Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Rm70gr
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Ρε αντμιν πες μου σοβαρά έσβησες το δικό μου το σχόλιο που έλεγα τόσες σοβαρές πληροφορίες επειδή χαρακτήρισα τα παιδάκια που έχουν μόνο σκοπό να αποθαρρύνουν κόσμο ; (Πάμε πάλι ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΛΑΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟ Α.Τ. ΕΧΕΙ 1 ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ 0 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΣΤΟ ΔΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ) όταν θα βγουν οι πίνακες μικρά μου παιδάκια μην σας ψάχνουμε όλους εσάς ! ΠΑΤΕ κάντε τα χαρτιά σας ΔΕΝ ξέρετε τι σας ξημερώνει στην τύχη σας !
-
Επισκέπτης
Για αυτό σας λέω ότι στην προκήρυξη αυτή θα γίνουν πολλές αιτήσεις σίγουρα 6000-7000 αιτήσεις πανελλαδικά
-
Επισκέπτης
Άσε μας ρε φίλε 50 άτομα μόνο....σου λέμε ξεκάθαρα ότι έγιναν πάνω από 700 αιτήσεις...όταν θα βγουν τα αποτελέσματα θέλω να δω που θα κρυφτείς όταν θα επιβεβαιωθουμεRm70gr έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 6:19 pm Ρε αντμιν πες μου σοβαρά έσβησες το δικό μου το σχόλιο που έλεγα τόσες σοβαρές πληροφορίες επειδή χαρακτήρισα τα παιδάκια που έχουν μόνο σκοπό να αποθαρρύνουν κόσμο ; (Πάμε πάλι ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΛΑΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟ Α.Τ. ΕΧΕΙ 1 ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ 0 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΣΤΟ ΔΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ) όταν θα βγουν οι πίνακες μικρά μου παιδάκια μην σας ψάχνουμε όλους εσάς ! ΠΑΤΕ κάντε τα χαρτιά σας ΔΕΝ ξέρετε τι σας ξημερώνει στην τύχη σας !
-
Rm70gr
Φιλαράκι άσε της αερολογίες εγώ σου μιλάω με γεγονότα όχι με λόγια του αέρα παρασκευή πρωί πήγα και πήρα την βεβαίωση και ρώτησα ! Χθες το απόγευμα ήμουν στο τμήμα και έκανα την αίτηση και μου είπαν ότι είμαι ο πρώτος που πάω ! Αυτα περί κονε και μιλήσαμε με της υποδιεύθυνση και αυτά τα τρελά της φαντασίας σας μόνο εσείς μπορείτε να τα ξέρετε στον φανταστικό κόσμο σας !Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 6:22 pmΆσε μας ρε φίλε 50 άτομα μόνο....σου λέμε ξεκάθαρα ότι έγιναν πάνω από 700 αιτήσεις...όταν θα βγουν τα αποτελέσματα θέλω να δω που θα κρυφτείς όταν θα επιβεβαιωθουμεRm70gr έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 6:19 pm Ρε αντμιν πες μου σοβαρά έσβησες το δικό μου το σχόλιο που έλεγα τόσες σοβαρές πληροφορίες επειδή χαρακτήρισα τα παιδάκια που έχουν μόνο σκοπό να αποθαρρύνουν κόσμο ; (Πάμε πάλι ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΛΑΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟ Α.Τ. ΕΧΕΙ 1 ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ 0 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΣΤΟ ΔΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ) όταν θα βγουν οι πίνακες μικρά μου παιδάκια μην σας ψάχνουμε όλους εσάς ! ΠΑΤΕ κάντε τα χαρτιά σας ΔΕΝ ξέρετε τι σας ξημερώνει στην τύχη σας !
-
Επισκέπτης
Οχι 5 λαθος 10 αιτησεις εγιναν απο 1 εκατομυριο κοσμο στβν θεσσαλονικηΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 6:22 pmΆσε μας ρε φίλε 50 άτομα μόνο....σου λέμε ξεκάθαρα ότι έγιναν πάνω από 700 αιτήσεις...όταν θα βγουν τα αποτελέσματα θέλω να δω που θα κρυφτείς όταν θα επιβεβαιωθουμεRm70gr έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 6:19 pm Ρε αντμιν πες μου σοβαρά έσβησες το δικό μου το σχόλιο που έλεγα τόσες σοβαρές πληροφορίες επειδή χαρακτήρισα τα παιδάκια που έχουν μόνο σκοπό να αποθαρρύνουν κόσμο ; (Πάμε πάλι ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΛΑΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟ Α.Τ. ΕΧΕΙ 1 ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ 0 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΣΤΟ ΔΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ) όταν θα βγουν οι πίνακες μικρά μου παιδάκια μην σας ψάχνουμε όλους εσάς ! ΠΑΤΕ κάντε τα χαρτιά σας ΔΕΝ ξέρετε τι σας ξημερώνει στην τύχη σας !
-
Επισκέπτης
Άκου τρολλλλ ...τα στατιστικά που σου είπαμε ισχύουν και θα δεις σε λίγο καιρό,έχουν καταθέτει πολλές αιτήσεις και οι βάσεις είναι πολύ υψηλές και μάλιστα πολλοί ισοβαθμούν άσε τις μλκιες σε εμένα ήσουν ο πρώτοςRm70gr έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 6:27 pmΦιλαράκι άσε της αερολογίες εγώ σου μιλάω με γεγονότα όχι με λόγια του αέρα παρασκευή πρωί πήγα και πήρα την βεβαίωση και ρώτησα ! Χθες το απόγευμα ήμουν στο τμήμα και έκανα την αίτηση και μου είπαν ότι είμαι ο πρώτος που πάω ! Αυτα περί κονε και μιλήσαμε με της υποδιεύθυνση και αυτά τα τρελά της φαντασίας σας μόνο εσείς μπορείτε να τα ξέρετε στον φανταστικό κόσμο σας !Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 6:22 pmΆσε μας ρε φίλε 50 άτομα μόνο....σου λέμε ξεκάθαρα ότι έγιναν πάνω από 700 αιτήσεις...όταν θα βγουν τα αποτελέσματα θέλω να δω που θα κρυφτείς όταν θα επιβεβαιωθουμεRm70gr έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 6:19 pm Ρε αντμιν πες μου σοβαρά έσβησες το δικό μου το σχόλιο που έλεγα τόσες σοβαρές πληροφορίες επειδή χαρακτήρισα τα παιδάκια που έχουν μόνο σκοπό να αποθαρρύνουν κόσμο ; (Πάμε πάλι ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΛΑΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟ Α.Τ. ΕΧΕΙ 1 ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ 0 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΣΤΟ ΔΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ) όταν θα βγουν οι πίνακες μικρά μου παιδάκια μην σας ψάχνουμε όλους εσάς ! ΠΑΤΕ κάντε τα χαρτιά σας ΔΕΝ ξέρετε τι σας ξημερώνει στην τύχη σας !
-
Επισκέπτης
Και εγω που πηγα πρωτος ημουν γιατι ανηκω στην μυστικη σεκτα τον ιλουμινατι και ειμαι ο πρωτος π εκανα αιτηση σε ολη την θεσσαλονικη και σε ολη την ελλαδα μην σου πω και τον κοσμο 10 αιτησεις ειναι ολες κ ολεςRm70gr έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 6:27 pmΦιλαράκι άσε της αερολογίες εγώ σου μιλάω με γεγονότα όχι με λόγια του αέρα παρασκευή πρωί πήγα και πήρα την βεβαίωση και ρώτησα ! Χθες το απόγευμα ήμουν στο τμήμα και έκανα την αίτηση και μου είπαν ότι είμαι ο πρώτος που πάω ! Αυτα περί κονε και μιλήσαμε με της υποδιεύθυνση και αυτά τα τρελά της φαντασίας σας μόνο εσείς μπορείτε να τα ξέρετε στον φανταστικό κόσμο σας !Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 6:22 pmΆσε μας ρε φίλε 50 άτομα μόνο....σου λέμε ξεκάθαρα ότι έγιναν πάνω από 700 αιτήσεις...όταν θα βγουν τα αποτελέσματα θέλω να δω που θα κρυφτείς όταν θα επιβεβαιωθουμεRm70gr έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 6:19 pm Ρε αντμιν πες μου σοβαρά έσβησες το δικό μου το σχόλιο που έλεγα τόσες σοβαρές πληροφορίες επειδή χαρακτήρισα τα παιδάκια που έχουν μόνο σκοπό να αποθαρρύνουν κόσμο ; (Πάμε πάλι ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΛΑΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟ Α.Τ. ΕΧΕΙ 1 ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ 0 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΣΤΟ ΔΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ) όταν θα βγουν οι πίνακες μικρά μου παιδάκια μην σας ψάχνουμε όλους εσάς ! ΠΑΤΕ κάντε τα χαρτιά σας ΔΕΝ ξέρετε τι σας ξημερώνει στην τύχη σας !
-
Dsg
Δηλαδη εμεις που εχουμε για Αιτωλοακαρνανια κατω απο 3000 και πανω απο 2600 ουτε για πλακα δε θα μπουμε ετσι δεν ειναι?
-
Επισκέπτης
Πάνω από 1000+ αιτήσεις θα γίνουν σε όλο τον νομό
Η προσέλευση είναι τεράστια...εγώ με 2900 με εντοπιότητα δεν θα πάω γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν έχουμε ελπίδα ούτε απέξω
Η προσέλευση είναι τεράστια...εγώ με 2900 με εντοπιότητα δεν θα πάω γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν έχουμε ελπίδα ούτε απέξω
-
Επισκέπτης
Σε κάθε νημα δυστυχώς υπάρχουν πολλά μπά σταρδα που θέλουν να κόψουν κόσμο πριν καν πάει να κάνει αίτηση. Πηγαίνετε να κάνετε αίτηση δεν χάνετε κάτι.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες