Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 06, 2025 10:03 am Τα άρθρα μη τα πιστεύετε εδώ βγήκε άρθρο και μετά κιαλλα και κιαλλα που έλεγαν ότι παρουσιάζονται Τρίπολη 1η Νοεμβρίου 

Αυτό το άρθρο ήταν λάθος αλλά σου έλεγε στην ουσία ότι τους θέλει από τον πίνακα γιατί βιάζεται να τους βάλει μέσα σύντομα. Εντάξει εμένα προσωπικά μου έχουν πει ότι θα πάρει από τον πίνακα τώρα ότι και να λένε τα τρολακια στο φόρουμ δεν με πολύ να νοιάζει για να είμαι ειλικρινής.

Επισκέπτης

Και πως ξέρουμε ότι δεν είναι λάθος και ότι θα πάρει από τον πίνακα?? Όπως ολο το άρθρο!! Μέχρι να βγάλει ΦΕΚ το υπουργείο τίποτα δεν είναι δεδομένο 
Επισκέπτης

Πραγματικά παιδιά στην Ελλάδα ζούμε τα πάντα αλλάζουν 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 05, 2025 5:47 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 05, 2025 4:41 pm Έχετε σκεφτεί ότι για να πάρει από τον υπάρχοντα πίνακα πρέπει να γίνει νομοθετική ρυθμιση για το όριο ηλικίας; Για δείτε το. 

Είσαι άσχετος σκατοψυχιδη!!!! Και της οππι οι του 93 όταν τους πήρε τον δεύτερο χρόνο ήταν 29 αλλά μπήκαν κανονικά, γινε άνθρωπος!!!!

Εσύ που βρίζεις όποιον εκφράσει αντίθετη από την δική σου άποψη ή κάποιο προβληματισμό είσαι άνθρωπος; Μάλλον δεν πήρες τα χάπια σου. 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 07, 2025 10:45 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 05, 2025 4:41 pm Έχετε σκεφτεί ότι για να πάρει από τον υπάρχοντα πίνακα πρέπει να γίνει νομοθετική ρυθμιση για το όριο ηλικίας; Για δείτε το. 

Είσαι άσχετος σκατοψυχιδη!!!! Και της οππι οι του 93 όταν τους πήρε τον δεύτερο χρόνο ήταν 29 αλλά μπήκαν κανονικά, γινε άνθρωπος!!!!

Εσύ που βρίζεις όποιον εκφράσει αντίθετη από την δική σου άποψη ή κάποιο προβληματισμό είσαι άνθρωπος; Μάλλον δεν πήρες τα χάπια σου. 

Όχι είμαι ζώον σαν την μάνα σου και τον πατέρα σου πού σε μεγάλωσαν νομίζοντας ότι όποιος παίρνει χάπια δεν είναι άνθρωπος. Κάνε μας την χάρη τενεκέ ξεγάνωτε που θίχτηκες κιόλας που βρίζουμε τα τρολακια του φόρουμ που λένε πάντα το αντίθετο γιατί σπάζονται γιατί δεν είναι στον πίνακα!!!!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 07, 2025 11:24 am

Όχι είμαι ζώον σαν την μάνα σου και τον πατέρα σου πού σε μεγάλωσαν νομίζοντας ότι όποιος παίρνει χάπια δεν είναι άνθρωπος. Κάνε μας την χάρη τενεκέ ξεγάνωτε που θίχτηκες κιόλας που βρίζουμε τα τρολακια του φόρουμ που λένε πάντα το αντίθετο γιατί σπάζονται γιατί δεν είναι στον πίνακα!!!!

Λυπηρό . . . Εν τω μεταξύ υπάρχει το ηλεκτρονικο έγκλημα που μπορείς να κάνεις καταγγελία 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 07, 2025 2:12 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 07, 2025 11:24 am

Λυπηρό . . . Εν τω μεταξύ υπάρχει το ηλεκτρονικο έγκλημα που μπορείς να κάνεις καταγγελία 

Δεν υπάρχει λόγος ίσα ίσα που αν ασχοληθείς τους δίνεις και αξία.

James8

Δημοσίευση από James8 »

Και η δική μου πληροφόρηση λέει (δυστυχώς για εμάς που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τα χαρτιά μας) πως πάει καρφί για επιλαχόντες. 
Επισκέπτης

James8 έγραψε: Τετ Νοέμ 12, 2025 3:57 pm Και η δική μου πληροφόρηση λέει (δυστυχώς για εμάς που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τα χαρτιά μας) πως πάει καρφί για επιλαχόντες. 

Τζέιμς στο είχα πει αντράκι μου. Πέρα από τις πηγές που είχαμε πολλά άτομα οι θα πάρει από τους πίνακες βγήκε και το είπε και το the best ότι τους είπε ο ίδιος ο υπουργός ότι θα πάρει από τους πίνακες.

Επισκέπτης

Το θέμα είναι ποτέ θα καλέσει ποτέ θα βγει ένα φεκ κάτι ένα επίσημο κάλεσμα να ηρεμήσουμε...
User100

Δημοσίευση από User100 »

Καλησπέρα, κάποιος που πέρασε ήδη πκε αν γνωρίζει, πέρασαν άτομα με τατουάζ τους γιατρούς; Για να προλάβω τυχόν απαντήσεις, δεν έχω τατουάζ, απλά το άκουσα και μου έκανε εντύπωση εφόσον έγραφε για τατουάζ η προκήρυξη 
Επισκέπτης

User100 έγραψε: Παρ Νοέμ 14, 2025 2:31 pm Καλησπέρα, κάποιος που πέρασε ήδη πκε αν γνωρίζει, πέρασαν άτομα με τατουάζ τους γιατρούς; Για να προλάβω τυχόν απαντήσεις, δεν έχω τατουάζ, απλά το άκουσα και μου έκανε εντύπωση εφόσον έγραφε για τατουάζ η προκήρυξη 

Ότι θέλουν κάνουν μια περνάνε μια κόβουν... Αν σε κόψουν πας ΣτΕ και κερδίζεις με κλειστά μάτια... 100% των υποθέσεων που πήγαν στε βγήκαν αποφάσεις υπέρ του υποψηφίου 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 16, 2025 7:16 pm
User100 έγραψε: Παρ Νοέμ 14, 2025 2:31 pm Καλησπέρα, κάποιος που πέρασε ήδη πκε αν γνωρίζει, πέρασαν άτομα με τατουάζ τους γιατρούς; Για να προλάβω τυχόν απαντήσεις, δεν έχω τατουάζ, απλά το άκουσα και μου έκανε εντύπωση εφόσον έγραφε για τατουάζ η προκήρυξη 

Ότι θέλουν κάνουν μια περνάνε μια κόβουν... Αν σε κόψουν πας ΣτΕ και κερδίζεις με κλειστά μάτια... 100% των υποθέσεων που πήγαν στε βγήκαν αποφάσεις υπέρ του υποψηφίου 

Εννοείς αυτοί που τους κόβουν σε μη εμφανή σημεία. Γιατί αν σε κόψει ο άλλος γιατί έχεις τατουάζ σε εμφανή σημείο είναι καλυμμένος το γράφει μέσα στο ΦΕΚ άλλωστε.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 16, 2025 7:16 pm

Εννοείς αυτοί που τους κόβουν σε μη εμφανή σημεία. Γιατί αν σε κόψει ο άλλος γιατί έχεις τατουάζ σε εμφανή σημείο είναι καλυμμένος το γράφει μέσα στο ΦΕΚ άλλωστε.

Επισκέπτης

Έχουμε κάποιο νέο;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες