Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 06, 2025 5:33 pm Αμοιβαίες μεταθέσεις μπορείς να πάρεις μέσα στην 7ετία. Ειδικά αν πάρουν Π.Ε.Θ και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης στην 7ετία θα έχεις τον βαθμό του πυροσβέστη η θα τον πάρεις μετά την μονιμοποίηση ;

Αν κάποιος βρει αμοιβαία κι έχει και λίγο σπρώξιμο σίγουρα μπορεί να την πάρει. Ο βαθμός πλέων του πυρόσβεση που δεν είναι ανακριτικός ανήκει στους επί θητείας . Μετά τα επτά χρόνια γίνεσαι υπαρχιπυρσβέστης όπως εγιναν και οι πρώην ΠΠΥ.

Επισκέπτης

υπάρχει καμία πληροφορία πότε θα βγει για τους 600
Gamm

Δημοσίευση από Gamm »

Ρε παιδιά ακόμα δεν βγήκε αυτή με τους 150 αραχτε λίγο 
guestfromavillage

Δημοσίευση από guestfromavillage »

"Κατοχή Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ), Γ’ ή Δ’ κατηγορίας, σε ισχύ.
Τρία (3) μόρια. Σε περίπτωση κατοχής Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας και για τις δύο (2) κατηγορίες, μοριοδοτούνται αθροιστικά."

μαλ***α ερωτηση αλλα εγω με Γ και ΠΕΙ εχω 3 μορια ή 6? Γράφει μονο για Δ πιο πανω, εγω καταλαβαίνω οτι μοριοδοτει μονο το Δ σαν διπλωμα, εχει προυπόθεση το Γ και δινει εξτρα μόρια στα ΠΕΙ. Δηλαδη εγω που εχω Γ και ΠΕΙ παιρνω 3 μορια μονο για το αντιστοιχο ΠΕΙ.
8 μορια συνολο, πάμε δυνατά  :lol: :lol:

Artoyro

Δημοσίευση από Artoyro »

guestfromavillage έγραψε: Πέμ Νοέμ 06, 2025 7:42 pm "Κατοχή Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ), Γ’ ή Δ’ κατηγορίας, σε ισχύ.
Τρία (3) μόρια. Σε περίπτωση κατοχής Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας και για τις δύο (2) κατηγορίες, μοριοδοτούνται αθροιστικά."

μαλ***α ερωτηση αλλα εγω με Γ και ΠΕΙ εχω 3 μορια ή 6? Γράφει μονο για Δ πιο πανω, εγω καταλαβαίνω οτι μοριοδοτει μονο το Δ σαν διπλωμα, εχει προυπόθεση το Γ και δινει εξτρα μόρια στα ΠΕΙ. Δηλαδη εγω που εχω Γ και ΠΕΙ παιρνω 3 μορια μονο για το αντιστοιχο ΠΕΙ.
8 μορια συνολο, πάμε δυνατά  :lol: :lol:

3 μόρια έχεις διότι το Γ δεν σου δίνει μόρια απλά σε βάζει στην προκήρυξη το ΠΕΙ του Γ σου δίνει 3 μόνο 
Ενώ το Δ σου δίνει 6 συνολικά αν έχεις και ΠΕΙ
Τα 8 που τα βρήκες;;
Guestfromavillage

Δημοσίευση από Guestfromavillage »

Σε ευχαριστώ για την απάντηση 
Εχω μόρια από θητεία στον στρατό 

Guestfromavillage

Δημοσίευση από Guestfromavillage »

Ξέρω δεν είναι τίποτα, αλλά προσπαθώ για μένα που λέμε 
Επισκέπτης

ξέρει κανείς τι δικαιώματα θα έχουν οι Π.Ε.Θ; Συμμετοχή σε εξετάσεις για τις σχολές υπαξιωματικών η Αξιωματικών; Αν έχεις ήδη πτυχίο κτλπ;
Επισκέπτης

ρε μάγκες πρίν λίγο μιλούσα με έναν πρωί διοικητή της εμακ και μου είπε πως μπορεί να πάρει και στην εμακ επειδή έχει ελλείψεις είναι αλήθεια;

Επισκέπτης

Αμα διαβάσεις τη προκυρηξη προσεκτικά τα καθήκοντα είναι ίδια με το μόνιμο προσωπικό μη παραγωγικής σχολής. Τηλεφωνειο, οδηγο,μαχιμο, γραμματεια, . Τωρα σε συνεργειο η στο ψυχολογικο η σε εξειδικευμενα τμηματα καταλαβαινουμε πως οχι. δεν αποκλειεται τιποτα περι εμακ. Με καταλληλη εκπαιδευση γιατι οχι. Σιγουρα θα υπαρχουν αξιολογοι συναδελφοι και σιγουρα οχι ευκολο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 06, 2025 9:23 pm Αμα διαβάσεις τη προκυρηξη προσεκτικά τα καθήκοντα είναι ίδια με το μόνιμο προσωπικό μη παραγωγικής σχολής. Τηλεφωνειο, οδηγο,μαχιμο, γραμματεια, . Τωρα σε συνεργειο η στο ψυχολογικο η σε εξειδικευμενα τμηματα καταλαβαινουμε πως οχι. δεν αποκλειεται τιποτα περι εμακ. Με καταλληλη εκπαιδευση γιατι οχι. Σιγουρα θα υπαρχουν αξιολογοι συναδελφοι και σιγουρα οχι ευκολο

και εγώ αυτό πιστεύω δεν είναι και αδύνατο να γίνει έτσι ήταν και στην αστυνομία ή ΟΠΚΕ και η ΕΚΑΜ στην αρχή παίρνανε μόνο μόνιμο προσωπικό και στην συνέχεια άλλαξε και παίρνει πλέον και ειδικούς φρουρούς 

Epoxiakos

Δημοσίευση από Epoxiakos »

Στην εμακ θα μπουν τα παιδιά της ΕΜΟΔΕ που θα τελειώσουν ο Κολοβός κανονίζει εκεί για τους ΠΕΘ ίσως αργότερα αλλά θεωρώ μετά το πέρας της 7ετιας που είναι και το λογικό και όχι τώρα 😂
Επισκέπτης

Epoxiakos έγραψε: Πέμ Νοέμ 06, 2025 10:31 pm Στην εμακ θα μπουν τα παιδιά της ΕΜΟΔΕ που θα τελειώσουν ο Κολοβός κανονίζει εκεί για τους ΠΕΘ ίσως αργότερα αλλά θεωρώ μετά το πέρας της 7ετιας που είναι και το λογικό και όχι τώρα 😂

ναι αλλά το θέμα είναι να πάρει σύντομα προσωπικό και όχι μετά από 5 χρόνια επίσης θα πρέπει αν έχουν και ένα ηλικιακό όριο θεωρώ στην εμακ όχι όπως τώρα που σε μικρότερες μονάδες βρίσκεις και 55 χρόνον γιατί και τα παιδιά από την εμοδε άμα παράδειγμα μπήκε κάποιος 35 χρόνον μέχρι να γίνει μόνιμος θα είναι 42

Επισκέπτης

Γνωριζει κανεις που.κινηθηκαν βασεις μοριων ειτε πανελλαδικα ειτε στις διπυν του
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες