Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Giannis98

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Giannis98 »

Καλημέρα σας και καλή επιτυχία σε όλους.
Θα πρέπει κάποια στιγμή εμείς οι άνδρες να αντιδράσουμε όσον αφορά το όριο του ύψους. Ποτε δεν είναι αργά. Το νέο έτος έρχεται καινούργια προκήρυξη για Ε.Φ . Δεν είναι δίκαιο να κόβουν τους άντρες για 1-2 πόντους ή ακόμα και χιλιοστά! Είναι αδικία. Δεν υπάρχει ισότητα. Εφόσον για τις γυναίκες έγινε 1.63 θα έπρεπε να γίνει τόσο και για τους άντρες. Παραβιάζεται η αρχή της ισότητας και αναλογικότητας. Ίδιες εξετάσεις δίνουν άντρες και γυναίκες, θα έχουν ίδια καθήκοντα, και θα εκτελούν την ίδια αποστολή. Δηλαδή ένας άντρας 1.69 δεν μπορεί να εκτελέσει την αποστολή αλλά μια γυναίκα 1.63 μπορεί ; μπράβο τους που αντέδρασαν σαν γυναίκες και κατάφεραν να μειώνουν το ύψος από το 1,70 στο 1,63 . Αλλά θα έπρεπε να γίνει αυτό και για τους άντρες γιατί πίστεψε με υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω με ύψος 1,69 - 1,68 που πραγματικά το λέει η καρδιά τους να κάνουν αυτό το επάγγελμα και είναι κρίμα να κόβονται για ένα πόντο και για λίγα χιλιοστά ενώ στις υπόλοιπες περισσότερες χώρες δεν
είναι το όριο 1,70. Αυτά από εμένα δείτε το και σεις και είμαι μέσα σε ότι πείτε για να προχωρήσουμε και δικαστικά 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Υπάρχει περίπτωση να πάνε Ε.Φ. μαζί με Συνοριοφυλακες μαζί για εκπαίδευση?
Randommm

Δημοσίευση από Randommm »

Παιδιά ξέρουμε τι προσέλευση είχε Αθήνα; Με 1900 μόρια έχω ελπίδες σαν επιλαχών ; 

Επισκέπτης

Randommm έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 10:49 am Παιδιά ξέρουμε τι προσέλευση είχε Αθήνα; Με 1900 μόρια έχω ελπίδες σαν επιλαχών ; 

Είχε πολύ υψηλή προσέλευση στην Αθήνα που ρωτάς και είναι λίγο δύσκολο να μπεις 
User152738

Δημοσίευση από User152738 »

Μάγκες εγώ έχω μάθει ότι έχει χαμηλή προσέλευση για Αθήνα οπότε θα δείξει, το θέμα είναι τα αποτελέσματα πότε θα βγουν; Εγώ το βλέπω για Φεβρουάριο - Απρίλιο 

Επισκέπτης

User152738 έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 11:00 am Μάγκες εγώ έχω μάθει ότι έχει χαμηλή προσέλευση για Αθήνα οπότε θα δείξει, το θέμα είναι τα αποτελέσματα πότε θα βγουν; Εγώ το βλέπω για Φεβρουάριο - Απρίλιο 

Τα προσωρινά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν μέσα στο Γενάρη θα βγουν η όλη φάση γενικά θα φτάσει μέχρι μέσα με τέλη Μαρτίου 
Επισκέπτης

για νησια με επικουρια με 1400 μορια υπαρχουνε ελπιδες?

Επισκέπτης

Giannis98 έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 9:05 am Καλημέρα σας και καλή επιτυχία σε όλους.
Θα πρέπει κάποια στιγμή εμείς οι άνδρες να αντιδράσουμε όσον αφορά το όριο του ύψους. Ποτε δεν είναι αργά. Το νέο έτος έρχεται καινούργια προκήρυξη για Ε.Φ . Δεν είναι δίκαιο να κόβουν τους άντρες για 1-2 πόντους ή ακόμα και χιλιοστά! Είναι αδικία. Δεν υπάρχει ισότητα. Εφόσον για τις γυναίκες έγινε 1.63 θα έπρεπε να γίνει τόσο και για τους άντρες. Παραβιάζεται η αρχή της ισότητας και αναλογικότητας. Ίδιες εξετάσεις δίνουν άντρες και γυναίκες, θα έχουν ίδια καθήκοντα, και θα εκτελούν την ίδια αποστολή. Δηλαδή ένας άντρας 1.69 δεν μπορεί να εκτελέσει την αποστολή αλλά μια γυναίκα 1.63 μπορεί ; μπράβο τους που αντέδρασαν σαν γυναίκες και κατάφεραν να μειώνουν το ύψος από το 1,70 στο 1,63 . Αλλά θα έπρεπε να γίνει αυτό και για τους άντρες γιατί πίστεψε με υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω με ύψος 1,69 - 1,68 που πραγματικά το λέει η καρδιά τους να κάνουν αυτό το επάγγελμα και είναι κρίμα να κόβονται για ένα πόντο και για λίγα χιλιοστά ενώ στις υπόλοιπες περισσότερες χώρες δεν
είναι το όριο 1,70. Αυτά από εμένα δείτε το και σεις και είμαι μέσα σε ότι πείτε για να προχωρήσουμε και δικαστικά 

Λες όλα αυτά και ο πετάς και ένα « θα βγει καινούργια προκήρυξη για Ε.Φ ». Άσε ρε φίλε αυτό θα φανεί.
user123456789

Δημοσίευση από user123456789 »

2200 αθηνα εχω ελπιδες;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 11:04 am για νησια με επικουρια με 1400 μορια υπαρχουνε ελπιδες?

Αν είχες 2400 μπορεί και να έιχες. Τώρα με αυτά τα μόρια απίθανο και σου μιλάω ρεαλιστικά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 11:23 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 11:04 am για νησια με επικουρια με 1400 μορια υπαρχουνε ελπιδες?

Αν είχες 2400 μπορεί και να έιχες. Τώρα με αυτά τα μόρια απίθανο και σου μιλάω ρεαλιστικά 

λες να μην εχω ελπιδες?
τοσα νησια ειναι

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 11:09 am
Giannis98 έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 9:05 am Καλημέρα σας και καλή επιτυχία σε όλους.

Λες όλα αυτά και ο πετάς και ένα « θα βγει καινούργια προκήρυξη για Ε.Φ ». Άσε ρε φίλε αυτό θα φανεί.

Φαντάσου πόσο στόκος είναι για να γράφει ότι θα βγεί καινούργια προκήρυξη ειδικών φρουρών 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 11:25 am

λες να μην εχω ελπιδες?
τοσα νησια ειναι

Εδώ ρε φίλε εγώ με 2830 επικουρικό πίνακα και φοβάμαι ότι δεν θα μπω :lol:

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 11:27 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 16, 2025 11:25 am

λες να μην εχω ελπιδες?
τοσα νησια ειναι

Εδώ ρε φίλε εγώ με 2830 επικουρικό πίνακα και φοβάμαι ότι δεν θα μπω :lol:

απο νησι εισαι? σε νησια δεν ελπιζεις να μπεις?

Επισκέπτης

Οσοι ειστε επικουρικο πινακα δεν μπαινετε πουθενα. Ακομα και στα νησια οι θεσεις εχουν καλυφθει απο κυριο πινακα με ελαχιστα μορια. Το λεω γιατι ειμαι στην ιδια φαση με εσας και το εχω ξεγραψει. Ρωτησα και εμαθα. 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Liak, niasimas και 6 επισκέπτες