Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα εντωμεταξύ ρε μάγκες προφανώς και θα έχει 2 και 3000 αιτήσεις σε αυτές τις πόλεις.Για έβρο μονο συνοριοφύλακες είχε 1750 ΓΙΑ ΕΒΡΟ που δεν θέλει να πάει κανείς ΓΙΑ ΕΒΡΟ αν δεν το καταλάβατε που η ορεστιαδα ολη ειναι 20χιλιαδες πλυθησμος λογικό δεν ειναι θεσσαλονικη αθήνα με 20πλασιο αριθμο να εχουν τοσες αιτήσεις για ονομα πια κάνετε λες και δεν ξερετε μαθηματικα και εκπλησεστε

Επισκέπτης

Εν το μεταξυ μαγκες τι βυσμα εβαλαν οι κρητικοι για να κάνουν 70 θέσεις σε μια πολη με 1/3 του πλυθησμου τις θεσσαλονικης
Επισκέπτης

Αθήνα Κάτω από 2000 αιτήσεις δύσκολο καλά Θεσσαλονίκη δεν το συζητώ μια από τα ίδια....ο κόσμος πλέον τα κάνει παντού δεν είναι όπως παλιά 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:43 am Εν το μεταξυ μαγκες τι βυσμα εβαλαν οι κρητικοι για να κάνουν 70 θέσεις σε μια πολη με 1/3 του πλυθησμου τις θεσσαλονικης

Ενώ Κέρκυρα με 86 θεσεις :lol:

Επισκέπτης

Προσοχή σε όλους ... οταν βγουν οι βάσεις μετά θα υπάρξουν αθληματα ... στην ροδόπη κόπηναν 6 άτομα στις πρώτες θέσεις και άλλοι 2 δεν πήγαν καν που είχαν βασικές θέσεις 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:47 am Προσοχή σε όλους ... οταν βγουν οι βάσεις μετά θα υπάρξουν αθληματα ... στην ροδόπη κόπηναν 6 άτομα στις πρώτες θέσεις και άλλοι 2 δεν πήγαν καν που είχαν βασικές θέσεις 

Ναι γιατι ειναι Ροδοπη ποιος θελει να παει στα πομακοχωρια να βαραει σκοπια ρε μαγκες λογικο δεν ειναι ουτε εγω δεν θα ηθελα
Επισκέπτης

Με 3390 Α κατηγορία με εντοπιότητα για Θεσσαλονίκη είμαι οριακά έξω ε?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 12:30 pm Με 3390 Α κατηγορία με εντοπιότητα για Θεσσαλονίκη είμαι οριακά έξω ε?

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα δυστυχώς φίλε μου είσαι εκτός 
endiaferomenos

Δημοσίευση από endiaferomenos »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:31 am Αποτελέσματα πέρα τον Φλεβάρη και εάν,γιατί οι αιτήσεις θα φτάσουν τον αριθμό αιτήσεων της πρώτης προκήρυξης των Ε.Φ το 19 που είχε φτάσει 15000. Έχει τεράστια προσέλευση παντού 

κάπως υπερβολικό μου φαίνεται, για ΣΦ που δεν ξέρεις και αν θα σε μονιμοποιήσουν
Επισκέπτης

endiaferomenos έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 12:37 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:31 am Αποτελέσματα πέρα τον Φλεβάρη και εάν,γιατί οι αιτήσεις θα φτάσουν τον αριθμό αιτήσεων της πρώτης προκήρυξης των Ε.Φ το 19 που είχε φτάσει 15000. Έχει τεράστια προσέλευση παντού 

κάπως υπερβολικό μου φαίνεται, για ΣΦ που δεν ξέρεις και αν θα σε μονιμοποιήσουν

Καλά εσένα σου ακούγεται τρελό αλλά ο κόσμος ακόμα και ορισμένου χρόνου τρέχει να κάνει τα χαρτιά και αυτό φαίνεται με την προσέλευση μέχρι τώρα 
Επισκέπτης

Εε ναι μονο και μονο επειδη ειναι μεγαλες πολεις και εχοθν κανει πολυς κοσμος τα χαρτια τους με παιδια πολυτεκνοι εφεδροι ειδικων οποτε δυσκολα
Επισκέπτης

Παιδιά μην έχετε ελπίδες οι αιτήσεις είναι πάρα πολλές και τα μόρια υψηλά. Και έπονται και άλλες τόσες μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 
Egkurespiges2025

Δημοσίευση από Egkurespiges2025 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 12:58 pm Παιδιά μην έχετε ελπίδες οι αιτήσεις είναι πάρα πολλές και τα μόρια υψηλά. Και έπονται και άλλες τόσες μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 

Επίσημη πηγή = Επισκέπτης, τοποθεσία = ellinikos-stratos, ημερομηνία 10/12/2025 

Επισκέπτης

Γέμισε τρολςς το φορουμ
endiaferomenos

Δημοσίευση από endiaferomenos »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 12:39 pm

Καλά εσένα σου ακούγεται τρελό αλλά ο κόσμος ακόμα και ορισμένου χρόνου τρέχει να κάνει τα χαρτιά και αυτό φαίνεται με την προσέλευση μέχρι τώρα 

εδώ έχει για σωφρονιστικούς σε τετοιον χωρο και μετα που ακουμε

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες