Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Gk111 έγραψε: Παρ Δεκ 05, 2025 8:20 pm Απο την στιγμή που θα κληθούν οι υποψήφιοι να πάρουν καρτέλες για υγειονομικά δεν δίνεται μεγάλο περιθώριο χρονικό. Εμμέσως πλην σαφώς τρέχεις 2-3 μέρες να προλάβεις γιατρούς και παρουσιάζεσαι στις επιτροπές. Εξαρτάται φίλε.. θεωρώ θα βγει το ΦΕΚ τις επόμενες μέρες με την υπουργική απόφαση και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι τους πότε θα καλέσουν. Οι προπαρασκευαστικές ενέργειες είναι σε εξέλιξη πάντως. 

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου
μακάρι να έχουμε σύντομα νέα
Αν και για εκεί πάει 
Επισκέπτης

Όσοι είστε από Αθήνα καλύτερα συνοριακοι στα αεροδρόμια παρά εφ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 2:17 pm Όσοι είστε από Αθήνα καλύτερα συνοριακοι στα αεροδρόμια παρά εφ

Εφόσον δεν είναι μόνιμη θέση ο ΣΦ γιατί με συμφέρει;

Επισκέπτης

Ρε μάγκες ένας που είναι μέσα στο σώμα πια μου είπε ότι θα πάρει 600 ειδικούς λογικά αλλά από νέα προκήρυξη δηλαδή όλα πάλι από την αρχή τι ξέρετε τι πιστεύετε αληθεύει αυτό δεν θέλω καθόλου να συμβεί αυτό...;;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 4:37 pm Ρε μάγκες ένας που είναι μέσα στο σώμα πια μου είπε ότι θα πάρει 600 ειδικούς λογικά αλλά από νέα προκήρυξη δηλαδή όλα πάλι από την αρχή τι ξέρετε τι πιστεύετε αληθεύει αυτό δεν θέλω καθόλου να συμβεί αυτό...;;

Και εγώ το άκουσα από υψηλόβαθμο για νέα προκήρυξη 600 ειδικών φρουρών γιατί έτσι και αλλιώς ο πίνακας δεν έχει αρκετούς 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 4:37 pm Ρε μάγκες ένας που είναι μέσα στο σώμα πια μου είπε ότι θα πάρει 600 ειδικούς λογικά αλλά από νέα προκήρυξη δηλαδή όλα πάλι από την αρχή τι ξέρετε τι πιστεύετε αληθεύει αυτό δεν θέλω καθόλου να συμβεί αυτό...;;

Τι εννοείς " λογικα " ; Σίγουρα θα πάρει και θα είναι 926 το λέει στον προγραμματισμό πρόσληψεων του 2026. Τώρα γι' αυτό που λες για νέα προκήρυξη αν τους θέλουν τον Μάρτιο στην δουλειά ΔΕΝ πάιζει εκτός κι αν δεν τους βιάζονται ή αν τους έπεισαν οι συνδικαλιστές να μην πάρουν από τον πίνακα αλλά εγώ έχω δει κατά καιρούς ότι όσο και να χτυπιούνται οι συνδικαλιστές για τέτοια θέματα ο Χρυσοχοΐδης τους γράφει στις μπάλες του. 
Hgs

Δημοσίευση από Hgs »

Δεν υπάρχει κατι ξεκάθαρο ακόμα άλλοι λένε οτι θα πάρει από τον πίνακα άλλοι για προκήρυξη άλλοι ότι τον Γενάρη μπαίνουμε μόνο υπομονή χρειάζεται 

Επισκέπτης

Εντάξει δεκτό οποίος θέλει να βγάλει την κακία του εδώ μέσα είναι σε λάθος μέρος και έχει κόμπλεξ μακάρι ότι λέτε να συμβεί να τελειώνουμε με το μαρτύριο αυτό είναι αδικία να μην πάρει ξανά από τον πίνακα αντε να δούμε έστω ένα φεμ μια ανακοίνωση να χαλαρώσουμε...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Δεκ 06, 2025 4:52 pm

Και εγώ το άκουσα από υψηλόβαθμο για νέα προκήρυξη 600 ειδικών φρουρών γιατί έτσι και αλλιώς ο πίνακας δεν έχει αρκετούς 

Και αυτή που έχουν περάσει πκε το Μαΐο θα τους πάρουν ή θα ακυρωθεί ο πίνακας 
Επισκέπτης

Ωραία ρε μεγάλε μαζί σου θα πάρει από εμάς λες και εσύ και πότε θα το δούμε να γίνετε και στην πράξη υπάρχει ένας να δώσει μια ημερομηνία να πει πότε η απλώς θα λέμε σύντομα και σύντομα....;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 12:38 am Ωραία ρε μεγάλε μαζί σου θα πάρει από εμάς λες και εσύ και πότε θα το δούμε να γίνετε και στην πράξη υπάρχει ένας να δώσει μια ημερομηνία να πει πότε η απλώς θα λέμε σύντομα και σύντομα....;

Εμένα μου είπαν ότι την άλλη βδομάδα έχουμε ΦΕΚ και αρχές Γενάρη καπάκια μετά τις γιορτές δίνουμε αθλήματα. Απλά αυτά τα περί καινούργιας προκήρυξης με τσαντιζουν.
Επισκέπτης

Παιδιά για να καταλάβετε λίγο τι παίζει, για 900 άτομα πού ζήτησε, μέσα στην σχολή μπήκαν άτομα μέχρι και το 2000, που σημαίνει ότι τώρα η λίστα θα φτάσει άνετα μέχρι το 4000 + και ότι πολλά άτομα που είναι τόσο κάτω στην λίστα το έχουν βγάλει τελείως από το μυαλό τους και έχουν προχωρήσει, οπότε θα κατέβει κ άλλο ο πίνακας. Δεν το βρίσκω παράλογο να πάμε σε νέα προκήρυξη 
Επισκέπτης

Θα γίνει τίποτα λέτε για εμας που έχουμε περάσει πκε από γεναρη ?
Gk111

Δημοσίευση από Gk111 »

Οτι ανακρίβεια θέλει ο καθένας λέει. 
1791 είναι ο τελευταίος της κατηγορία Α Βιγλης Βαρδής 
και για την κατηγορία Β Λαλιωτης Νεκταρίος με θέση 404 αντίστοιχα . 
επίσημη ενημέρωση 21/11
σας είπα ΜΗΝ απαντάτε στα τρολ. 
Επισκέπτης

Gk111 έγραψε: Κυρ Δεκ 07, 2025 4:10 pm Οτι ανακρίβεια θέλει ο καθένας λέει. 
1791 είναι ο τελευταίος της κατηγορία Α Βιγλης Βαρδής 
και για την κατηγορία Β Λαλιωτης Νεκταρίος με θέση 404 αντίστοιχα . 
επίσημη ενημέρωση 21/11
σας είπα ΜΗΝ απαντάτε στα τρολ. 

Καμία σχέση, 1926 ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ είναι απο Α' και 470 απο Β'. Δες και τα άτομα για τους 65 του Μαΐου και θα καταλάβεις. Στην τελική θα φανεί όταν με το καλό αρχίζουν να φωνάζουν για ΠΚΕ ούτως ή άλλως.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες