Προκήρυξη για Φρουρούς Σωφρονιστικών Καταστημάτων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Φρουρούς Σωφρονιστικών Καταστημάτων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αν γνωρίζει κάποιος πότε θα βγει προεδρικό διάταγμα για αυτες τις 350 θέσεις που είναι να βγουν ας το γράψει εδω 
lampros

Δημοσίευση από lampros »

Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτήσω σχετικά με την προκήρυξη. Είμαι του 1994, είμαι 32, θα προλάβουμε

Επισκέπτης

lampros έγραψε: Τετ Σεπ 03, 2025 11:48 pm Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτήσω σχετικά με την προκήρυξη. Είμαι του 1994, είμαι 32, θα προλάβουμε

Έχεις έναν ολόκληρο χρόνο μπροστά σου

lampros

Δημοσίευση από lampros »

σε ευχαριστω πολυ εχει ακουστει οτι θα βγει κατι? καποια προκηρυξη για σωφρονιστικούς η δικαστικη αστυνομια
Dwf

Δημοσίευση από Dwf »

lampros έγραψε: Τετ Σεπ 03, 2025 11:48 pm Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτήσω σχετικά με την προκήρυξη. Είμαι του 1994, είμαι 32, θα προλάβουμε

31 θες να πεις ότι είσαι. 
Επισκέπτης

ακουγεται οτι θα κανουν προσληψη κατα προτιμηση απο επιλαχοντες και δεν θα βγει νεα προκηρυξη, 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 08, 2025 4:23 pm ακουγεται οτι θα κανουν προσληψη κατα προτιμηση απο επιλαχοντες και δεν θα βγει νεα προκηρυξη, 

Ακούγεται ότι κάτι πρέπει να γίνει με τα τρολ σε αυτό το φόρουμ γιατί έχουν κουράσει.

Επισκέπτης

Για την ενίσχυση της λειτουργίας των φυλακών, προβλέπεται η πρόσληψη συνολικά 877 νέων υπαλλήλων έως το 2027. Ήδη έχει εγκριθεί η πρόσληψη 417 ατόμων (352 φύλακες και 65 διοικητικοί/επιστημονικοί), ενώ από τα μέσα του 2026 αναμένονται ακόμα 460. Η διαδικασία θα αξιοποιήσει επιτυχόντες προηγούμενων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ, ώστε να μειωθεί ο χρόνος πρόσληψης. Παράλληλα, σχεδιάζεται και θεσμική αλλαγή για να επιταχυνθεί η διαδικασία ένταξης νέου προσωπικού, με πρότυπο τη διαδικασία που εφαρμόζεται για το ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρόνος πρόσληψης αναμένεται να μειωθεί από 24 μήνες σε 8 έως 10. 
Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα η εκπαίδευση τών σωφρονιστικών και των εξωτερικών εξακολουθεί να γίνεται στην σχολή αστυφυλάκων στην Κομοτηνή? Υπάρχει περίπτωση η νέα σειρά που θα βγάλει να κάνει κάτω στην Τρίπολη εκπαίδευση ή είναι μόνο για ειδικούς φρουρούς?
Επισκέπτης

Ποια Κομοτηνή λέτε ρε ελαιώνα θηβων γίνεται η εκπαίδευση 
Ektelestis678

Δημοσίευση από Ektelestis678 »

Η 9κ έκανε στην Κομοτηνή εκπαίδευση επειδή ήταν 188 άτομα.
Επισκέπτης

Τώρα είναι 63 άτομα από τον πρώτο πίνακα … που μάλλον αυτοί θα πάνε πρώτοι και 56 τα μετά 
Επισκέπτης

Καλα αυτη η κωλο 9 κ δεν θα κλείσει ποτέ πόσοι έμειναν?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης