Προκήρυξη Λιμενικού εκτός πανελληνίων

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Λιμενικού εκτός πανελληνίων

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Να δούμε με τι καθεστώς θα τους πάρει 
Επισκέπτης

Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου πως θα τους πάρει γιατί πάντα ήταν το όνειρο μου το λιμενικό σώμα κατά την ταπεινή μου άποψη η καλύτερη ένστολη υπηρεσία 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 13, 2025 10:36 pm Για να μπορείς να υλοποιήσεις τον συγκεκριμένο στόχο,πρέπει να είσαι και στο σώμα για να έχει νόημα ο οποιοσδήποτε στόχος. Φυσικά καλά κάνει ο καθένας και έχει στόχους.

Φίλε μου μπορεί να έχει κάποιος καλή δουλειά και να θέλει να την αφήσει μόνο γι αυτή την μονάδα, όχι για να γίνει απλά χαραμοφαης. Να μπεις και να μην μπορείς να κάνεις αυτό που θες τι νόημα έχει; Τεσπά τζάμπα σου εξηγώ, όποιος ξέρει ας απαντήσει. Δεν ζητάμε την γνώμη, αλλά τις γνώσεις, και το τι θέλει να κάνει ο καθένας είναι καθαρά προσωπικό θέμα.

Επισκέπτης

Ρε μεγάλε είπα κάτι πολύ απλό:για να έχει νόημα ο οποιοδήποτε να κυνηγήσει την οποιαδήποτε υπηρεσία του λιμενικού,πρέπει προφανώς πρώτα να μπει στο σώμα!Δηλαδή οι υπόλοιπες υπηρεσίες (θα) αποτελούνται από χαραμοφαηδες;Από το πουθενά να δημιουργηθεί θέμα,μια άποψη είπα!Τεσπα,ας είμαι ο ανόητος,λήγει εδώ μη τυχόν και εξηγήσει και κάποιος «τσάμπα». Ας περιοριστούμε στις πληροφορίες για την προκήρυξη.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 14, 2025 2:10 pm Ρε μεγάλε είπα κάτι πολύ απλό:για να έχει νόημα ο οποιοδήποτε να κυνηγήσει την οποιαδήποτε υπηρεσία του λιμενικού,πρέπει προφανώς πρώτα να μπει στο σώμα!Δηλαδή οι υπόλοιπες υπηρεσίες (θα) αποτελούνται από χαραμοφαηδες;Από το πουθενά να δημιουργηθεί θέμα,μια άποψη είπα!Τεσπα,ας είμαι ο ανόητος,λήγει εδώ μη τυχόν και εξηγήσει και κάποιος «τσάμπα». Ας περιοριστούμε στις πληροφορίες για την προκήρυξη.

Ρε μεγάλε σου λέμε για να μας ενδιαφέρει αν θα βγει προκήρυξη πρέπει πρώτα να ξέρουμε γι αυτή την υπηρεσία. 

DeltaRomeo

Δημοσίευση από DeltaRomeo »

Για κάποιους που εξέφρασαν απορία: Για συμμετοχή στελεχών του ΛΣ στο ΣΥΚ ΠΝ, όριο ηλικίας 35. Για συμμετοχή στα ΚΕΑ (εφόσον έχουν θητεία στις ειδικές δυνάμες), όριο ηλικίας 40 (και ενίοτε 43, αναλόγως τις ανάγκες). 
Επισκέπτης

Έχουμε καμία πληροφορία για το πότε θα βγει ;
Επισκέπτης

DeltaRomeo έγραψε: Σάβ Νοέμ 15, 2025 3:05 pm Για κάποιους που εξέφρασαν απορία: Για συμμετοχή στελεχών του ΛΣ στο ΣΥΚ ΠΝ, όριο ηλικίας 35. Για συμμετοχή στα ΚΕΑ (εφόσον έχουν θητεία στις ειδικές δυνάμες), όριο ηλικίας 40 (και ενίοτε 43, αναλόγως τις ανάγκες). 

Σε ευχαριστώ πολύ!
Επισκέπτης

Υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με το πότε θα βγει η προκήρυξη;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 18, 2025 3:32 pm Υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με το πότε θα βγει η προκήρυξη;

Τίποτα περιμένουμε και ελπίζουμε για κάποιο νέο 

Επισκέπτης

Υπάρχει περίπτωση να τρέξει κάτι εντός του έτους?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 19, 2025 7:09 pm Υπάρχει περίπτωση να τρέξει κάτι εντός του έτους?

Προσωπική μου άποψη πάντα χωρίς να έχω κάποια πληροφορία πολύ δύσκολο για φέτος. Και από του χρόνου δεν ξέρω αν είναι στον προϋπολογισμό στο υπουργείο Ναυτιλίας? Αυτό δεν είναι το υπουργείο που υπάγονται?

Επισκέπτης

Στον προϋπολογισμό προβλέπεται μόνο αυτοί των πανελληνίων,αλλά αν θέλουν να πάρουν άτομα και εκτός,θα το κάνουν. Όπως έκαναν και με τους ΕΦ του 19. Πάντως σίγουρα πολύ δύσκολα για φέτος,αν και είχε πει ότι θα βγάλουν προκήρυξη στο άμεσο χρονικό διάστημα..Το άμεσο βέβαια μπορεί να είναι σε 6 μήνες γισ το ελληνικό κράτος...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 20, 2025 8:53 am Στον προϋπολογισμό προβλέπεται μόνο αυτοί των πανελληνίων,αλλά αν θέλουν να πάρουν άτομα και εκτός,θα το κάνουν. Όπως έκαναν και με τους ΕΦ του 19. Πάντως σίγουρα πολύ δύσκολα για φέτος,αν και είχε πει ότι θα βγάλουν προκήρυξη στο άμεσο χρονικό διάστημα..Το άμεσο βέβαια μπορεί να είναι σε 6 μήνες γισ το ελληνικό κράτος...

Καλά με τους ειδικούς φρουρούς δεν το έχει κάνει μόνο το 19. Και το 21 η οππι και οι πρώτοι 300 πέρσι ήταν εκτός προϋπολογισμού. Καλά θα δούμε εγώ πιστεύω κάτι θα βγάλει του χρόνου. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να τα κάνουν οι 96 αν βγεί του χρόνου.

Επισκέπτης

Η ανακοίνωση του υφυπουργού Ναυτιλιας Στέφανου Γκικα για 500 άτομα φέτος και για 500 άτομα το 2026 τότε δεν ισχύει;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες