Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Lagos έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 6:58 pm Έχω 3600 για Θεσσαλονίκη και με σγχωσατε ρε.

Εσύ καλά είσαι πάνω από την βάση...όσοι είναι στα 3400 και πάνω είναι μεσα
Rm70gr

Δημοσίευση από Rm70gr »

Δείτε τώρα τι γίνεται εσείς εδώ που μπαίνετε συντονισμένα και γράφετε για πολλές αιτήσεις έχετε μόνο έναν σκοπό να αποθαρρύνετε τα παιδιά από το να κάνουν αίτηση παίζεται αν έχετε αυτά τα μόρια που λέτε κιόλας ! Λοιπόν αδειάστε μας της γωνιά και αφήστε μας να μιλάμε εμείς που έχουμε μια σοβαρότητα και ενδιαφέρον πραγματικό και όχι κομπλεξικό σκοπό ! Όποιος το βλέπει καταλαβενει ποιος είναι το τρολ εδώ μέσα και ποιος έχει καλό σκοπό και ποιος έχει πονηρό ! 
Επισκέπτης

Rm70gr έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 7:14 pm Δείτε τώρα τι γίνεται εσείς εδώ που μπαίνετε συντονισμένα και γράφετε για πολλές αιτήσεις έχετε μόνο έναν σκοπό να αποθαρρύνετε τα παιδιά από το να κάνουν αίτηση παίζεται αν έχετε αυτά τα μόρια που λέτε κιόλας ! Λοιπόν αδειάστε μας της γωνιά και αφήστε μας να μιλάμε εμείς που έχουμε μια σοβαρότητα και ενδιαφέρον πραγματικό και όχι κομπλεξικό σκοπό ! Όποιος το βλέπει καταλαβενει ποιος είναι το τρολ εδώ μέσα και ποιος έχει καλό σκοπό και ποιος έχει πονηρό ! 

Πες μου οτι δεν εχεις μορια χωρις να μου πεις οτι δεν εχεις μορια

Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Ερώτηση χρηστικής σημασίας...πτυχία ξένων γλωσσών είναι απαραίτητη η μετάφραση ας απαντήσει κάποιος που έκανε αίτηση...και απολυτήριο ψηφιακό?????
Επισκέπτης

Aπολυτηριο ψηφιακό είναι μετά τις σχολικές χρονιές 2016-2017 για το πτυχίο των αγγλικών ας μας πει κάποιος που έχει κάνει 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 7:19 pm
Rm70gr έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 7:14 pm Δείτε τώρα τι γίνεται εσείς εδώ που μπαίνετε συντονισμένα και γράφετε για πολλές αιτήσεις έχετε μόνο έναν σκοπό να αποθαρρύνετε τα παιδιά από το να κάνουν αίτηση παίζεται αν έχετε αυτά τα μόρια που λέτε κιόλας ! Λοιπόν αδειάστε μας της γωνιά και αφήστε μας να μιλάμε εμείς που έχουμε μια σοβαρότητα και ενδιαφέρον πραγματικό και όχι κομπλεξικό σκοπό ! Όποιος το βλέπει καταλαβενει ποιος είναι το τρολ εδώ μέσα και ποιος έχει καλό σκοπό και ποιος έχει πονηρό ! 

Πες μου οτι δεν εχεις μορια χωρις να μου πεις οτι δεν εχεις μορια

Ακατάλληλος ακόμα και εκει :lol:

Επισκέπτης

Αθήνα είμαστε στις 1178 αιτήσεις μέχρι τώρα στον Α πίνακα το έμαθα από τον θείο μου που είναι μέσα στην διεύθυνση 
Και η βάση κυμαίνεται στα 3500 και άνω 
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία! Κάποιος όπως εγώ που δεν έχει εντοπιότητα, με 1800-2000 έχει πιθανότητες όχι Αθηνα ή Θεσσαλονίκη, αλλά έστω και σε κάποιο απομακρυσμένο νησί;
endiaferomenos

Δημοσίευση από endiaferomenos »

και για την Ηπειρο,ελεγαν θα έβγαζαν θέσεις αλλά τίποτα,γνωρίζει κανείς αν θα βγάλουνε για το 26 για εκει?
άλλες χρονιές εμπαιναν ατομα τον επικουρικό πίνακα?
Επισκέπτης

endiaferomenos έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 11:01 am και για την Ηπειρο,ελεγαν θα έβγαζαν θέσεις αλλά τίποτα,γνωρίζει κανείς αν θα βγάλουνε για το 26 για εκει?

Μετά το τον Ιούνιο εάν θα ξαναβγεί κάτι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 11:02 am
endiaferomenos έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 11:01 am και για την Ηπειρο,ελεγαν θα έβγαζαν θέσεις αλλά τίποτα,γνωρίζει κανείς αν θα βγάλουνε για το 26 για εκει?

Μετά το τον Ιούνιο εάν θα ξαναβγεί κάτι 

μην ξεχνάμε,έρχονται εκλογές και πρέπει να ικανοποιηθούν όλες οι περιφέρειες
υπάρχει καμια ομαδική στο messenger ?
Επισκέπτης

Ισχύει παιδιά να κάνουμε μια ομαδική στο messenger 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 8:23 pm Αθήνα είμαστε στις 1178 αιτήσεις μέχρι τώρα στον Α πίνακα το έμαθα από τον θείο μου που είναι μέσα στην διεύθυνση 

Όχι φίλε μου κάνεις λάθος εγώ μίλησα με τον δικό μου θείο που είναι στην διεύθυνση Αθηνών και μου είπε ότι οι αιτήσεις είναι 576 και η βάση είναι στα 2700 μόρια!!!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 08, 2025 11:50 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 8:23 pm Αθήνα είμαστε στις 1178 αιτήσεις μέχρι τώρα στον Α πίνακα το έμαθα από τον θείο μου που είναι μέσα στην διεύθυνση 

Όχι φίλε μου κάνεις λάθος εγώ μίλησα με τον δικό μου θείο που είναι στην διεύθυνση Αθηνών και μου είπε ότι οι αιτήσεις είναι 576 και η βάση είναι στα 2700 μόρια!!!

Τι λες ρε φίλε??? Κοροϊδεύεις τον κόσμο εδώ μέσα,σήμερα έκανα την αίτηση στην διεύθυνση Αθηνών και μου είπαν 86 άτομα έχουν κάνει αίτηση μέχρι τώρα 
Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλους, αν κάποιος έχει την ευγενή καλοσύνη μπορεί να πει, ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να κάνουμε την αίτηση μας; Ευχαριστώ πολύ!!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες