Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ναι εντάξει μη προσπαθείς να μας πείσεις. Ακρη προσπαθούμε να βγάλουμε όλοι. Τα σαιτ πάντα γράφουν ότι θέλουν.μακαρι να σε πάρουν καλή επιτυχια
Αλλά ο ΑΣΕΠ έχει πει μέχρι τέλος του έτους θα ισχύουν αυτά. Θα βγει νέα προκήρυξη για σωφρονιστικούς το νέο έτος κ θα απορροφά μέχρι το 2027. Έτσι λέει ο ΑΣΕΠ 
MARIOS24

Δημοσίευση από MARIOS24 »

Ε ναι ρε Κώστα είναι ανοικτές προκηρύξεις ακόμα με άτομα περασμένοι σε όλα πως θα βγάλει νέα προκήρυξη τι μας κάλεσαν τότε να πάμε να δούμε αν είμαστε ωραίοι;Κ πέρα από αυτό οι ανακοινώσεις είναι σαφείς όσοι τις διαβάζουν αλλιώς δε θα μικαγα καν τώρα θα λεγα δεν μας παίρνουν τελείωσε 

MARIOS24

Ποια σάιτ ρε φίλε; ανακοίνωσεις του υπουργείου του Πολίτη είναι Κ του Ιούνιου Κ χτες δε τα βγάλε κανένα σάιτ Κ λέει προκήρυξη από το 2028 Εως το 2030 στα πρότυπα ειδικών φρουρών που θα φτιαχτούν Κ οκτώ νέες φυλακές άμα γράφουν ***** ***** σου λέω Κ γω τοτε
Επισκέπτης

MARIOS24 έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 5:51 pm Ε ναι ρε Κώστα είναι ανοικτές προκηρύξεις ακόμα με άτομα περασμένοι σε όλα πως θα βγάλει νέα προκήρυξη τι μας κάλεσαν τότε να πάμε να δούμε αν είμαστε ωραίοι;Κ πέρα από αυτό οι ανακοινώσεις είναι σαφείς όσοι τις διαβάζουν αλλιώς δε θα μικαγα καν τώρα θα λεγα δεν μας παίρνουν τελείωσε 

Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος θα είσαι που ενώ τον κάλεσαν να περάσει ΠΚΕ, τελικά δεν θα διοριστεί. Αυτό το κάνουν για να υπάρχει έτοιμη μια δεξαμενή επιλαχόντων σε περίπτωση που προκύψει κενή θέση. Το ότι σε κάλεσαν δεν συνεπάγεται αυτόματα με διορισμό. Μην μπερδεύεσαι. Αυτά τα λέω για να μην απογοητευτείς στο τέλος και πιστέψεις διάφορα. Εγώ σου εύχομαι να διοριστείς βέβαια διότι δεν έχω κανένα όφελος από όλο αυτό. Και σε νέα προκήρυξη να πάει είμαι εκτός ορίου ηλικίας μετά τα τελευταία γεγονότα. 

Kostass11
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Kostass11 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 5:50 pm Ναι εντάξει μη προσπαθείς να μας πείσεις. Ακρη προσπαθούμε να βγάλουμε όλοι. Τα σαιτ πάντα γράφουν ότι θέλουν.μακαρι να σε πάρουν καλή επιτυχια
Αλλά ο ΑΣΕΠ έχει πει μέχρι τέλος του έτους θα ισχύουν αυτά. Θα βγει νέα προκήρυξη για σωφρονιστικούς το νέο έτος κ θα απορροφά μέχρι το 2027. Έτσι λέει ο ΑΣΕΠ 

Εμείς λέμε τι ακούσαμε με τα αυτιά μας αφού εγώ και Μάριος περάσαμε όλη την διαδικασία. Τώρα αν πάλι δεν πιστεύεις ή δεν θέλεις να το πιστέψεις πρόβλημα σου. Ο ΑΣΕΠ είναι γενικό, πήρες κάποιο τηλ και μίλησες με συγκεκριμένο υπάλληλο? Σε εμάς ήταν 5 άτομα από την αστυνομία τον ΑΣΕΠ και το υπουργείο και είπαν ότι σου λέω. 

MARIOS24

Αδερφέ έχεις δίκιο το ότι με κάλεσαν δε σημαίνει διορισμός πολύ σωστά αλλά εφόσον λέει θα πάρει 352 άτομα καινουρια από την δεξαμενή επιτυχόντων προηγούμενων διαγωνισμών ΑΣΕΠ Ε ρε φίλε λογικά θα μπω γιατί σ' 6κ δεν έχουμε μείνει πολλοί που είμαστε περασμένοι Κ περιμενουμε
MARIOS24

Συν 417 άτομα από μέσα του 2026 Κ Εντος του 27 λέει από τη δεξαμενή επιλαχόντων Κ λέει προκήρυξη το 2028 έως 2030 εκτός ΑΣΕΠ αυτά λένε οι ανακοινώσεις του υπουργείου όχι εγώ αν δεν ισχύουν Ε τότε δε θα μπω απλά πράγματα το γνωριζω
Kostass11
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Kostass11 »

MARIOS24 έγραψε: Τετ Σεπ 24, 2025 6:01 pm Συν 417 άτομα από μέσα του 2026 Κ Εντος του 27 λέει από τη δεξαμενή επιλαχόντων Κ λέει προκήρυξη το 2028 έως 2030 εκτός ΑΣΕΠ αυτά λένε οι ανακοινώσεις του υπουργείου όχι εγώ αν δεν ισχύουν Ε τότε δε θα μπω απλά πράγματα το γνωριζω

Ότι και να γίνει, μπούμε δεν μπούμε δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Τόσα χρόνια περιμένουμε, έχουμε τις δουλειές μας. Αν τύχει και μπούμε καλώς αλλιώς η ζωή συνεχίζεται.

Επισκέπτης

Αυτό σου λέω! Δεν μπήκαν άτομα που είχαν βάλει βόρεια Ελλάδα κ ήταν πρώτοι στον πίνακα , τους κάλεσαν για δοκιμασίες αλλά δεν ήταν στους διοριστέους γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση! Κ στην περίπτωση που προκύψει κενή θέση τότε ναι θα αρχίσουν να καλούν επιλαχόντες με σειρά προτεραιότητας με βάση την βαθμολογία 
MARIOS24

Ναι ρε Κώστα εννοείται άμα μπούμε μπήκαμε όπως το είπες τόσα χρόνια αναμονής έχουμε δουλειές απλά εγώ λέω τι λένε οι ανακοινώσεις του υπουργείου αν είναι ψευδής οκ πάω πάσο 

MARIOS24

Ρε φίλε σοβαρά επιμένεις τώρα;;ισχύει Κ αυτό αν προκύψουν κενές θέσεις αυτά είναι οι παλιές θέσεις τώρα λέμε δίνει καινουριες θέσεις ρε αδερφέ Κ θα τις δώσει στους επιλαχόντες προηγούμενων διαγωνισμών διάβασε τις ανακοινώσεις Κ μη λες ότι να ναι
Επισκέπτης

Μα δεν είσαι στους διοριστέους ρε φίλε! Με σειρά θα σας πάρουν! Δεν θέλω να μη σε πάρουν απλά σου λέω τα δεδομένα 
MARIOS24

Κ αυτό που λες δε μπήκαν ενώ ήταν πρώτοι άμα είχαν δηλώσει μια φυλακή Κ δε. Είχε κενό λογικό να μη μπουν άλλο αυτό που λες Κ άλλο οι νέες θέσεις ρε φιλαράκι που θα αξιοποιηθουν από δεξαμενή επιλαχόντων του ΑΣΕΠ τι δεν καταλαβαίνεις;

MARIOS24

Δεν είμαι σ' διοριστεους στις πενήντα θέσεις που έδωσε πέρυσι όχι δεν είναι αλλά δίνει 352 συν 460 νέες θέσεις Κ λέει ρεεε θα πάρει από δεξαμενή επιτυχόντων επιλαχόντων του ΑΣΕΠ εκεί θα είναι μέσα ρε αδερφέ 
Επισκέπτης

Για τις νεες θεσεις που λετε θα παει σε νεα προκηρυξη. Δεν θα πάρει απο δεξαμενη επιλαχοντων προιστορικων προκηρυξεων. Αυτο απο εγκυρη πηγη που σας λεω. Πιο μεσα δεν παει. 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Alexgk, Rak95ghost και 8 επισκέπτες