Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 14, 2025 9:38 am
Σαν ΟΒΑ μπορεί να παραμείνει κάθε στρατεύσιμος μετά την ολοκλήρωση της θητείας του εφόσον το επιθυμεί και πληροί τα ηλικιακά όρια στην μονάδα του με μια απλή αναφορά, μάλιστα δε λόγω λειψανδρίας προτείνετε από τους Δ/τες σε στρατεύσιμους που κατά την διάρκεια της θητείας τους έδειξαν ζήλο και αφοσίωση στην εκπαίδευση και στα καθήκοντα τους, πολλοί δε από τους παραμένοντας συνεχίζουν σαν ΕΠΟΠ .
Μήν λέτε ανακρίβειες.Δεν λέω, γράφω το τι ισχύει σήμερα Δεν μπορείς να γίνεις οβα ως έφεδρος.Σαν ΟΒΑ μπορείς να συνεχίσεις μετά την ολοκλήρωση της θητείας σου για 1 εώσ 3 χρόνια . Πρέπει να μπεις με προκήρυξη κανονικά. Ποτέ δεν υπήρξε προκήρυξη ,Ανακατάταξη Ναι
Αυτό γινόταν παλιά όταν υπήρχε ο θεσμός των ΕΠΥ. Δηλαδή τους έλεγες θέλω να κάτσω πέντε χρόνια και γινοσουν μόνιμος.ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ'' τους έλεγες θέλω να κάτσω πέντε χρόνια και γινοσουν μόνιμος'' Ξεκινώντας από το 1985 τους ΟΠΥ αργότερα ΕΠΥ τώρα ΕΠΟΠ πάντα υπήρξε Προκήρυξη .
Ypopsifiosbatraxos έγραψε: Τρί Σεπ 16, 2025 9:22 pmΑδερφέ πόσα άτομα δώσατε απ' το ΚΕΕΔ αθλήματα για ΟΥΚ θυμάσαι; Επίσης δωσατε αθλήματα και στη πισίνα ή τα δώσατε μετα στη βάση του Σκαραμαγκά;
Καμιά 25ρια άτομα από ότι θυμάμαι και περάσαμε οι ~20. Νταξ τα αθλήματα εισαγωγής είναι ένα αστείο. Πισίνα ναι δώσαμε μετά στη ΜΥΚ.
Ypopsifiosbatraxos έγραψε: Τρί Σεπ 16, 2025 9:22 pmΑδερφέ πόσα άτομα δώσατε απ' το ΚΕΕΔ αθλήματα για ΟΥΚ θυμάσαι; Επίσης δωσατε αθλήματα και στη πισίνα ή τα δώσατε μετα στη βάση του Σκαραμαγκά;
Καμιά 25ρια άτομα από ότι θυμάμαι και περάσαμε οι ~20. Νταξ τα αθλήματα εισαγωγής είναι ένα αστείο. Πισίνα ναι δώσαμε μετά στη ΜΥΚ.
Αδερφέ απάντησε μια στο email η εδώ, με στείλανε 6ο ΕΤΕΘ Α ΜΑΚ, και εσένα σε στείλανε σε ΕΤΕΘ και μετά πηρες φύλλο πορείας για ΟΥΚ η κατευθείαν Σκαραμαγκά; Λες από εκεί να με στείλουν στα ΟΥΚ;
Έλα αδερφέ προσπάθησα να απαντήσω έχει θέμα δε ξέρω.
Όχι, εμάς μας έστειλαν πάλι ΚΕΕΔ μετά την άδεια ορκωμοσίας για κάποιο λόγο. Αλλά νομίζω το "νορμαλ" είναι να σε στείλουν στη πρώτα μονάδα σου και μετά από εκεί Σκαραμαγκά.
Γράφει πάνω τουλάχιστον ειδικότητα: Υποβρύχιος Καταστροφέας;
Έλα αδερφέ προσπάθησα να απαντήσω έχει θέμα δε ξέρω.
Όχι, εμάς μας έστειλαν πάλι ΚΕΕΔ μετά την άδεια ορκωμοσίας για κάποιο λόγο. Αλλά νομίζω το "νορμαλ" είναι να σε στείλουν στη πρώτα μονάδα σου και μετά από εκεί Σκαραμαγκά.
Γράφει πάνω τουλάχιστον ειδικότητα: Υποβρύχιος Καταστροφέας;
Δε λέει ειδικότητες αύριο στην ορκωμοσία λογικα σε εκείνο το φύλλο πορείας θα λεει
Εσείς τώρα υπομονή. Από τη στιγμή που παρουσιαστείς ΜΥΚ έχεις ένα μήνα προένταξη. Δηλαδή θα περάσεις καμία 10ρια γιατρούς, και αν πάρεις το ΟΚ από την επιτροπή έχει "χαλαρή" γυμναστική 4-5 ώρες, και έξοδο κάθε μέρα. (εδώ θα κοπεί το ~1/3)
Μετά από κάνα μήνα προένταξη πας ένταξη που είναι 12ώρες+ τη μέρα γυμναστική και έξοδο μόνο απόγευμα/βράδυ Τετάρτης και τα ΣΚ. (εδώ θα κοπεί ένα ~50%)
Μετά από κάνα μήνα ένταξη είναι η 1η Φάση (κράνος) που θα υποφέρεις 24 ώρες το 24ωρο. Η πρώτη φάση τελειώνει με την διαβολοεβδομάδα. (και όσοι την περάσουν πολύ πιθανόν θα βγάλουν και το σχολείο).
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 28, 2025 8:49 pm
Όχι , μόνο τα άρβυλα που χορηγούνται Ε.Σ και εφόσον επιτραπεί συνήθως ναι τα duetto 3 τα οποία είναι και τα ιδανικότερα λόγω καλύτερης σόλας .
Εσείς τώρα υπομονή. Από τη στιγμή που παρουσιαστείς ΜΥΚ έχεις ένα μήνα προένταξη. Δηλαδή θα περάσεις καμία 10ρια γιατρούς, και αν πάρεις το ΟΚ από την επιτροπή έχει "χαλαρή" γυμναστική 4-5 ώρες, και έξοδο κάθε μέρα. (εδώ θα κοπεί το ~1/3)
Μετά από κάνα μήνα προένταξη πας ένταξη που είναι 12ώρες+ τη μέρα γυμναστική και έξοδο μόνο απόγευμα/βράδυ Τετάρτης και τα ΣΚ. (εδώ θα κοπεί ένα ~50%)
Μετά από κάνα μήνα ένταξη είναι η 1η Φάση (κράνος) που θα υποφέρεις 24 ώρες το 24ωρο. Η πρώτη φάση τελειώνει με την διαβολοεβδομάδα. (και όσοι την περάσουν πολύ πιθανόν θα βγάλουν και το σχολείο).
Τελικά με πήραν, στο φύλλο έγραφε κανονικά ΔΥΚ Σκαραμαγκάς αττικής, υποβρύχιος καταστροφέας. Δοξα το θεό είχα χάσει την γη κάτω απ τα πόδια μου όταν είδα το φύλλο μετάθεσης που για κάποιο λόγο έλεγε Ρόδο… καλή τύχη σε όλους μάγκες και καλό κουράγιο. Εγώ δε ξέρω τι πράγματα να πάρω τώρα… άσπρα μπλουζάκια που είχες αναφέρει αγοράζεις από /κει? Η πρέπει να πάρεις από πριν?