Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα παιδιά! Γνωριζει κανείς αν θα είναι αυστηροί σε υψομέτρηση; Με τα αθλήματα δεν έχω θέμα, το ύψος όμως με απασχολεί, είμαι 1,62

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 6:31 pm Καλησπέρα παιδιά! Γνωριζει κανείς αν θα είναι αυστηροί σε υψομέτρηση; Με τα αθλήματα δεν έχω θέμα, το ύψος όμως με απασχολεί, είμαι 1,62

Καλησπέρα. Σε εμάς τους ειδικούς φρουρούς όταν είχαμε δώσει αθλήματα μας είχαν μετρήσει και στο ύψος. Θυμάμαι είχαν κόψει έναν επειδή ήταν 168 ενώ το όριο ήταν 170. Αν εισαι άντρας 162 μπορεί να σε κόψουν. Αν είσαι κοπέλα για 1 εκατοστό μπορεί να σε περάσουν 

Επισκέπτης

Με 2850 μόρια αλλά χωρίς εντοπιότητα έχω ελπίδες?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 7:17 pm Με 2850 μόρια αλλά χωρίς εντοπιότητα έχω ελπίδες?

Και 4000 μόρια να έχεις που λέει ο λόγος αν δεν έχεις εντοπιότητα δεν έχεις καμία ελπίδα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 7:17 pm Με 2850 μόρια αλλά χωρίς εντοπιότητα έχω ελπίδες?

Κάνε την αίτησή σου φίλε, δεν πειράζει και να μην μπεις κάνε την αίτηση και ποτέ δεν ξέρεις. Αρκετά δύσκολο ανάλογα με το πόσοι θα κάνουν αίτηση, πόσοι θα κοπούν σε αθλήματα ή για ύψος και άλλα τέτοια, πόσοι θα παραιτηθούν αλλά όπως είπα και πιο πριν ποτέ δεν ξέρεις. Το μόνο που θα χάσεις είναι λίγος χρόνος.
Επισκέπτης

Επειδή βλέπω κάποιους αρνητικούς εδώ πέρα θα πω κάτι.
Εάν έχεις εντοπιότητα και καλά μόρια μπράβο στα παιδιά θα μπείτε,όσοι πάλι δεν έχετε εντοπιότητα μπορεί να μην έχετε την τύχη με το μέρος σας αλλά σκεφτείτε ότι ποτέ δεν ξέρετε πως θα πάνε τα πράγματα πόσοι θα δηλώσουν πόσοι θα πάνε,πόσοι θα κόπουνε.
Κάντε τα χαρτιά σας 

Επισκέπτης

Παιδιά ερώτηση περί ΕΠΟΠ και ΕΠΥ. Όποιος έχει κάνει 7 χρόνια μοριοδοτειτε με 100 μόρια η οποίος δεν έχει ολοκληρώσει 7 ετια δεν κάνει αίτηση 
Επισκέπτης

Παιδιά κάντε τα χαρτιά σας άπαντες ! Από την αστυνομία δεν φεύγει κανείς. Ετσι και κάνουν το λάθος και τους διώξουν ξέρετε πως θα αδειάσουν όλα τα σύνορα ; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 2:55 pm Καλησπέρα μια διευκρίνιση. Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε σήμερα και οι αιτήσεις ξεκινούν στις 26. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό πρέπει να έχει ημερομηνία από σήμερα και μετά η από 26 για να είναι έγκυρο 

Κοίτα και εγώ αύριο θα πάω να πάρω την βεβαίωση κατοικίας. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν γνωρίζει κάποιος ας μας απαντήσει αλλά θα κοιτάξω και την προκήρυξη μία προσεκτικά μήπως γράφει κάτι και θα πάρω αύριο πρωί στο τμήμα να ρωτήσω.
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά, πιστεύετε ότι με 3510 μόρια για τις 38 θέσεις Α κατηγορία Θεσσαλονίκης είναι καλά?

Επισκέπτης

Παιδιά καλό είναι όταν γράφετε τα μόρια σας να αναφέρετε επίσης εάν είστε κύριο ή επικουρικό πίνακα. Έχει τεράστια σημασία.
Επισκέπτης

Επειδή μίλησα για συγκεκριμένες θέσεις θεώρησα αυτονόητο ότι εννοώ τον κύριο πίνακα, αλλά σε περίπτωση που δεν είναι ξεκάθαρο, ναι μιλάω για τον κύριο πίνακα μιας και είμαι από την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας 
Επισκέπτης

Με 3970 κύριο πίνακα για Αθήνα καλά είμαι?

Επισκέπτης

Με 2830 επικουρικό πίνακα?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 11:14 pm Με 2830 επικουρικό πίνακα?

Είσαι εκτός με διάφορα από ότι και εάν δηλώσεις  :lol:

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες