Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Rm70gr

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Rm70gr »

Φίλε να σου πω κάτι δεν ενοχλεί αυτό που λένε ΜΕ ενοχλεί ο τρόπος που το λένε, Τα γράφουν όλα με ένα υφάκι και μια ξερολίαση λες και είναι οι φωτεινοί παντογνώστες, εμείς μάλλον φυτρώσαμε,ακριβώς σε εκείνο το αποτέλεσμα θέλουν να καταλήξουν στο να σε αποθαρρύνουν.Για αυτό κάθομαι και γράφω σιγά μην καθόμουν τώρα να  ασχολούμαι Σάββατο μεσημέρι με το φόρουμ.Αλλα άμα δεν κάτσει κάποιος να ασχοληθεί μαζί τους και να τους τα πει αυτοί εδώ μέσα θα νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα αρχ@@@….
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Για Θεσσαλονίκη σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά στην Τούμπα μέχρι στιγμής 11 άτομα έχουν κάνει αίτηση.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 3:40 pm Για Θεσσαλονίκη σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά στην Τούμπα μέχρι στιγμής 11 άτομα έχουν κάνει αίτηση.

Γιατί σε ένα τμήμα μόνο κάνουν αίτηση?? Υπάρχουν πολλά....
Επισκέπτης

Αναφέρω αυτό που πήγα εγώ. Γενικά θεωρώ ότι από 3000 μόρια και πάνω έχει κάποιος πιθανότητες.
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Λοιπόν κάνα κάνετε τα χαρτιά σας και να περιμένετε...πρώτο βήμα να είσαι πχ για Θεσσαλονίκη πρώτη κατηγορία μέσα στους 38 η μέσα στις 100 που θα πάνε για αθλήματα κλπ....δεύτερο βήμα   να είσαι υγιείς..τρίτο βήμα ψυχιατρικές επιτροπές...τέταρτο αθλήματα...πέμπτο έλεγχος χαρτιών. Δικαστήρια κλπ.κστοπιν είσοδο στη σχολή.  Τότε περάσατε είσαι μέσα.........τα μόρια και πρώτος να είσαι στους πίνακες μπορεί να κόψεις στο χιλιαρι πχ κλπ κλπ....

Επισκέπτης

Τα προσωρινά αποτελέσματα ποτέ λέτε να βγουν?
Επισκέπτης

Πάντως πιστεύω και λόγο εορτών τα αθλήματα θα αργήσουν 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 6:39 pm Πάντως πιστεύω και λόγο εορτών τα αθλήματα θα αργήσουν 

Προσωρινά αποτελέσματα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 
Οριστικά τέλη Φλεβάρη 
Και αθλήματα μέσα Μαρτίου 
Επισκέπτης

Θεσσαλονικη γυρω στα 700 εχουν κανει χαρτια και η βαση θα ειναι 3400με 3500 μίλησα σημερα με αξιωματικο μεσα στην υποδιευθυνση
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 2:13 pm Παιδιά σας φαίνεται αστείο αλλά εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών μου είπαν μέχρι τώρα έχει τεράστια προσέλευση και έχουν κάνει τα χαρτιά από Αθήνα μεχρι στιγμής γύρω στους 300-400 και δεν έχουν λήξει ακόμα οι αιτήσεις οπότε μην έχετε ελπίδες εσείς του επικουρικού να σας καλέσουν για Αθήνα γιατί ήδη έχουν υπερκαλυφθεί οι θεσεις

Άσε ρε πονηρέ Αίσωπε 

Επισκέπτης

Ναι στον θεό θα πάνε η βάσεις γτ ειναι σε μεγαλες πόλεις αυτή ειναι η αλήθεια 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 10:08 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 2:13 pm Παιδιά σας φαίνεται αστείο αλλά εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών μου είπαν μέχρι τώρα έχει τεράστια προσέλευση και έχουν κάνει τα χαρτιά από Αθήνα μεχρι στιγμής γύρω στους 300-400 και δεν έχουν λήξει ακόμα οι αιτήσεις οπότε μην έχετε ελπίδες εσείς του επικουρικού να σας καλέσουν για Αθήνα γιατί ήδη έχουν υπερκαλυφθεί οι θεσεις

Άσε ρε πονηρέ Αίσωπε 

Πονηρός γιατί ρε φίλε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 10:06 pm Θεσσαλονικη γυρω στα 700 εχουν κανει χαρτια και η βαση θα ειναι 3400με 3500 μίλησα σημερα με αξιωματικο μεσα στην υποδιευθυνση

Άρα κάτω από 3400 πάτε ακλαφτοι....
Επισκέπτης

Και δεν εχουμε μορια και θα τρεχουμε αθηνα για αθληματα εξοδα βλακειες . Παλιοκρατος οχι δεν θα παω θα φυγω και απο την χωρα μπας και ησυχασω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες