Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
pariszisis

Re: Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από pariszisis »

RrMmLll έγραψε: Πέμ Οκτ 16, 2025 4:19 pm
pariszisis έγραψε: Πέμ Οκτ 16, 2025 8:42 am για να δουμε....ε 10 .11 με παραταση 17.11.....

Στον ΑΣΕΠ που πήρα τηλέφωνο δεν γνωρίζουν μου είπαν πότε θα μας καλέσουν για τα αθλήματα 

Το ιδιο ελεγαν τον Ιουνιο ρε εσυ και καλεσαν 3.7 τους ΠΕ και ΤΕ. Ο ΑΣΕΠ δεν ξερει...ειδικα ο καθε υπάλληλος. Βεβαια οσο δεν εχουν βγει οι απορριπταιοι δεν μετραμε αντιστροφα....
RrMmLll

Δημοσίευση από RrMmLll »

pariszisis έγραψε: Παρ Οκτ 17, 2025 8:51 am
RrMmLll έγραψε: Πέμ Οκτ 16, 2025 4:19 pm
pariszisis έγραψε: Πέμ Οκτ 16, 2025 8:42 am για να δουμε....ε 10 .11 με παραταση 17.11.....

Στον ΑΣΕΠ που πήρα τηλέφωνο δεν γνωρίζουν μου είπαν πότε θα μας καλέσουν για τα αθλήματα 

Το ιδιο ελεγαν τον Ιουνιο ρε εσυ και καλεσαν 3.7 τους ΠΕ και ΤΕ. Ο ΑΣΕΠ δεν ξερει...ειδικα ο καθε υπάλληλος. Βεβαια οσο δεν εχουν βγει οι απορριπταιοι δεν μετραμε αντιστροφα....

Τι να πω ρε φίλε μου έχουμε μουρλαθεί με αυτην την προκήρυξη, θεωρώ οτι ειναι πολύ νωρίς να βγάλουν αποτελέσματα για το?ς απορριπτέους, κάπου είδα οτι τώρα όλοι οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ ασχολούνται με την 8κ/24 και όχι με άλλες προκηρύξεις τώρα δεν ξέρω τι να πω , αν μπορέσει και μας πει κάτι ο pliroforiodotis καλώς 
pariszisis

Ναι το ειδα και εγω.... βεβαια ισως για να ελεγχθουν τα δελτια υγειας να απαιτουνται 3-5 ατομα ...δηλαδη οκ να μην χρειαζεται και ολο το επιτελειο του ΑΣΕΠ... Απλα δεν ξερω μετα για να χωριστει ο πινακας.....σχετικα με τα αθληματα τωρα μολις βγει η λιστα με οσους ειναι να εξαταστουν για αθληματα θα σταλει στην ΕΛΑΣ και μετα αυτη κανονιζει... αλλα ισως βγαλουν απορριπταιους σε ολους απο 15.11 και μετα σε ολες τις κατηγοριες και δωσουμε ολοι μαζι μεχρι 20 -21. 12 π οκ δεν ειναι ακομα οι γιορτες...... ετσι ωστε αρχες αν καλυφθουν οι θεσεις πε και τε να βγαλουν οριστικους....
pariszisis

Στην ομαδικη στο facebook λενε πηραν τηλεφωνο τον ΑΣΕΠ και θα δωσουμε αρχες νοεμρβη οι ΔΕ
RrMmLll

Δημοσίευση από RrMmLll »

pariszisis έγραψε: Δευ Οκτ 20, 2025 1:42 pm Στην ομαδικη στο facebook λενε πηραν τηλεφωνο τον ΑΣΕΠ και θα δωσουμε αρχες νοεμρβη οι ΔΕ

Και τα υγειονομικά πότε θα βγουν δηλαδή ; Τώρα αυτές τις μέρες ;
pariszisis

Ε μεχρι παρασκευη πονταρω
RrMmLll

Δημοσίευση από RrMmLll »

pariszisis έγραψε: Δευ Οκτ 20, 2025 2:59 pm Ε μεχρι παρασκευη πονταρω

Τίποτα ακόμα …
Pariszisis

Δημοσίευση από Pariszisis »

Βγηκαν τα υγειονομικα 

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2024 - (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ)

https://info.asep.gr/node/77607
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Pariszisis έγραψε: Δευ Οκτ 27, 2025 4:29 pm Βγηκαν τα υγειονομικα 

Παιδιά από ότι βλέπω όσοι περάσουν τα αθληματα διορίζονται. 1250 για 787 θέσεις. Φυσικά το πού θα διοριστούν θα παίξει ρόλο. Θα έχουμε σίγουρα μη αποδοχή διορισμού. Όπως και να χει καλή επιτυχία σε όλους. 

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: AnastasiAkiriAziDOu και 5 επισκέπτες