Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
-
ioan1
Re: Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ 100 ΑΚΟΜΑ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 787 ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΔΕ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΚΟΒΟΤΑΝ?
-
ENDD
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΙΔΙΟ
-
Επισκέπτης
Οι ΤΕ-ΠΕ δινουν 3-4-5/12 και 8/12 αναβολες. κατα 99% θα καλυφθουν οι θεσεις γιατι δεν ειναι και πολλες και τα οριστικά θα βγουν Ιανουαριο και συμφωνα με τον νεο νομο μεσα σε 20 μερες θα υπογραψουν αρα και θα ξεκινησουν επισημα εργασια και θα πληρωνονται κανονικα. οι Δε θα ερθουν πολυ αργοτερα.. Σχολη δεν εχει προβλεφθει ακομα , αν αλλαξει στ μελλον θα φανει αλλα το κοβω αρκετα δυσκολο και κοστοβορο. Κατα 99% θα γινονται ταχεια σεμιναρια αστυνομιας..... επισης σε θεωρητικο επιπεδο παιζει πολυ το webex για εκπαιδευση ,Pariszisis έγραψε: Σάβ Νοέμ 15, 2025 4:46 pmΔηλαδη αν μαζευτουν πε και τε μετα τα αθληματα του δεκεμβρη και οι δε δωσουν ασ πουμε δευτερο κυκλο γλεβαρη μαρτη ισως και τριτο απριλιο μαιο ν αφανταστω θα πανε οι δε κατευθειαν για δουλεια λογο καλοκαιριου και εκπαιδευση ;;; on the job ; θα παμε καθολου σε σχολη εσωκλειστοι σε μια πολυ απο φθινοπωρο πχ... ξερεις ;;; σε ευχαριστώ προκαταβολικα φιλαρακι
-
Επισκέπτης
κοιτα αν ασκεφτεις οτι Τε-ΠΕ τελιωσαν Ιουλιο και ο δευτερος κυκλος τους εγινε Δεκεμβριο (αθληματα) ...
βαλτα κατω
-
Επισκέπτης
δεν υπαρχει εκπαιδεση , δεν θα παμε καπου. Εχει αλλαξει ο νομος , οπου υπαρχει Δημος με δημοτικη αστυνομια θα σε εκπαιδευσουν οι παλαιοτεροι σε συνεργασια με την αστυνομια. οπου δεν υπαρχει θα κανετε συγκεκριμενα καθηκοντα κυριως εσωτερικα.
-
Επισκέπτης
Αρθρο 106. Ρύθμιση θεμάτων επιτυχόντων Προκήρυξης 1Κ/2024 Α.Σ.Ε.Π. περί διορισμών στη Δημοτική Αστυνομία google it
-
Mariaspalia
Εγω εχω αλληαπορια περασα διορισταια .... αν μεινω εγκυος τι γινεται πριν διοριστω ;;; παω κανονικα και η εκπαιδευση ;;; αν εχω βγει σε αδεια υπαρχει θεμα; γτ ενας χρονος ειναι ενας χρονος...
-
Επισκέπτης
Όπως σας εξήγησαν κ πιο πάω θα υπάρχει ενα υδρυδικο μοντέλο εκπαίδευσης το οποίο όταν με το καλό γυρίσετε θα το κάνετε κ εσείς. Απο την στιγμή που δεν υπάρχει σχολή τα πράγματα γίνονται εύκολα. Επισης πιστέψτε με δεν θα είστε η μόνη. ΟΤΑΝ διοριστείτε μετά μπορείτε να βγείτε σε άδεια.. όχι πριν.
-
Mariaaa
Υπεροχα ευχαριστώ πολυ ναι ναι το γνωριζω η αδεια οταν λετε οταν διοριστω θα μετραει μολις παμε για δουλεια; ανεξάρτητα αν εχω περασει εκπαιδευση η οχι; ασ πουμε ξεκιναω 5 μηνες και μετα συμβαινει ειμαι καλλυμενη ; σωστα ;
-
Επισκέπτης
Ο νόμος άλλαξε και θα διοριστούμε κατευθείαν. Που σημαίνει ότι απο την πρώτη μέρα που υπογράφετε μπορείτε να αιτηθείτε άδεια 9μηνη. Με τον παλιό νόμο που ΔΕΝ ισχύει πλέον θα κάναμε 6μηνη εκπαίδευση κ αν περνούσαμε τ εισαγωγικη εκπαίδευση θα διοριζόμασταν με αναδρομική ισχύ. Πλέον αυτόν δεν ισχύει.
-
team
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΣΕ ΜΟΡΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΩ?ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΣΕ ΜΟΡΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΩ?ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Παρακαλώ πολύ να μην γράφετε με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζετε και απαγορεύεται και από τους κανονισμούς του φόρουμ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ:
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2024
(ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕ και ΤΕ)
https://info.asep.gr/node/77813
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2024
(ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕ και ΤΕ)
https://info.asep.gr/node/77813
-
mariasp
Σε ευχαριστω παρα πολυ . ειχα μεινει στο ΦΕΚ της προκυρηξης που ελεγε διορισμος μετα την επιτυχη εκπαιδευση την εξαμηνη. αλλα αφου αλλαξε ωραια σε ευχαριστω παρα πολυΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 17, 2025 7:09 pmΟ νόμος άλλαξε και θα διοριστούμε κατευθείαν. Που σημαίνει ότι απο την πρώτη μέρα που υπογράφετε μπορείτε να αιτηθείτε άδεια 9μηνη. Με τον παλιό νόμο που ΔΕΝ ισχύει πλέον θα κάναμε 6μηνη εκπαίδευση κ αν περνούσαμε τ εισαγωγικη εκπαίδευση θα διοριζόμασταν με αναδρομική ισχύ. Πλέον αυτόν δεν ισχύει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες