Χαχαχαχα τρολακι και εσυ σαν τους αλλους απο ολη την αθηνα εκαναν 100 ατομα ψεμματα 5 ατομα εκαναν εσυ ησουν ο εκτοςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 1:13 pmΕπειδή έκανα τα χαρτιά σήμερα στην αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών μου είπαν ότι μέχρι τώρα ούτε 100 άτομα δεν πήγανε οπότε μην λέτε *****, σίγουρα στην Θεσσαλονίκη δεν θα μπουν από επίκουρικο αλλά Αθήνα που παίρνει 240 άτομα σίγουρα θα μπουν και μου το είπε και ο αστυνομικός που έκανα την αίτηση
Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Τώρα είδα τις βάσεις του επικουρικού για Ροδόπη ο 10ος είχε 2900 ρε τρολλλ
-
Επισκέπτης
Όχι ρε λογικά έκαναν 1500 άτομα με 3500 μόρια ο καθένας έχεις δικιοΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 1:17 pmΧαχαχαχα τρολακι και εσυ σαν τους αλλους απο ολη την αθηνα εκαναν 100 ατομα ψεμματα 5 ατομα εκαναν εσυ ησουν ο εκτοςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 1:13 pmΕπειδή έκανα τα χαρτιά σήμερα στην αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών μου είπαν ότι μέχρι τώρα ούτε 100 άτομα δεν πήγανε οπότε μην λέτε *****, σίγουρα στην Θεσσαλονίκη δεν θα μπουν από επίκουρικο αλλά Αθήνα που παίρνει 240 άτομα σίγουρα θα μπουν και μου το είπε και ο αστυνομικός που έκανα την αίτηση
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
endiaferomenos
βρε παιδιά,τι κάνετε έτσι,προς τι αυτες οι κόντρες!
στο μέλλον,μπορεί να κανέτε μαζί υπηρεσίες και εσείς τσακώνεστε
στο μέλλον,μπορεί να κανέτε μαζί υπηρεσίες και εσείς τσακώνεστε
-
Επισκέπτης
Θέλω να δω όλους εσάς που λέτε για 1000+ αιτήσεις σε κάθε περιοχή Αθήνα και Θεσσαλονίκη όταν θα βγουν τα αποτελέσματα που θα κρυφτείτε 
-
Επισκέπτης
Μπαααα εγώ με τα μόρια που έχω είμαι μέσα δεν είμαι καθόλου εκτός. Εσύ και τα υπόλοιπα σκουπίδια μου φαίνεται είστε 1000% εκτός και παρακαλάτε λέγοντας τα παραμύθια να κοιμηθεί ο Θεός μπας και μπείτε ζώαΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:40 pmΑυτά θα φανούν όταν βγουν οι πίνακες που τότε θα είσαι εξαφανισμένος εσύ κι όσοι πετάνε νούμερα από εδώ κι από κει. Όλοι ανώνυμοι εδώ και γράφουν ότι τους κατέβει γιατί δεν τους βλέπει κανείς.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:35 pmΒρισε όσο θες η αλήθεια είναιι μια. Έχουν γίνει πολλές αιτήσεις και η βάση είναι μεγάλη επειδή δεν έχεις ελπίδες να μπεις δεν σου φταίμε εμείς....εγώ εάν θες να ξέρεις έχω και εντοπιότητα και αρκετά μόρια για να μπω εσύ μάλλον είσαι ήδη εκτοςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 7:22 pm
Καλά η μόνη πραγματική ταυτότητα είναι ότι δυστυχώς ο πατέρας σου δεν τραβήχτηκε την ημέρα της σύλληψης σου σκουπίδια όλα σας που ο ένας έλεγε ότι αν δεν είσαι από Ανατολική Αττική ακόμη και αν είσαι Αττική δεν μπαίνεις στον κύριο πίνακα και συνεχίζει μαζί με τα εσένα και τα υπόλοιπα καθυστερια να λέει αυτές τις παπατζες με τις χιλιάδες αιτήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αποθαρρύνει κόσμο ούτως ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες του να μπει γιατί δεν έχει μόρια!!!!
![]()
-
Επισκέπτης
Ακομα ενας ονειροπαρμενος που νομιζει οτι εχουν γινει 10 αιτησεις και θα περασει με 1200 μορια ναι ναι τα συνεφακια ροζ και ο ουρανος κιτρινος
-
Επισκέπτης
Ρε τον άλλον τον είχες δει που έλεγε ότι αν δεν είσαι από Ανατολική Αττική δεν μπαίνεις στον κύριο πίνακα της Αττικής που μου λέγε να διαβάσω την προκήρυξη και μόλις του έγραψα ότι έλεγε η προκήρυξη και μίλησε ο δυκ αγνοείται ακόμα δύο βδομάδα?
Ή ο άλλος που λέει στην προκήρυξη του 2020 μπήκαν από επικουρικό πίνακα, ενώ η βάση ήταν απλά χαμηλή στο 2300 που εν τέλει τόσο θα είναι και τώρα γιατί έχει φύγει άπειρος κόσμος και δεν κάνει κανείς για συνοριοφύλακες γιατί τα λεφτά είναι λίγο και το μέλλον αβέβαιο. Εδώ θα είμαστε ή μάλλον εγώ εδώ θα είμαι οι υπόλοιποι χαχανουληδες θα είστε εξαφανισμένοι πάλι.
-
Επισκέπτης
Κανείς δεν είπε ότι έχουν γίνει δέκα αιτήσεις και ότι θα έχει 1500 βάση αλλά ούτε το άλλο πού παρουσιάζουν οι παραμυθάδες. Εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε μην αγχώνεσαι.
-
Επισκέπτης
-
endiaferomenos
πως και δεν μοριοδότησαν και εδώ τα πτυχία?
-
Επισκέπτης
Δεν εχεις κοινη λογικη απλα να ξες ειναι μεγαλες πολεις μεγαλυτερος ανταγωνισμος δεν ειναι σαν τον εβρο που ολοι κ ολοι ηταν 20κ κατοικοι και κανενας δεν θελει να παει εκει .Δεν ειναι τοσο δυσκολο να το κατανοησειςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Δεκ 09, 2025 1:31 pmΡε τον άλλον τον είχες δει που έλεγε ότι αν δεν είσαι από Ανατολική Αττική δεν μπαίνεις στον κύριο πίνακα της Αττικής που μου λέγε να διαβάσω την προκήρυξη και μόλις του έγραψα ότι έλεγε η προκήρυξη και μίλησε ο δυκ αγνοείται ακόμα δύο βδομάδα?
Ή ο άλλος που λέει στην προκήρυξη του 2020 μπήκαν από επικουρικό πίνακα, ενώ η βάση ήταν απλά χαμηλή στο 2300 που εν τέλει τόσο θα είναι και τώρα γιατί έχει φύγει άπειρος κόσμος και δεν κάνει κανείς για συνοριοφύλακες γιατί τα λεφτά είναι λίγο και το μέλλον αβέβαιο. Εδώ θα είμαστε ή μάλλον εγώ εδώ θα είμαι οι υπόλοιποι χαχανουληδες θα είστε εξαφανισμένοι πάλι.
-
Επισκέπτης
Ααα καλα φενεται το επιπεδο αυτης της δουλειας και το iq αυτων π θα δουλεψουν κριμα κριμα χωριατακλαμαδες αξεστοι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες