Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Γειά σας μάγκες με 3580 περναω ε? Για θεσσαλονικη
Επισκέπτης

Εγω με 3790 νομίζω καλά ειμαι

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 11:44 am Γειά σας μάγκες με 3580 περναω ε? Για θεσσαλονικη

Ναι μπρο σιγουρα η βαση θα ειναι κοντα στα 3400

Επισκέπτης

ΜπρΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 11:45 am Εγω με 3790 νομίζω καλά ειμαι

Μπρο πως μαζεψες τοσα μορια καν
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 11:47 am

Εε απολυτήριο λυκείου εφεδρος ειδικων και εχω διπωματα γλωσες και 2 παιδια
Επισκέπτης

Εε απολυτήριο λυκείου εφεδρος ειδικων και εχω διπωματα γλωσες και 2 παιδια

Ααα ετσι εξηγειτε να σου ζησουν αδερφε
Επισκέπτης

Γειά κάνω τα χαρτια μου πρωτη φορα σε προκυρηξη καξ θα ηθελα να ρωτησω αν με  3450 λετε να μπω
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 11:58 am Γειά κάνω τα χαρτια μου πρωτη φορα σε προκυρηξη καξ θα ηθελα να ρωτησω αν με  3450 λετε να μπω

Καταπασα περιπωση εισαι μεσα φίλος 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 11:59 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 11:58 am Γειά κάνω τα χαρτια μου πρωτη φορα σε προκυρηξη καξ θα ηθελα να ρωτησω αν με  3450 λετε να μπω

Καλά και εγώ που έκανα και σε άλλες προκυρήξεις κανονικα η βαση θα ηταν γυρω 2800 αλλα για τις μεγάλες πόλεις γίνεται χαμος κυρίως αθήνα θεσσαλονίκη αντε και καμιά καβάλα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 12:01 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 11:59 am

Καλά και εγώ που έκανα και σε άλλες προκυρήξεις κανονικα η βαση θα ηταν γυρω 2800 αλλα για τις μεγάλες πόλεις γίνεται χαμος κυρίως αθήνα θεσσαλονίκη αντε και καμιά καβάλα

Καλά ρε φίλε λογικό η επαρχία δεν έχει καν τόσο κόσμο

Επισκέπτης

Καλα εγώ ρώτησα τον θείο μου που ήταν πρώτη σειρά ειδικων φρουρων το 99 έχει κλείσει 26 χρόνια μέσα στο σώμα και λέει οτι δεν είναι και τόσο καλή φάση αυτή η προκύρηξη γιατί αυτούς κατευθείαν τους μονιμοποιησαν δεν ηταν ΣΦΟΧ και ήταν με ελληνικό κονδύλιο.Αντιθέτως αυτοι που θα μπουν τώρα ειναι απο το ΤΑΜΕΥ με ευρωπαικό κονδύλιο και με σύμβαση 1 χρόνου χωρις ορίζοντα μονιμοποιησης
Επισκέπτης

Και επίσης αν βάλεις μαζί και τις τελευταιες προκυρήξεις συνοριοφυλάκων και τωρα αυτην για τους Ρομα καταλαβαίνεις οτι απλά είναι ψηφοθηρια και δεν νοιάζει σε κανεναν αν τον να τους κρατήσουν στο μέλλον είναι βιωσιμο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 12:09 pm Και επίσης αν βάλεις μαζί και τις τελευταιες προκυρήξεις συνοριοφυλάκων και τωρα αυτην για τους Ρομα καταλαβαίνεις οτι απλά είναι ψηφοθηρια και δεν νοιάζει σε κανεναν αν τον να τους κρατήσουν στο μέλλον είναι βιωσιμο

Καλά και πες οτι δουλευω εγώ 3 4 χρόνια και μετά δεν με κανουν ανανεωση την σύμβαση εγώ θα ειμαι 28 + και δεν θα μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου αλλου και μετα?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 12:10 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 12:09 pm Και επίσης αν βάλεις μαζί και τις τελευταιες προκυρήξεις συνοριοφυλάκων και τωρα αυτην για τους Ρομα καταλαβαίνεις οτι απλά είναι ψηφοθηρια και δεν νοιάζει σε κανεναν αν τον να τους κρατήσουν στο μέλλον είναι βιωσιμο

Καλά και πες οτι δουλευω εγώ 3 4 χρόνια και μετά δεν με κανουν ανανεωση την σύμβαση εγώ θα ειμαι 28 + και δεν θα μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου αλλου και μετα?

Μάλλον είσαι μικρός και δεν καταλαβαίνεις τι παει να πεί ελληνικό κράτος πχ δες δημοτικη αστυνομία το 2014 που εμειναν ξεκρεμαστοι 40ρηδες με παιδια

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 12:12 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 12:10 pm

Μάλλον είσαι μικρός και δεν καταλαβαίνεις τι παει να πεί ελληνικό κράτος πχ δες δημοτικη αστυνομία το 2014 που εμειναν ξεκρεμαστοι 40ρηδες με παιδια

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ. ΑΑ ΡΕ ΕΛΑΔΑΡΑ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες