Προκήρυξη για Φρουρούς Σωφρονιστικών Καταστημάτων (2025)
Re: Προκήρυξη για Φρουρούς Σωφρονιστικών Καταστημάτων (2025)
Αν γνωρίζει κάποιος πότε θα βγει προεδρικό διάταγμα για αυτες τις 350 θέσεις που είναι να βγουν ας το γράψει εδω
Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτήσω σχετικά με την προκήρυξη. Είμαι του 1994, είμαι 32, θα προλάβουμε
σε ευχαριστω πολυ εχει ακουστει οτι θα βγει κατι? καποια προκηρυξη για σωφρονιστικούς η δικαστικη αστυνομια
ακουγεται οτι θα κανουν προσληψη κατα προτιμηση απο επιλαχοντες και δεν θα βγει νεα προκηρυξη,
Για την ενίσχυση της λειτουργίας των φυλακών, προβλέπεται η πρόσληψη συνολικά 877 νέων υπαλλήλων έως το 2027. Ήδη έχει εγκριθεί η πρόσληψη 417 ατόμων (352 φύλακες και 65 διοικητικοί/επιστημονικοί), ενώ από τα μέσα του 2026 αναμένονται ακόμα 460. Η διαδικασία θα αξιοποιήσει επιτυχόντες προηγούμενων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ, ώστε να μειωθεί ο χρόνος πρόσληψης. Παράλληλα, σχεδιάζεται και θεσμική αλλαγή για να επιταχυνθεί η διαδικασία ένταξης νέου προσωπικού, με πρότυπο τη διαδικασία που εφαρμόζεται για το ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρόνος πρόσληψης αναμένεται να μειωθεί από 24 μήνες σε 8 έως 10.
Παιδιά καλησπέρα η εκπαίδευση τών σωφρονιστικών και των εξωτερικών εξακολουθεί να γίνεται στην σχολή αστυφυλάκων στην Κομοτηνή? Υπάρχει περίπτωση η νέα σειρά που θα βγάλει να κάνει κάτω στην Τρίπολη εκπαίδευση ή είναι μόνο για ειδικούς φρουρούς?
Ποια Κομοτηνή λέτε ρε ελαιώνα θηβων γίνεται η εκπαίδευση
Η 9κ έκανε στην Κομοτηνή εκπαίδευση επειδή ήταν 188 άτομα.
Τώρα είναι 63 άτομα από τον πρώτο πίνακα … που μάλλον αυτοί θα πάνε πρώτοι και 56 τα μετά
Καλα αυτη η κωλο 9 κ δεν θα κλείσει ποτέ πόσοι έμειναν?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης