Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 1:24 pm Παιδιά εδώ βγήκε επίσημα φεκ για συνοριακούς τι γίνετε θα πάρει και για ειδικούς γνωρίζετε αν τις προηγούμενες χρονιές να έχεις υπάρξει η πιθανότητα σύντομα να βγει φεκ και για ειδικούς πάνε μαζί αυτά...;;

Άλλο Ε.Φ άλλο Σ.Φ . Δεν πάνε μαζί απαραίτητα αλλά απ' ό,τι έχω παρατηρήσει προσωπικά έχει τύχει να παίρνει και τους μεν και τους δε τον ίδιο χρόνο. Τους 926 ειδικούς φρουρούς( από τον προΰπολογισμό του 2026) πολύ πιθανό να πάρει από τον πίνακα που είναι ενεργός για 2 χρόνια. Σ.Φ με προκήρυξη όπως είδες. Φαντάζομαι τώρα Δεκέμβρη να μάθουμε κάτι αλλιώς προφανώς από του χρόνου.

PICKNIK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από PICKNIK »

Καλησπέρα σε όλους, είδα την προκήρυξη για τους συνοριακούς φύλακες και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να κάνει αίτηση και να είναι δεκτή άτομο που είχε προσληφθει ως ειδικός φρουρός σε προηγούμενη προκήρυξη αλλά παραιτήθηκε από την εκπαίδευση για προσωπικούς λόγους και δεν συνέχισε μέχρι την ολοκλήρωση αυτής. 
Επισκέπτης

Το οτι καποιος παραιτηθηκε δεν τον δεσμευει να κανει αιτηση οπουδηποτε εφοσον τηρει τις προυποθεσεις της εκαστοτε προκηρυξης

Επισκέπτης

***** το μου πότε θα έχουμε νέα και για τους ειδικούς φρουρούς έστω να βγει το φεκ ΕΛΕΟΣ...
Επισκέπτης

Πόσο υπομονή να κάνουμε πια ρε παιδια τόσους μήνες περιμένουμε αλήθεια για όνομα 
Επισκέπτης

Ακουγετε πολυ δυνατα να παρει ατομα γυρω στις 10 Γεναρη Τριπολη . Εκπσιδευτρια προηγουμενης σειρας ειπε για 11 Γεναρη τωρα ποτε θα προλαβουνναυτοι ξερουν και πως.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 25, 2025 9:26 am Ακουγετε πολυ δυνατα να παρει ατομα γυρω στις 10 Γεναρη Τριπολη . Εκπσιδευτρια προηγουμενης σειρας ειπε για 11 Γεναρη τωρα ποτε θα προλαβουνναυτοι ξερουν και πως.

Αυτό το έμαθες φίλε μου απι έγκυρη πηγή?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 25, 2025 9:26 am Ακουγετε πολυ δυνατα να παρει ατομα γυρω στις 10 Γεναρη Τριπολη . Εκπσιδευτρια προηγουμενης σειρας ειπε για 11 Γεναρη τωρα ποτε θα προλαβουνναυτοι ξερουν και πως.

Μακάρι να ισχύει. Από πού το έμαθες φίλε μου?

Επισκέπτης

Γνωρίζεις άμα θα πάρουν κάποιος από τους 85 που έχουν περάσει πκε το Μάιο;
Επισκέπτης

Παιδια οπως ειπα η μια πηγη ειναι εκπαιδευτρια της προηγουμενης σειρας η οποια πως ενημερωθηκαν οτι μαλλον 11 Γεναρη θα μπουν ατομα στην Τριπολη η αλλη πηγη ειναι απο μεσα . Τωρα για να ακουγετε απο διαφορετικα ατομα κατα πασα πιθανοτητα θα αληθευει αν και σας ειπα μου φαινετε λιγο συντομος ο χρονος γιατι μεσολαβουν γιορτες. Βεβαια αν παρει απ τη δεξαμενη ( οπως ειναι το πιο πιθανο ) θα χρειαστουν μονο τα αθληματα και γιατροι οποτε αν βγει τελος μηνος λογικα προλαβαινει . Αυτα μεχρι τωρα εχω μαθει. Οσο για τα παιδια δηλ τους 85 που ρωτανε λογικα αυτοι θαναι μεσα στους 926 απλα αυτοι δεν θα δωδουν τιποτα μια και εχουν περασει ολες τις εξετασεις
 Λογικα θα μπουν μαζι ολοι.
Επισκέπτης

Άρα άμα δούμε να καλεί κόσμο από την καρτέλα για πκε σημαίνει πως σιγα σιγα ξεκινάει η διαδικασία για να μπούμε και εμείς οι 85 που περιμένουμε
υπομονή αδέρφια και ολα θα γίνουν !!!
Επισκέπτης

Σωστα ειδικα οι 65 απο τους 85 ειναι οι μονοι σιγουροι που δεν εχουν θεμα αυτοι θα μπουν οτι και να γινει.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 25, 2025 2:05 pm Παιδια οπως ειπα η μια πηγη ειναι εκπαιδευτρια της προηγουμενης σειρας η οποια πως ενημερωθηκαν οτι μαλλον 11 Γεναρη θα μπουν ατομα στην Τριπολη η αλλη πηγη ειναι απο μεσα . Τωρα για να ακουγετε απο διαφορετικα ατομα κατα πασα πιθανοτητα θα αληθευει αν και σας ειπα μου φαινετε λιγο συντομος ο χρονος γιατι μεσολαβουν γιορτες. Βεβαια αν παρει απ τη δεξαμενη ( οπως ειναι το πιο πιθανο ) θα χρειαστουν μονο τα αθληματα και γιατροι οποτε αν βγει τελος μηνος λογικα προλαβαινει . Αυτα μεχρι τωρα εχω μαθει. Οσο για τα παιδια δηλ τους 85 που ρωτανε λογικα αυτοι θαναι μεσα στους 926 απλα αυτοι δεν θα δωδουν τιποτα μια και εχουν περασει ολες τις εξετασεις
 Λογικα θα μπουν μαζι ολοι.

Νομίζω πως πέρσι τον Δεκέμβρη είχε γίνει το ίδιο είχε καλέσει άτομα αρχές Δεκέμβρη και κάπου 15 Δεκέμβρη πήγαν για αθλήματα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 25, 2025 5:23 pm Σωστα ειδικα οι 65 απο τους 85 ειναι οι μονοι σιγουροι που δεν εχουν θεμα αυτοι θα μπουν οτι και να γινει.

Συγνώμη αλλά γιατί οι 65 από τους 85 και οχι όλοι και οι 85 δηλαδή.
οντως δεν το κατάλαβα αυτό για αυτό ρωταω
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 23, 2025 11:40 am Λοιπον απο τους ρπιτυχοντες του Μαιου δεν εχει μπει για εκπαιδευση κανεις ακομα. Τοτε καλεσε 200 ατομα απ τα οποια κριθηκαν ικανοι 85. Απ αυτους σιγουρα μεσα ειναι οι 65 80%:Α κατηγορια δηλ 52 ατομα κσι 20% Β κατηγορια δηλ 13 ατομα. Εχουν μεινει 20 ικανοι οι οποιοι με τη νεαπροκηρυξη μπαινουν αμεσως μια και εχουν περασει τα παντα. Εχει ανακοινωθει οτι θα παρει 926 φρουρους αρχικα και μετα ανακοινωθηκε συν 300 για μουσεια. Συνολο 926 ατομα. Γεγονος ειναι οτι ισχυει η δεξαμενη λογο ΑΣΕΠ για 2 χρονια μεχρι 24/8/2026. Και επειδη τους θελει αμεσα ενας λογος παρανω να παρει απ τη δεξαμενη. Επισης οσοι ειχαν κανει τα χαρτθα το 24 αλλα με την ελευση του χρονου υπερεβησαν το οριο ηλικιας στο μεσοδιαστημα δεν εχουν θεμα ισχυει το ετος καταθεσης χαρτιων. Θα εχουν πρ8βλημα μονο αν κανει καινουρια προκηρυξη  ( πραγμα απιθανο γιατι προχθες ηρθε χαρτι οτι θελει να εχουν μπει τα ατομα μεχρι τον Γεναρη και μαλιστα μιλαγε για 926 ατομα ) . Αυτα μεχρι τωρα.

Γιατί θα πάρει μόνο 65 άτομα από τους 85
δεν το κατάλαβα αυτό 
Αν μπορείς ενημέρωσε με
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες