Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Παιδιά με κάλεσαν σήμερα το πρωί κατά τις 11 και μ είπαν ότι είχα προθεσμία μέχρι το μεσημέρι τους απαντήσω για το εάν θα συνεχίσω σε πρόσληψη ή παραίτηση.
Δυστυχώς μετά από τόσους μήνες αναμονής πολλά άλλαξαν και δεν θα συνεχίσω
Όφειλα να ενημερώσω την ομάδα
Τι και πως παιδιά δεν ξέρω απλά με πήραν και μ είπαν μόνο αν θα συνεχίσω ή αν θαπαραιτηθω τίποτα άλλο.
Τι και πως παιδιά δεν ξέρω απλά με πήραν και μ είπαν μόνο αν θα συνεχίσω ή αν θαπαραιτηθω τίποτα άλλο.
-
Xorofulakas
Παιδεία για φρουρούς θα βγάλει θέσεις για βουρβουνι Φλώρινας?
-
Επισκέπτης
λέτε από αυτούς του ειδικούς φρουρούς που θα πάρει να στείλει και στην καινούργια υπηρεσία στους καταυλισμούς ή αν όχι που θα τους τοποθέτηση στο περίπου
-
User100
Είχες περάσει πκε τον Μάιο και για αυτό σε πήρανε τηλέφωνο το πρωι ;
-
Επισκέπτης
Χαχαχα ρε τι διαβάζω; https://www.skai.gr/news/greece/roma-as ... ipseis/amp
-
Episkeptis08
Άκρος ρατσιστικό. Αν θέλουν να γίνουν αστυνομικοί η να μαζέψουν μόρια για προκήρυξεις η να κάτσουν να πληρώσουν έναν σκασμό λεφτά στην μαφία των φροντιστηρίων.
Χωριά που θα βάλουν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.
Χωριά που θα βάλουν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.
-
Επισκέπτης
Θα πάρει παιδιά 100 άτομα … αλλά ρομα ! Ελληνοι είμαστε στην Ελλάδα ζουμαστε λεμε κ αυτό το πατ γροψ
-
Lios
Μόνο και μόνο από τη κατακραυγή δεν νομίζω να προχωρήσει τέτοιο εγχείρημα.
-
Επισκέπτης
Μπορει να μας πεις άμα ήτανε από τον πίνακα μπουν πέρασαν τα 85 άτομαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 7:39 pm Παιδιά με κάλεσαν σήμερα το πρωί κατά τις 11 και μ είπαν ότι είχα προθεσμία μέχρι το μεσημέρι τους απαντήσω για το εάν θα συνεχίσω σε πρόσληψη ή παραίτηση.
-
Επισκέπτης
Ήταν από τους 600 που πέρασαν πκε τον Γενάρη..Δεν φτάσαν ακόμα να καλούν από τους επιλαχόντες του Μαίου.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 26, 2025 2:48 pmΜπορει να μας πεις άμα ήτανε από τον πίνακα μπουν πέρασαν τα 85 άτομαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 7:39 pm Παιδιά με κάλεσαν σήμερα το πρωί κατά τις 11 και μ είπαν ότι είχα προθεσμία μέχρι το μεσημέρι τους απαντήσω για το εάν θα συνεχίσω σε πρόσληψη ή παραίτηση.
-
User100
Δεν μπήκαν στη σχολή οι 600 του Γενάρη ακόμα ;Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 26, 2025 7:41 pmΉταν από τους 600 που πέρασαν πκε τον Γενάρη..Δεν φτάσαν ακόμα να καλούν από τους επιλαχόντες του Μαίου.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 26, 2025 2:48 pmΜπορει να μας πεις άμα ήτανε από τον πίνακα μπουν πέρασαν τα 85 άτομαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 7:39 pm Παιδιά με κάλεσαν σήμερα το πρωί κατά τις 11 και μ είπαν ότι είχα προθεσμία μέχρι το μεσημέρι τους απαντήσω για το εάν θα συνεχίσω σε πρόσληψη ή παραίτηση.
-
Επισκέπτης
-
User100
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης