Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 22, 2025 12:34 pm Σύμφωνα με το ΦΕΚ (https://search.et.gr/el/fek/?fekId=789851)

Την υπό στοιχεία. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./127/3659 ΣΧΕΤ.: 2706, 10608, 9983, 2408, 9621/08-10-2025 κοινή απόφαση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Εσωτερικών, για την έγκριση της κίνησης διαδικασιών πρόσληψης επτακοσίων (700) Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός (1) έτους στην Ελληνική Αστυνομία.

Εντός του ΦΕΚ (θα πρέπει να το κάνετε λήψη), αναφέρεται αναλυτικά η κατανομή των θέσεων αυτών. 

Γιατί λέει μόνο 1 έτος?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 23, 2025 11:00 am
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 22, 2025 12:34 pm Σύμφωνα με το ΦΕΚ (https://search.et.gr/el/fek/?fekId=789851)

Την υπό στοιχεία. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./127/3659 ΣΧΕΤ.: 2706, 10608, 9983, 2408, 9621/08-10-2025 κοινή απόφαση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Εσωτερικών, για την έγκριση της κίνησης διαδικασιών πρόσληψης επτακοσίων (700) Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός (1) έτους στην Ελληνική Αστυνομία.

Εντός του ΦΕΚ (θα πρέπει να το κάνετε λήψη), αναφέρεται αναλυτικά η κατανομή των θέσεων αυτών. 

Γιατί λέει μόνο 1 έτος?

Με ετήσια θητεία θα εννοεί.

Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά. Εγώ μένω σε πόλη που δεν ανήκουν στις μοριοδοτουμενες περιοχές,αλλά έχω καλά μόρια,αξίζει να τα κάνω?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 23, 2025 12:02 pm Καλημέρα παιδιά. Εγώ μένω σε πόλη που δεν ανήκουν στις μοριοδοτουμενες περιοχές,αλλά έχω καλά μόρια,αξίζει να τα κάνω?

Δεν αξίζει όχι καλύτερα να μην μπεις καν στον κοπο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 23, 2025 12:02 pm Καλημέρα παιδιά. Εγώ μένω σε πόλη που δεν ανήκουν στις μοριοδοτουμενες περιοχές,αλλά έχω καλά μόρια,αξίζει να τα κάνω?

Κάνε τα χαρτιά σου, δεν χάνεις κάτι.
Επισκέπτης

Καλημέρα σας. Πότε πιστεύετε ότι θα αρχίσουν οι αιτήσεις? Φέτος σε λίγες μέρες ή από του χρόνου?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Βγήκε η προκήρυξη. 

Καλή επιτυχία σε όλους. 

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%A ... nline=true

Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά. Μία ερώτηση εμείς οι Αθηναίοι που δεν ανήκουμε στην ανατολική Αττική αλλά στην νότια πχ δεν είμαστε στον κύριο πίνακα? Ή είμαστε απλά δεν παίρνουμε την μοριοδοτηση?
Επισκέπτης

Αυτοί δε μονιμοποιούνται ποτέ έτσι ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 9:49 am Καλημέρα παιδιά. Μία ερώτηση εμείς οι Αθηναίοι που δεν ανήκουμε στην ανατολική Αττική αλλά στην νότια πχ δεν είμαστε στον κύριο πίνακα? Ή είμαστε απλά δεν παίρνουμε την μοριοδοτηση?

Δεν ανήκεις στον κύριο πίνακα. Μόνο οι περιοχές που ανήκουν στην περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 11:12 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 9:49 am Καλημέρα παιδιά. Μία ερώτηση εμείς οι Αθηναίοι που δεν ανήκουμε στην ανατολική Αττική αλλά στην νότια πχ δεν είμαστε στον κύριο πίνακα? Ή είμαστε απλά δεν παίρνουμε την μοριοδοτηση?

Δεν ανήκεις στον κύριο πίνακα. Μόνο οι περιοχές που ανήκουν στην περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. 

Μισο λεπτό ρε παιδιά γιατί γράφεται παραφιλολογίες στον άνθρωπο για να μην κάνει τα χαρτιά του? Μια χαρά στον κύριο πίνακα είναι όλοι οι κάτοικοι της Αττικής απλά δεν παίρνουν την έξτρα μοριοδοτηση. Να σας δώσω ένα απλό παράδειγμα. Εγώ πχ είμαι κάτοικος Δυτικής το 2020 έκανα τα χαρτιά μου για σφ και έδινε μόρια στην νότια και στην ανατολική Αττική. Δεν πήρα τα μόρια αλλά ήμουν στον κύριο πίνακα. Τι λέτε ακριβώς?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 11:35 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 11:30 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 24, 2025 11:12 am

Μισο λεπτό ρε παιδιά γιατί γράφεται παραφιλολογίες στον άνθρωπο για να μην κάνει τα χαρτιά του? Μια χαρά στον κύριο πίνακα είναι όλοι οι κάτοικοι της Αττικής απλά δεν παίρνουν την έξτρα μοριοδοτηση. Να σας δώσω ένα απλό παράδειγμα. Εγώ πχ είμαι κάτοικος Δυτικής το 2020 έκανα τα χαρτιά μου για σφ και έδινε μόρια στην νότια και στην ανατολική Αττική. Δεν πήρα τα μόρια αλλά ήμουν στον κύριο πίνακα. Τι λέτε ακριβώς?

Δεν του είπε κανείς να μην κάνει τα χαρτιά του. Συμπέρασμα δικό σου είναι αυτό. Πάμε παρακάτω. Σε ποιο ακριβώς σημείο της προκήρυξης γράφει ότι όσοι δεν είναι από Ανατολική Αττική θα είναι στον κύριο πίνακα αλλά δεν θα πάρουν τα μόρια; Να το δούμε και εμείς και να σου πούμε και μπράβο. 

Παιδιά ή προκήρυξη είναι κλασική όπως και το 20. Όσοι πχ είστε από Αττική είστε κανονικά στον κύριο πίνακα απλά αν δεν είστε από Ανατολική Αττική δεν θα λάβετε την μοριοδοτηση.
Επισκέπτης

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής (ΔιεθνήςΑερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»)Περιφέρεια Αττικής
Για να ενταχθούν στον κύριο πίνακα υποψηφίων, κατοικούν την τελευταία διετίαή κατοικούσαν από τη γέννησή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους τηςηλικίας τους σε περιοχές της Περιφέρειας, στην οποία υπάγεται η ΠεριφερειακήΕνότητα ή Νήσος, όπου προκηρύχθηκαν με την παρούσα θέσεις πρόσληψηςΣυνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου, που αποτυπώνονται στην παράγραφο 2 τουΚεφαλαίου Ι. Ειδικότερα, το δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής για την ένταξηστον κύριο πίνακα υποψηφίων εκάστης Περιφερειακής Ενότητας ή Νήσου πουπροκηρύχθηκαν θέσεις, αποτυπώνεται στον ακόλουθο πίνακα:
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στον κύριο πίνακα της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»)  υπάγεται όλη η περιφέρεια Αττικής, όπως πολύ σωστά έγραψε ένας φίλος παραπάνω. Στον επικουρικό πίνακα όλες οι υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας. Τα μόρια όμως της εντοπιότητας (για να το θέσω έτσι), θα τα πάρουν όμως μόνο όσοι είναι διαμένοντες σε περιοχές που υπάγονται στην Π.Ε Ανατολικής Αττικής. 

Διαβάστε την σελίδα 13, παράγραφος 1α της προκήρυξης. Τα αναφέρει όλα αναλυτικά ρε παιδιά. 

Επισκέπτης

Με λίγα λόγια όσοι δεν έχετε εντοπιότητα δεν αξίζει τον κόπο να κάνετε τα χαρτιά γιατί πρώτα πρέπει να εξαντλήσει τον κύριο πίνακα και μετά εσας
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες