Προκήρυξη για 150 Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Jaka

Re: Προκήρυξη για Πυροσβέστες επί Θητεία - Π.Ε.Θ (2025)

Δημοσίευση από Jaka »

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις Γ κατηγορίας δίπλωμα μάγκες για την ΠΕθ οπότε όλοι οδηγοί μάχιμοι θα τους πάρει βάση ΦΕΚ 
αύριο βγαίνει η προκήρυξη κατά πάσα πιθανότητα 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Όποιος έχει ένσημα θα μπει κοινοποιήσετε παντού σε φίλους 

ASTA
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: - -
Επάγγελμα: - -

Δημοσίευση από ASTA »

Καλημέρα σε όλους, ξέρει κανείς αν αυτοί οι 150 που θα βγουν τώρα, είναι μόνο για Αθήνα; 
Και αν από την ίδια λίστα που γίνουν αιτήσεις αφού οι πίνακες κρατάνε 12 μήνες, πάρει τους 600 το 2026; Η θα βγάλει νέα; 
Επισκέπτης

Το μόνο σίγουρο αφορά οδηγούς κάνε αίτηση και βλέπεις τι θα γινει
ASTA
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: - -
Επάγγελμα: - -

Δημοσίευση από ASTA »

Μαζι σου, αλλα αν ερθει η ωρα, δε παραιτείσαι κι απο τη δουλεια σου χωρις να ξερεις... Κάθε πληροφορία που μπορει να εχει καποιος εδω μεσα ειναι χρήσιμη. 
Επισκέπτης

λίγοι θα είναι αυτοί που θα αφήσουν την δουλειά τους για να πάνε στην πυροσβεστική διότι υπάρχουν παρά πολλά όπου εργάζονται σε μεγάλες εταιρείες με καλές απολαβές 
Επισκέπτης

Ναι ότι θα παίρνουν με 10 υπηρεσίες το μήνα 1400 αυτό δεν το λες.Εγω πάντως θα το πω παντού μπας και μπουν οδηγοί της πιάτσας ,δεν είμαστε πειραματόζωα οι μάχιμοι.1400-1500 θα παίρνουν το μήνα και 10 μέρες δουλειάς 24 ώρα τώρα τι λέτε μερικοί .
Odhgos

Δημοσίευση από Odhgos »

Παλικάρια,οι επαγγελματίες οδηγοί δε φημίζονται για την φυσική τους κατάσταση πρώτα από όλα και δεύτερον δεν υπάρχουν πολλοί κάτω των 30 ετών…Εγώ βλέπω ότι και τα 150 άτομα που θα βγάλει αυτές τις μέρες θα ζοριστεί να τα βρει γιατί δε θα έχουμε πολλές αιτήσεις και παράλληλα θα έχουμε πολλά κοψίματα στα αθλήματα. Εγώ πόσοι άλλοι που είναι λίγο πάνω των 30 δε τους κάνουμε γιατί γεράσαμε 
Επισκέπτης

Odhgos έγραψε: Τρί Οκτ 14, 2025 1:00 pm Παλικάρια,οι επαγγελματίες οδηγοί δε φημίζονται για την φυσική τους κατάσταση πρώτα από όλα και δεύτερον δεν υπάρχουν πολλοί κάτω των 30 ετών…Εγώ βλέπω ότι και τα 150 άτομα που θα βγάλει αυτές τις μέρες θα ζοριστεί να τα βρει γιατί δε θα έχουμε πολλές αιτήσεις και παράλληλα θα έχουμε πολλά κοψίματα στα αθλήματα. Εγώ πόσοι άλλοι που είναι λίγο πάνω των 30 δε τους κάνουμε γιατί γεράσαμε 

φαντάσου στην επόμενη προκήρυξη για τους 600 πεθ που θα είναι πάλι υποχρεωτικό το γ και όριο ηλικίας 30 ας έχει και μάχιμους που λένε ποσό θα δυσκολέψει να βρεθούν 600 άτομα 

Επισκέπτης

Εγώ νομίζω ότι θα καταλάβουν την ανοησία που έκαναν μέσω των αποτελεσμάτων και τον αριθμό των αιτήσεων και θα αυξήσουν το όριο έστω και 5 χρόνια.
Επισκέπτης

Τι λέτε ρε μάγκες που δεν θα γίνουν αιτήσεις? Δεν τους βλέπεις όλους πως κάνουν για να μπουν στο δημόσιο? Και την μάνα τους δίνουν μη πω τίποτα χειρότερο, έχουν πάρει πρέφα όλοι ότι η κατεστραμμένη ελληνική οικονομία θα γίνει χειρότερη από την περίοδο τών μνημονίων σε 2-3 χρόνια το πολύ...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 14, 2025 3:43 pm Τι λέτε ρε μάγκες που δεν θα γίνουν αιτήσεις? Δεν τους βλέπεις όλους πως κάνουν για να μπουν στο δημόσιο? Και την μάνα τους δίνουν μη πω τίποτα χειρότερο, έχουν πάρει πρέφα όλοι ότι η κατεστραμμένη ελληνική οικονομία θα γίνει χειρότερη από την περίοδο τών μνημονίων σε 2-3 χρόνια το πολύ...

Αυτό που δεν υπολογίζεις όμως είναι ότι η προκυρηξη έχει και κάποιες προϋποθέσεις δεν είναι ανοιχτή για όλους όπως είναι οι υπόλοιπες..εάν εσύ ξέρεις πολλούς πιτσιρικάδες με επαγγελματίες οδηγούς που έχουν τα προσόντα και την φυσική κατάσταση να μπουν στην πυροσβεστική πάω πάσο 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 14, 2025 4:03 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 14, 2025 3:43 pm Τι λέτε ρε μάγκες που δεν θα γίνουν αιτήσεις? Δεν τους βλέπεις όλους πως κάνουν για να μπουν στο δημόσιο? Και την μάνα τους δίνουν μη πω τίποτα χειρότερο, έχουν πάρει πρέφα όλοι ότι η κατεστραμμένη ελληνική οικονομία θα γίνει χειρότερη από την περίοδο τών μνημονίων σε 2-3 χρόνια το πολύ...

Αυτό που δεν υπολογίζεις όμως είναι ότι η προκυρηξη έχει και κάποιες προϋποθέσεις δεν είναι ανοιχτή για όλους όπως είναι οι υπόλοιπες..εάν εσύ ξέρεις πολλούς πιτσιρικάδες με επαγγελματίες οδηγούς που έχουν τα προσόντα και την φυσική κατάσταση να μπουν στην πυροσβεστική πάω πάσο 

Υπάρχουν πολλοί πού έχουν το Γ χωρίς ΠΕΙ και μπορεί να έχουν και τίποτα ειδικές δυνάμεις με αλεξίπτωτα ή χωρίς είναι σίγουρα μέσα αρκεί να βγάζουν τα αθλήματα ρε παιδιά. Δεν σου λέει κανείς ότι είναι απαραίτητο να έχεις ένσημα ούτε καν ΠΕΙ απλά να έχεις το Γ για να συμμετέχεις.

Επισκέπτης

Αυτοί νομίζουν ότι επειδή αποκλείει σχεδόν το σύνολο των εποχικών λόγω ηλικίας, δεν θα βρεθούν πολλά άτομα με μόρια έστω και ιδιώτες. Ότι και καλά θα τους ψάχνουν με τα κιάλια. Μιλάμε για επιστήμονες. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 14, 2025 5:03 pm Αυτοί νομίζουν ότι επειδή αποκλείει σχεδόν το σύνολο των εποχικών λόγω ηλικίας, δεν θα βρεθούν πολλά άτομα με μόρια έστω και ιδιώτες. Ότι και καλά θα τους ψάχνουν με τα κιάλια. Μιλάμε για επιστήμονες. 

Εντάξει φίλε πανεπιστήμονα δε θα ξανά εκφέρουμε γνώμη συγνώμη…Το ποιος έχει δίκιο η όχι θα φανεί στα αποτελέσματα και μακάρι να βγω ψεύτης..Εγώ ούτως ή άλλως ξεπερνάω το όριο ηλικιας οπότε δε με αφορά και πολύ απλά την γνώμη μου εξέφρασα 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 2 επισκέπτες