Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

DELA έγραψε: Τρί Οκτ 07, 2025 8:02 pm ειστε σιγουρος οτι οι 121 θέσεις δεν έχουν σχέση με τους δυο πινακές? και θα καλυφθουν απο τον πινακα των επιτυχων που αν θυμαμαι ειναι 227 ατομα της 9κ

Δεν έχουν σχέση με τους 2 πίνακες. Καταρχάς τα άτομα που πήραν τώρα είναι αναπλήρωση από θέσεις που δεν καλύφθηκαν το 2024. Επίσης αν μετρήσεις τα άτομα δεν βγαίνει 121. Το ΦΕΚ βγήκε τον Απρίλιο και απλά λέει ότι χωρίζονται σε ΔΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΚΑΙ ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ. Θα βγει λογικά πίνακας με τις θέσεις αν κατάστημα και πόλη ή θα βγάλουν αμέσως πίνακα με ονόματα και καταστήματα κράτησης.

Επισκέπτης

Delaxidia13 έγραψε: Τρί Οκτ 07, 2025 8:10 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 06, 2025 11:04 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 06, 2025 11:01 am
Σίγουρος δεν είναι λέω τι ακούγεται έντονα.. ότι τώρα θα μπουν για εκπαίδευση είναι 100% σίγουρο. Από τα 121 άτομα που ήταν πιο πριν είχαν μείνει 15 που δε πέρασαν εκπαίδευση και θα μπουν τώρα με άλλα 13 άτομα από το δεύτερο πίνακα που έκαναν αποδοχή θέσης. Μιλάω για εξωτερικούς.!

Τα 121 άνοιξαν τώρα με ΦΕΚ τον Απρίλιο, δεν έχουν σχέση με άλλες θέσεις. Αυτές θα συμπληρωθούν με νέα άτομα επιλαχόντες.

αυτο ειναι απο καπου σιγουρο? η το υποθετεις

Αν διαβάσεις το ΦΕΚ πιστεύω το λέει ξεκάθαρα, βγήκε τον Απρίλιο και μετά έγινε κάλεσμα σε επιλαχόντες για δοκιμασίες τον Ιούνιο. Οι αναπληρώσεις που έγιναν δεν βγαίνουν σε νούμερο τίς 121. Αλλά όταν βγει ξανά ανακοίνωση για το που θα γίνει διανομή των θέσεων αυτών τότε θα ξέρουμε. 

Επισκέπτης

Είναι ένας ***** στην συνομιλία του φβ και αποθαρρύνει τους νεοδιόριστους μη μασάτε παιδιά όσοι μπήκατε. Είναι άψογα και έχουμε πολλά προνόμια κ σαν εξωτερικοί αλλα κ όσοι περάσατε εσωτερικοί. Επιδόματα και έρχονται κ άλλα στο μέλλον προνόμια αναβάθμισης της υπηρεσίας. 
Admin22

Δημοσίευση από Admin22 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 12:27 pm Είναι ένας ***** στην συνομιλία του φβ και αποθαρρύνει τους νεοδιόριστους μη μασάτε παιδιά όσοι μπήκατε. Είναι άψογα και έχουμε πολλά προνόμια κ σαν εξωτερικοί αλλα κ όσοι περάσατε εσωτερικοί. Επιδόματα και έρχονται κ άλλα στο μέλλον προνόμια αναβάθμισης της υπηρεσίας. 

***** τα φίλε, και στην δουλειά εύχομαι να μην τύχουν σε τέτοιους συναδέλφους γιατί δεν θα περάσουν καλά στην αρχή. Κάτι τέτοιοι καλύτερα να φεύγουν από την δουλειά γιατί χαλάνε την ψυχολογία των υπολοίπων.

Επισκέπτης

Ακριβώς φίλε μου γιαυτο έγραψα εδώ 
Admin22

Δημοσίευση από Admin22 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 12:42 pm Ακριβώς φίλε μου γιαυτο έγραψα εδώ 

Ποια είναι η συνομιλία στο fb?

Επισκέπτης

Ο κωδικός της προκήρυξης είναι κ είναι ιδιωτική ομάδα για όσους έχουμε περάσει. Και απλά κάποιοι που είναι ήδη από πριν είτε από 6κ είτε από τους πρώτους της 9κ του 2021 κ δεν μπήκαν με πολλά προνόμια αποθαρρύνουν τα παιδιά που περάσαμε τώρα 
Admin22

Δημοσίευση από Admin22 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 1:07 pm Ο κωδικός της προκήρυξης είναι κ είναι ιδιωτική ομάδα για όσους έχουμε περάσει. Και απλά κάποιοι που είναι ήδη από πριν είτε από 6κ είτε από τους πρώτους της 9κ του 2021 κ δεν μπήκαν με πολλά προνόμια αποθαρρύνουν τα παιδιά που περάσαμε τώρα 

Μάλιστα κατάλαβα.
Επισκέπτης

Δυστυχώς είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο των υπηρετούντων στα ΚΚ. Μια βόλτα από τις συνομιλίες των παροικούν των και θα καταλάβετε πολλά. Μπορεί να συγκριθεί μόνο με το επίπεδο των ΕΠΟΠ. Τραγική κατάσταση.  
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 1:20 pm Δυστυχώς είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο των υπηρετούντων στα ΚΚ. Μια βόλτα από τις συνομιλίες των παροικούν των και θα καταλάβετε πολλά. Μπορεί να συγκριθεί μόνο με το επίπεδο των ΕΠΟΠ. Τραγική κατάσταση.  

Αυτό που λες ισχύει. Αλλά δεν είναι μόνο εκεί, υπάρχουν και αλλού αυτά όταν το επίπεδο είναι ΔΕ. Στον ιδιωτικό τομέα απλά φεύγεις και βρίσκεις άλλου, στο δημόσιο κάθεσαι λόγω μονιμότητας, και απλά τα ανέχεσαι μέχρι να περάσουν τα χρόνια να το συνηθίσεις. 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 1:52 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 1:20 pm Δυστυχώς είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο των υπηρετούντων στα ΚΚ. Μια βόλτα από τις συνομιλίες των παροικούν των και θα καταλάβετε πολλά. Μπορεί να συγκριθεί μόνο με το επίπεδο των ΕΠΟΠ. Τραγική κατάσταση.  

Αυτό που λες ισχύει. Αλλά δεν είναι μόνο εκεί, υπάρχουν και αλλού αυτά όταν το επίπεδο είναι ΔΕ. Στον ιδιωτικό τομέα απλά φεύγεις και βρίσκεις άλλου, στο δημόσιο κάθεσαι λόγω μονιμότητας, και απλά τα ανέχεσαι μέχρι να περάσουν τα χρόνια να το συνηθίσεις. 

Βέβαια δεν είναι όλοι έτσι, αλλά αν σκέφτεται κάποιος ότι θα συναντήσει "παράξενους" συναδέλφους τότε τί θα λέει όταν συναντήσει κακοποιους και βαρυποινιτες κρατούμενους. Δεν είναι όλες οι δουλειές για όλους γι'αυτό και κάποιοι νέοι παρετουνται. Καλύτερα αν έχεις την δουλειά τώρα και περνάς καλά να το σκεφτείς λίγο παραπάνω όταν θα πας σε αυτήν την δουλειά.

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Καλησπέρα σας , εγώ εργάζομαι ήδη ως εσωτερικός εδώ και 4,5 μήνες. Σαν δουλειά δεν έχει σωματική κούραση και δουλεύεις λίγες μέρες εγώ με διπλοβάρδιες που κάνω ειναι 12 12ωρες τον μήνα. Το κακό για μένα είναι τα λεφτά που είναι λίγα αλλα λένε ότι έγιναν κάτι αυξήσεις θα φανεί τον επόμενο μήνα. Τώρα όπως λέει και ο φίλος πάνω δεν είναι όλες οι δουλειές για όλους έχεις να κάνεις με κάθε λογής άτομα. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και τα βλέπει διαφορετικά. Εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει εκατό τις εκατό άμα θα μείνω η θα φύγω. Αμα θέλετε την αποψή μου αμα δεν έχετε κάτι καλό για δουλειά δοκιμάστε το και βλέπετε. Επίσης κάθε φυλακή είναι διαφορετική απο την άλλη.
Επισκέπτης

ale3andros12 έγραψε: Πέμ Οκτ 09, 2025 3:55 pm Καλησπέρα σας , εγώ εργάζομαι ήδη ως εσωτερικός εδώ και 4,5 μήνες. Σαν δουλειά δεν έχει σωματική κούραση και δουλεύεις λίγες μέρες εγώ με διπλοβάρδιες που κάνω ειναι 12 12ωρες τον μήνα. Το κακό για μένα είναι τα λεφτά που είναι λίγα αλλα λένε ότι έγιναν κάτι αυξήσεις θα φανεί τον επόμενο μήνα. Τώρα όπως λέει και ο φίλος πάνω δεν είναι όλες οι δουλειές για όλους έχεις να κάνεις με κάθε λογής άτομα. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και τα βλέπει διαφορετικά. Εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει εκατό τις εκατό άμα θα μείνω η θα φύγω. Αμα θέλετε την αποψή μου αμα δεν έχετε κάτι καλό για δουλειά δοκιμάστε το και βλέπετε. Επίσης κάθε φυλακή είναι διαφορετική απο την άλλη.

Γεια σου Αλεξανδρε. Εισαι απο τα ατομα που εγραφαν συχνα εδω μεσα. Καταλαβαινω οτι πολλα ειναι και θεμα χαρακτηρα, αλλα εσυ γιατι σκεφτεσαι να φυγεις; Μπορεις να μας δωσεις καποιες πληροφοριες να ξερουμε;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες