Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Με 3540 μόρια στον κύριο πίνακα έχω ελπίδες λέτε για Θεσσαλονικη λέτε;
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Με 3000 επικουρικό πίνακα για Αθήνα έχουμε καμία ελπίδα?
Α κατηγορία
Α κατηγορία
-
Επισκέπτης
Ναι οκ το καταλαβαίνω αλλά δεν έρχονται όλα πάντα όπως θέλουμε
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Τι όχι λες ρε μλκ???? Γιατί απογοητεύεις τον κόσμο???
Στην προκήρυξη του 20 πολλά άτομα μπήκανε στην ανατολική Αττική από τον επικουρικό...οπότε μην ακούτε τον κάθε τελειωμένο που σας απελπίζει
192 άτομα θα πάρει δηλαδή έλεος
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Μια ερώτηση παιδιά , οι συνοριοφύλακες μονιμοποιούνται κάποια στιγμή στην θητεία τους , ή απλά ανανεώνονται κάθε έτος με το ρίσκο κι’ολας να μην ανανεωθούν ξανά ( για διάφορους λόγους ) και να απολυθούν οριστικά από το σώμα ;
-
Επισκέπτης
Φίλε μου ξυπνά λίγο και δες την αλήθεια....όσοι ανήκουν στον επίκουρικο πίνακα ούτε για αθλήματα δεν θα τους καλέσουν γιατί θα υπερκαλύπτει ο κύριος πίνακας τις θέσεις,δεν πειράζει στην επόμενη ίσως σταθείς τυχερός
-
Επισκέπτης
Θεωρείται ότι θα υπάρξει και άλλη προκήρυξη στο άμεσο μέλλον?? Γιατί ο Χρυσοχοΐδης δήλωσε και προσλήψεις συνοριοφυλάκων σε άλλες περιοχές οι οποίες δεν ήταν στην προκήρυξη όπως Έβρο,Ξάνθη, Κόρινθο, Φιλιάτες, Γιάννενα
-
Alexakoss
Παιδιά αξιζει σαν θέση ; Επίσης ποσά περίπου βγαίνουν τα χρήματα;
-
Επισκέπτης
Για τα ειδικότερα θέματα των Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου, που δενρυθμίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 17 του Ν. 4647/2019, εφαρμόζονται οιδιατάξεις του Π.Δ. 104/2021 (Α΄256) και της υπ΄ αριθ. 6000/14/49 από 05-07-2021Κ.Υ.Α. (Β΄ 2977). Επιπλέον για τα θέματα των Συνοριακών Φυλάκων ορισμένουχρόνου, τα οποία δεν ρυθμίζονται από τις προαναφερθείσες διατάξεις, εφαρμόζονταιαναλογικά οι διατάξεις που διέπουν τους Συνοριακούς Φύλακες, με εξαίρεση τιςδιατάξεις περί μονιμοποίησης και ένταξης στο αστυνομικό προσωπικό
-
Επισκέπτης
Διαβάστε τον νόμο 4647/2019 αρθρο17 παράγραφο ζ,η
ίσως αφήνει παράθυρο για μονιμότητα
ίσως αφήνει παράθυρο για μονιμότητα
-
Episkeptis1
Καλημέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους !
θέλω την γνώμη σας είμαι στα 3100 κύριο πίνακα για Θεσσαλονίκη αλλά έχει μόνο 38 θέσεις στην Α κατηγορία λέτε να έχω αρκετές ελπίδες ; Ή πρέπει να στραβώσει πολύ για να καταφέρω να μπω ;
θέλω την γνώμη σας είμαι στα 3100 κύριο πίνακα για Θεσσαλονίκη αλλά έχει μόνο 38 θέσεις στην Α κατηγορία λέτε να έχω αρκετές ελπίδες ; Ή πρέπει να στραβώσει πολύ για να καταφέρω να μπω ;
-
Επισκέπτης
Εγώ θεωρώ ότι έχεις πολλές ελπίδες. Το παίρνω επάνω μου και θα σου έλεγα ότι 100% είσαι μέσα. Καλή επιτυχία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες