Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ
Εγω ρωτησα πρωτη, δεν ξερω αν το ειδεσ?
Αυτο που θελω να ροτισω ειναι αμα ξερει κανεις. Στην κυπρο γινεται να παω σαν εποπ τεθωρακισμενων;
Οι ΜΕΟ μετα την μονιμοποιηση τους μπορουν να αλλαξουν οπλο ή σωμα; Πρεπει να εχεις δοντι;
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να μάθω αν έχουν το δικαίωμα οι ΕΠ. ΟΠ να κάνουν μετάταξη στην αστυνομία και γενικότερα σε σώματα ασφαλείας.
Ευχαριστώ.
Θα ήθελα να μάθω αν έχουν το δικαίωμα οι ΕΠ. ΟΠ να κάνουν μετάταξη στην αστυνομία και γενικότερα σε σώματα ασφαλείας.
Ευχαριστώ.
Αν δεν εχεις να πεις ή Να δωσεις Πληροφοριες για το θεμα που ανοιξε το πιο πανω μελος, καλυτερα να το σταματησεις εδωxameleon έγραψε:Ότι Να ναι... Εγώ Ήθελα Να Ρωτήσω Αν Γίνετε Από Εποπ να Αγοράσω Υποβρύχιο... Ευχαριστω
Αν πας μια βόλτα από Jumbo μεριά άνετα. Και πυραυλάκατο μην σου πώ...xameleon έγραψε:Ότι Να ναι... Εγώ Ήθελα Να Ρωτήσω Αν Γίνετε Από Εποπ να Αγοράσω Υποβρύχιο... Ευχαριστω
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Ενας γνωστος μου πηρε μεταταξη στο λιμενικο απο επ. Οπ.
Δεν γίνονται αυτά. Απλά παραιτήθηκε και κατέθεσε Απο την αρχή τα χαρτιά του.
Καλησπερα σας, για τους εποπ ειναι απαραιτητες οι μεταθεσεις απο την μονιμη κατοικια τους σε αλλη πολη; ενδιαφερομαι να γινω εποπ αλλα η κοπελα μου εχει μονιμη δουλεια στον τοπο μασ...
Μαριε καταρχην εισαι σε λαθος υπομερους θεμα μισθος επαγγελματια εδω εσυ αναφερεις μεταθεσεις οπυ θα βρεις το αντιστοιχο μεσα στους εποπ εν κατακλειδι θα σου απαντησω απο τη στιγμη που αποφασισες για ενστολος εισαι οπου γης και πατρις Και βεβαια θα εχεις μεταθεσεις www.army.gr θα βρεις τοποθετησεις μεταθεσεις οπυΜΑΡΙΟΣ ΧΙΟΣ έγραψε:Καλησπερα σας, για τους εποπ ειναι απαραιτητες οι μεταθεσεις απο την μονιμη κατοικια τους σε αλλη πολη; Ενδιαφερομαι να γινω εποπ αλλα η κοπελα μου εχει μονιμη δουλεια στον τοπο μασ...
Καλησπερα σας, σε περιπτωση που καποιος ειναι παντρεμενος με γυναικα που ειναι μονιμη στο δημοσιο, μπορει να μενει μονιμα στον τοπο του χωρις μεταθεσεις η΄και παλι θα πρεπει καθε λιγο κ λιγακι να αλλαζει τοπο; ευχαριστω
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν υπαρχει περιπτωση φιλε μου να μεινεις αμεταθετοσ μεχρι το 2006 υπηρχαν μερικες μοναδες του ταχνικου αλλα και σαυτες καταργηθηκε αναλλωγος σε ποιο τομεα του δημοσιου ειναι η γυναικα σου θα την ''τραβασ'' η θα σε ''τραβαει''
Γινεται εποπ πυροβολικου να παρει πρωτη μεταθεση στη πυροβολαρχια των πεζοναυτων στη λαρισσα; Ειναι ειναι 2η μεταθεση;
ευχαριστω πολυ!
ευχαριστω πολυ!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλημερα παιδια, ειμαι υποψιφιος ΕΠ. ΟΠ. Στην Αεροπορια, εαν με το καλο μπω σκεφτομαι να δηλωσω σε καποιο νησι μετα, ειμαι απο Μακεδονια. Θα παω στο νησι που θα δηλωσω η θα με στειλουν οπου θελουν;
Καλησπέρα. Για ΕΠΟΠ στο πεζικό ποιές είναι οι πιο κοντινές μεταθέσεις στην Αθήνα;
Μέσα στην Αθήνα δεν υπάρχουν απόσο λένε. Τι επιλογές υπ'αρχουν;
Μέσα στην Αθήνα δεν υπάρχουν απόσο λένε. Τι επιλογές υπ'αρχουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες