Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πωωωω ήδη 20 άτομα από εδώ μέσα έχουν 3500+ για Θεσσαλονίκη δύσκολα τα πράγματα  :lol:

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 2:59 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 2:56 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 2:54 pm
Θεσσαλονίκη είμαι οπότε μπορεί να έχω καμιά 5 ατομα μπροστά απο εμένα αλλά ναι στην πρώτη δεκάδα πιστέυω θα είμαι

Εγώ σήμερα που έκανα τα χαρτιά στην αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης τέτοια μόρια δεν μου είπαν παντός...
Εκτός και αν τα είδες στον ύπνο σου

Τι σου είπαν ? Γιατι εγώ ποτέ δεν είπα οτι εμαθα κατι απλά υποθέτω οτι οπως εχω εγω αρκετα μόρια θα έχουν και άλλοι και δεν είμαι τρολ μην με μπερδεύεις με τους απο πάνω τους πουθενάδες

Ότι 4000+ δεν έχει έρθει κανένας....

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 3:00 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 2:59 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 2:56 pm
Εγώ σήμερα που έκανα τα χαρτιά στην αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης τέτοια μόρια δεν μου είπαν παντός...
Εκτός και αν τα είδες στον ύπνο σου

Τι σου είπαν ? Γιατι εγώ ποτέ δεν είπα οτι εμαθα κατι απλά υποθέτω οτι οπως εχω εγω αρκετα μόρια θα έχουν και άλλοι και δεν είμαι τρολ μην με μπερδεύεις με τους απο πάνω τους πουθενάδες

Ότι 4000+ δεν έχει έρθει κανένας....

Αδερφέ της θεσσαλονικης ειναι υποδιευθηνση η θεσσσαλονικη δεν εχει διευθηνση αν εννοεις εκεινο στους αμπελοκηπους μενεμένη

StaloneSylvester

Δημοσίευση από StaloneSylvester »

Αν τα αθλήματα ακυρωθούν όπως ακούστηκε πρόσφατα και πάνε πέτρα,ψαλίδι,χαρτί θα κοπεί πολύς κόσμος. Κάνετε εξάσκηση μάγκες.Με καλό reaction time και λίγη τύχη θα μπουν μόνο όσοι το αξίζουν. Έχω 9000 μόρια  δόκιμος ειδικών δυνάμεων και ταυτόχρονα ξηράς και λίγο  πολεμικό ναυτικό, 8 παιδιά τα 4 δικά μου και τα άλλα ειναι αδέρφια μου, έχω πτυχίο ιεκ σεκιουριτι, αγγλικα,γερμανικα,ιταλικα,ρωσικα,γαλλικά και ότι άλλη βρισιά μπορείς να σκεφτείς σε άλλη γλώσσα είμαι τέκνο 2 θανόντων στο καθήκον  δηλαδή έχω 2 πατέρες απο διαφορετικές μάνες και φυσικά εντοπιότητα σε νησιά και νησίδες.Νομίζω είναι κι άλλα αλλά που να τα θυμάμαι όλα. Τέλος πάντων πείτε μου αν περνάω εσείς σαν επιτροπή. Ευχαριστώ.

Επισκέπτης

StaloneSylvester έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 3:03 pm Αν τα αθλήματα ακυρωθούν όπως ακούστηκε πρόσφατα και πάνε πέτρα,ψαλίδι,χαρτί θα κοπεί πολύς κόσμος. Κάνετε εξάσκηση μάγκες.Με καλό reaction time και λίγη τύχη θα μπουν μόνο όσοι το αξίζουν. Έχω 9000 μόρια  δόκιμος ειδικών δυνάμεων και ταυτόχρονα ξηράς και λίγο  πολεμικό ναυτικό, 8 παιδιά τα 4 δικά μου και τα άλλα ειναι αδέρφια μου, έχω πτυχίο ιεκ σεκιουριτι, αγγλικα,γερμανικα,ιταλικα,ρωσικα,γαλλικά και ότι άλλη βρισιά μπορείς να σκεφτείς σε άλλη γλώσσα είμαι τέκνο 2 θανόντων στο καθήκον  δηλαδή έχω 2 πατέρες απο διαφορετικές μάνες και φυσικά εντοπιότητα σε νησιά και νησίδες.Νομίζω είναι κι άλλα αλλά που να τα θυμάμαι όλα. Τέλος πάντων πείτε μου αν περνάω εσείς σαν επιτροπή. Ευχαριστώ.

Καλα απο αυτά που γράφεις φαινεται οτι δεν ξερεις ποιος ειναι ο μπαμπας σου
StaloneSylvester

Δημοσίευση από StaloneSylvester »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 3:06 pm
StaloneSylvester έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 3:03 pm Αν τα αθλήματα ακυρωθούν όπως ακούστηκε πρόσφατα και πάνε πέτρα,ψαλίδι,χαρτί θα κοπεί πολύς κόσμος. Κάνετε εξάσκηση μάγκες.Με καλό reaction time και λίγη τύχη θα μπουν μόνο όσοι το αξίζουν. Έχω 9000 μόρια  δόκιμος ειδικών δυνάμεων και ταυτόχρονα ξηράς και λίγο  πολεμικό ναυτικό, 8 παιδιά τα 4 δικά μου και τα άλλα ειναι αδέρφια μου, έχω πτυχίο ιεκ σεκιουριτι, αγγλικα,γερμανικα,ιταλικα,ρωσικα,γαλλικά και ότι άλλη βρισιά μπορείς να σκεφτείς σε άλλη γλώσσα είμαι τέκνο 2 θανόντων στο καθήκον  δηλαδή έχω 2 πατέρες απο διαφορετικές μάνες και φυσικά εντοπιότητα σε νησιά και νησίδες.Νομίζω είναι κι άλλα αλλά που να τα θυμάμαι όλα. Τέλος πάντων πείτε μου αν περνάω εσείς σαν επιτροπή. Ευχαριστώ.

Καλα απο αυτά που γράφεις φαινεται οτι δεν ξερεις ποιος ειναι ο μπαμπας σου

Ναι αλλά σε περνάω στα μόρια μάγκα!

Επισκέπτης

Καλησπέρα με 3580 είμαι καλα περνάω?
Επισκέπτης

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΡΟΛΛΑΡΕΤΕ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 3:14 pm ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΡΟΛΛΑΡΕΤΕ

Οντως και εγώ θέλω να μάθω και αυτό είναι και το νοημα του φόρουμ ρε παιδια .Οχι να βριζομαστε και να δυσκολέυουμε ο ενας τον αλλον

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 3:14 pm ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΡΟΛΛΑΡΕΤΕ

Οι αιτήσεις είναι πάνω από 1000 στην Θεσσαλονίκη και η βάση κυμαίνεται από 3450 και πάνω και έχουν πολλές ισοβαθμίες μορίων
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 3:23 pm

Οι αιτήσεις είναι πάνω από 1000 στην Θεσσαλονίκη και η βάση κυμαίνεται από 3450 και πάνω και έχουν πολλές ισοβαθμίες μορίων

Αρα εγω με 3380 δεν εχω ελπιδες
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 3:40 pm

Εννοω να τα κάνω ή δεν αξιζει να μπω στον κοπο καν

Επισκέπτης

Έτσι όπως είναι τα πράγματα οχιιι δυστυχώς γιατί μαζεύτηκαν πολλοί με υψηλά μόρια 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 3:41 pm

Έτσι όπως είναι τα πράγματα οχιιι δυστυχώς γιατί μαζεύτηκαν πολλοί με υψηλά μόρια 

Αρα να το αφήσω καλύτερα γτ θέλει και χαρτουρες κλπ κλπ δημοσιες υπηρεσιες ε?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 3:44 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 3:41 pm

Αρα να το αφήσω καλύτερα γτ θέλει και χαρτουρες κλπ κλπ δημοσιες υπηρεσιες ε?

Έχει πολύ τρέξιμο ναι 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες