλά... Δε με νοιάζει γιατί εγώ θέλω να μάθω...
Για να πάω Δ. Ε. Α. Ειδικών Δυνάμεων πρέπει να το δηλώσω ξεχωριστά;
Και εννοώ ξεχωριστά από τα άτομα που επιλέγουν για Δ. Ε. Α. Πεζικού!
Δηλαδή είναι διαφορετική η εκπαίδευση Δ. Ε. Α. Πεζικού και άλλη αυτών των Ειδικών Δυνάμεων!
Ευχαριστώ...
Σιγά μην σε κοροϊδέψουμε ρε συ.
Το δηλώνεις στην κατάταξη και στο περιοδεύον αν δεν το έχεις κάνει ήδη, αλλά διάβασε και τις υπόλοιπες σελίδες γιατί όπως θα δεις θέλει και σπρώξιμο.
Το δηλώνεις στην κατάταξη και στο περιοδεύον αν δεν το έχεις κάνει ήδη, αλλά διάβασε και τις υπόλοιπες σελίδες γιατί όπως θα δεις θέλει και σπρώξιμο.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Μαθητής
Νομίζω φεύγεις με τη μία Ρεντίνα αλλά για ΣΒΕΚ κ όχι ΚΕΑΠ.mitsios14 έγραψε:Εαν τελιώσεις από ΣΕΑΠ και επιλεγείς ΔΕΑ Καταδρομέας, περνάς κι από ΚΕΕΔ ή σε παίρνουν απεφθείας ΚΕΑΠ;
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Εχω ακομα μια ερωτηση να κανω για
ΥΕΑ πρεπει να μου εχει ερθει σχετικο χαρτι απο την στρατολογια που θα
λεει ΥΕΑ η μπορω στην αρχη της θητειας μου να δηλωσω ΥΕΑ. Αν μπορω τι
κριτιρια χρειαζονται για να παω ΥΕΑ; Επισης τι σταδιοδρομια υπαρχει μετα
και τι βαθμολογικη εξελιξη?
Το μόνο που θα σου απαντήσω εδώ είναι ότι δεν υπάρχει καμί ασταδιοδρομία και καμία βαθμολογική εξέλιξη. Κάνεις τη θητεία σου και γυρνάς σπίτι.
...
Μια ερωτησουλα μόνο παιδιά για να μην σας ζαλίζω, όλα αυτα τα ωραία που λέτε εδώ, μπορεί να τα ρωτήσεις και να στα πουν και μέσα στο στρατόπεδο; Ή δεν παίζει ενημέρωση εκεί;
Καλησπέρα! Μια ερώτηση παρακαλώ όποιον ξέρει να μου απαντήση! Εχω τελειώσει δευτερα λυκείου τεε που παιρνεις το πτυχίο του α κύκλου, μπορω να γίνω δόκιμος;
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει στην ερώτηση του Mike
Πρεπει Να Εχεις Τελιωσει Γ Λυκειου
Νομίζω δέχονται και από ΤΕΕ Β' Κύκλου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες