Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
AnastasiAkiriAziDOu
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 53

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από AnastasiAkiriAziDOu »

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία,σε όλες & όλους της/ τους υποψηφίους,μετά τα θεωρητικά μαθήματα, έρχεται,η εκπαίδευση,θέλω να πιστεύω,μετά της 7 Ιανουαρίου!!!!!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

AnastasiAkiriAziDOu έγραψε: Παρ Δεκ 05, 2025 10:32 pm Εύχομαι καλή σταδιοδρομία,σε όλες & όλους της/ τους υποψηφίους,μετά τα θεωρητικά μαθήματα, έρχεται,η εκπαίδευση,θέλω να πιστεύω,μετά της 7 Ιανουαρίου!!!!!!

Καλημέρα βλέπω ότι είστε πολύ ενήμερη γενικά.. θέλω να ρωτήσω έχει βγεί ενα άρθρο στο work enter αλλα και σε ενα άλλο σαιτ που λένε μεσα στο 26 για φυλακες αλλα και για πες και για τε και για δε λενε ότι είναι από τόν ΑΣΕΠ μήπως γνωρίζεται πάνω σε αυτό κάτι??
AnastasiAkiriAziDOu
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από AnastasiAkiriAziDOu »

Καλημέρα σας,λάθος καταλάβατε, μάλλον εγώ,το έγραψα λάθος, έρχεται η πρακτική εκπαίδευση,για αυτούς που είναι μέσα τώρα,μετά της 7 Ιανουαρίου, όσων αφορά,για αυτό που με ρωτήσατε,δεν γνωρίζω, κάτι 
Taras1404

Δημοσίευση από Taras1404 »

Γεια σας γνωριζει καποιος αν θα παρει αλα ατομα η 9κ..???

Gri93

Δημοσίευση από Gri93 »

Δεν το βλέπω να παίρνουν άλλους από 9κ από όσα έχω ακούσει ….εκτός αν αλλάξει κάτι……

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες