Ναι θα πάμε ακλαφτοι και ισως ειναι απο τις ψηλοτερες προκυρηξεις σε μορια και βαση της αστυνομιας μεχρι σημερα
Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Πολύ ανταγωνιστική προκύρηξη κριμα κριμα και για 900 ευρω και χωρις μονιμοποιηση
-
Επισκέπτης
Εντωμεταξύ μίλησα με έναν φίλο μου που είναι συνοριοφύλακας και λέει οτι είναι σε αναμμένα κάρβουνα αν θα τους ανανεώσουν η όχι και λεει οτι φοβάτε φουλ για το μέλλον γιατί ξεκινάει καξ μεγαλώνει σιγα σιγά και είναι φουλ ασταθείς με το τι θα γίνει στο μέλλον
-
Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς ούτε σίγουρος να είσαι ούτε τίποτα απλά αν σε απολύσουν γυρνάς πίσω στο ντελίβεριΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 11:44 pm Εντωμεταξύ μίλησα με έναν φίλο μου που είναι συνοριοφύλακας και λέει οτι είναι σε αναμμένα κάρβουνα αν θα τους ανανεώσουν η όχι και λεει οτι φοβάτε φουλ για το μέλλον γιατί ξεκινάει καξ μεγαλώνει σιγα σιγά και είναι φουλ ασταθείς με το τι θα γίνει στο μέλλον
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Γενικά αυτό το φόρουμ ειναι 100% αξιοοιδτο σε όλα τα νήματα λένε πράγματα τα οποία στέκουν και δεν είναι ΠΑΠΑΤΖΕΣ σε καμία περίπτωση για να αποθαρρύνουν κόσμο για να μειώσουν τον ανταγωνισμό 

-
Επισκέπτης
Καλά προφανώς και καποιοι θα λενε παπατζες αλλα το πτι έχει τρελή προσέλευση ισχυει ρε σεις
-
Επισκέπτης
Εγώ είμαι που έλεγα οτι θα βγει τον δεκέμβριο η προκυρηξη γτ γνωριζω ατομα απο την υποδιευθυνση
και επίσης ξέρω περίπου πόσοι εκαναν τα χαρτιά τους και γιαυτό υπολογίζω και ποσο θα βγει η βαση.Θες να με ακουσεις καλως δεν θες στα παπ μου
-
Επισκέπτης
Παιδιά δυστυχώς αυτή η προκήρυξη θα έχει την μεγαλύτερη προσέλευση σε προκήρυξη της ελληνικής αστυνομίας και αυτό φαίνεται ήδη από τα νούμερα για 38 θεσεις έχουν καταθέσει ήδη 700 άτομα.... σκεφτείτε τι θα γίνει και στις υπόλοιπες περιοχές
-
Επισκέπτης
Άρα όποιος έχει 2500 μόρια καί κάτω τζάμπα τα έκανε?
-
Επισκέπτης
Περίεργο πάντως που έχει τόσο ζήτηση αφού θα πάρει από τον ήδη υπάρχον πίνακα των ειδικών φρουρών προφανώς και όλοι περιμένουν το μόνιμο.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες