Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nikos5433
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Nikos5433 »

AnastasiAkiriAziDOu έγραψε: Κυρ Νοέμ 16, 2025 8:27 am Καλημέρα σας,η σχολή θα γίνει στη Θήβα 

Καλημέρα! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Στης 24 του μηνός ξεκινάει η σχολή. Έχουν καλέσει εμένα, με πήραν τηλέφωνο και μου έστειλαν εμαιλ για την στολή. Δεν γνωρίζω αν και σε εσάς έστειλαν email για νούμερο ρούχων και παπουτσιών.  
Kwstas199798

Δημοσίευση από Kwstas199798 »

Καλημερα και εμενα μου εστειλαν για τα νουμερα κτλπ αλλα δεν ανεφεραν τιποτα για τις 24 του μηνα οτι ξεκειναει η σχολη

Nikos5433
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ναι λάθος έκανα. Κοιμόμουν και άλλα ντάλον άκουσα.....

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Όντως το προσπαθούν για 24 τώρα θα φανεί!
Nikos5433
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 18, 2025 12:10 pm Όντως το προσπαθούν για 24 τώρα θα φανεί!

Απλά προσπάθησα να το πάρω πίσω αλλά αυτό μου είπαν στο τηλέφωνο, ότι στης 24 θα ξεκινούσα σχολή και αν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό. και λέω όχι κανένα. Αυτοί έκαναν λάθος όχι εγώ.  ή δεν έκαναν λάθος και ισχύει αυτό που λες εσύ και έπαιρναν τηλέφωνα για το αν θα είχε κάποιος πρόβλημα αν θα ξεκινήσει η σχολή στης 24. Επίσης μου έκαναν πάνω από 10 αναπάντητες μέχρι να ξυπνήσω. ένας αριθμός που τελειώνει σε 015 από σταθερό τηλέφωνο στην Αθήνα και ο ίδιος που έστειλε το εμαιλ για τα νούμερα στολής.  Δεν τρελάθηκα ακόμα. Σήμερα που πήρα τηλέφωνο πίσω μου είπε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα ξεκινήσει η σχολή αλλά μην πιστεύουμε. Δεν θα θελα να ξανά βγω για δεύτερη φορά "κοιμησμένος"

AnastasiAkiriAziDOu
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από AnastasiAkiriAziDOu »

Εσύ ο έξυπνος,που όλο λάθος καταλαβαίνεις,μην σε πετύχω μέσα,με αυτά που ανεβάζεις, γιατί θα σε τρελάνω στις κάμψεις εξυπνε
AnastasiAkiriAziDOu
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Είσαι εσύ υπεύθυνο άτομο για τέτοια υπηρεσία,όταν σε παίρνουν, υποτίθεται από το υπουργείο,και σε ρωτάνε αν έχεις πρόβλημα,για της 24,του μήνα,ποιος νομίζεις ότι είσαι;κόψε της χαζομάρες,και μην ανεβάζεις ηλίθιοτητες γιατί γελάει όλος το φόρουμ μαζί σου, γιατί έχει παιδιά που αγωνιούν,να μάθουν, βάσιμο 
AnastasiAkiriAziDOu
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Και δεύτερον για τα ,mail είναι, υπεύθυνος, ο Κύριος Δούλου,και το τηλ,είναι (2131307170),έτσι για να μην μας περνάς για βλαμμένους.Εγώ κάθε εβδομάδα μιλάω μαζί του, φιλάκια ρουφτιχτα 
Nikos5433
Στρατιώτης
Στρατιώτης

AnastasiAkiriAziDOu έγραψε: Τρί Νοέμ 18, 2025 8:56 pm Εσύ ο έξυπνος,που όλο λάθος καταλαβαίνεις,μην σε πετύχω μέσα,με αυτά που ανεβάζεις, γιατί θα σε τρελάνω στις κάμψεις εξυπνε

Αν με πετύχεις θα σε πάρω στης κάμψεις! Επίσης ξανά πέρνα από ψυχίατρο, ξέρει αυτός. Θα σου πει! Σκάναρε όσα μου έγραψες και δείξτου τα.
AnastasiAkiriAziDOu
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εγώ παλικάρι μου, έχω πολλά χρόνια,που έχω διοριστεί, καλός η Κάκος, θα εκπαιδεύσω εσένα

Nikos5433
Στρατιώτης
Στρατιώτης

AnastasiAkiriAziDOu έγραψε: Τετ Νοέμ 19, 2025 12:03 am Εγώ παλικάρι μου, έχω πολλά χρόνια,που έχω διοριστεί, καλός η Κάκος, θα εκπαιδεύσω εσένα

Δεν έχει να κάνει πόσα χρόνια είστε διορισμένη. Όταν προκαλείτε θα πρέπει  να έχετε και κάποιο σεβασμό προς τους υπόλοιπους και προς τους κατώτερους που όπως αναφέρατε τους βάζετε για κάμψεις. Η πρόκληση μέσα από το διαδίκτυο είναι πρόκληση και εκτός διαδικτύου οπότε θα σας βρω πρώτος πολύ πολύ φιλικά για κάμψεις. Επίσης να μην αντιδράτε κατά τέτοιο τρόπο, να μην υποτιμάτε τους σχολιαστές διότι δεν τους γνωρίζουμε από κοντά και κατ επέκταση να μην τους απειλείτε με παράνομους μεθόδους. Ευτυχώς που πέσατε πάνω μου και δεν θα το συνεχίσω λόγω των ασχολιών μου στην πραγματική ζωή.
Απορώ βέβαια τι σας έκανε και σας τσίγκλησε τόσο πολύ στο σχόλιο μου ώστε να αντιδράσετε έτσι.
Δεν πρέπει να λέτε ονόματα μέσα δω υπαλλήλων για την προστασία τους.
Από τα τρία σχόλια που αφήσατε και δεν διαγράφονται πλέον είδα τα πάντα όλα χωρίς να θέλω να σας προκαλέσω φόβο, υποτίμηση, ταραχή. Αν θέλετε μπορείτε να εξηγήσετε τους λόγους που αντιδράσατε έτσι για να καταλάβω και γω ώστε να διευκρινίσω ή να διορθώσω κάτι. Μπορεί να έκανα και γω κάποιος λάθος χωρίς να το αντιληφθώ. Αν όχι δεν πειράζει, να το αφήσουμε έτσι!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες