Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Pliroforiodotis έγραψε: Τρί Σεπ 09, 2025 8:59 pm Καλησπέρα , έως την Δευτέρα θα δωθουν καρτέλες υγειονομικών. ΘΑ ΕΙΧΕ συμβεί την προηγούμενη αλλά λόγω ΔΕΘ πήγε πίσω… 

Από πού προκύπτει αυτή η πληροφορία φίλε μου?

Kalimera

Δημοσίευση από Kalimera »

Pliroforiodotis έγραψε: Τρί Σεπ 09, 2025 8:59 pm Καλησπέρα , έως την Δευτέρα θα δωθουν καρτέλες υγειονομικών. ΘΑ ΕΙΧΕ συμβεί την προηγούμενη αλλά λόγω ΔΕΘ πήγε πίσω… 

Καλημέρα , αυτό είναι πληροφορία ή υπόθεση φίλε μου ; 

Pliroforiodotis

Δημοσίευση από Pliroforiodotis »

Εντάξει είμαστε ;; Εντάξει είμαστε.!!!! 
Dimitris2026

Δημοσίευση από Dimitris2026 »

Pliroforiodotis έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 8:34 am Εντάξει είμαστε ;; Εντάξει είμαστε.!!!! 

Για αθλήματα γνωρίζεις πότε ; 

Pliroforiodotis

Δημοσίευση από Pliroforiodotis »

Οχι ακόμα! Με βάση αυτά που έχω δει θα πάει πρωτο 15 ήμερο Νοεμβρίου . Αλλα αυτή είναι δική μου πρόβλεψη όχι κάτι άλλο. 
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2024:
(ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ)

https://info.asep.gr/node/77184
Dimitris2025

Δημοσίευση από Dimitris2025 »

Pliroforiodotis έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 9:17 am Οχι ακόμα! Με βάση αυτά που έχω δει θα πάει πρωτο 15 ήμερο Νοεμβρίου . Αλλα αυτή είναι δική μου πρόβλεψη όχι κάτι άλλο. 

Μήπως μπορείς να μάθεις πότε ; Όπως έμαθες και για τα υγειονομικά ; Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ , μας βοηθάς 🥲🥲
pariszisis

Δημοσίευση από pariszisis »

Pliroforiodotis έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 8:34 am Εντάξει είμαστε ;; Εντάξει είμαστε.!!!! 

ειδες εγω σε υποστηριξα ειχα δει τοτε τα ειχες πει για καλο :-) 
σε ευχαριστω εγω προσωπικα και εγω εκει υπολογιζω με μια εβδομαδα παραταση  αλλη μια να βγαλουν απορριπταιους και αλλη μια να βγει το προγραμμα ε μεσα Νοεμβρη οπως ειπες.... Αν παρολα αυτα μαθεις σε παρακαλω πες το μας / μου :-)

Niko5

Δημοσίευση από Niko5 »

Παίδες, γνωρίζει κανείς αν τις ιατρικές εξετάσεις είναι να τις κάνουμε κι εμείς (στο χρονικό όριο που δίνεται) όσοι είμαστε επιλαχόντες; Απ' ότι διάβασα δεν γράφει κάτι τέτοιο αλλά μερικοί ισχυρίζονται πως ναι.
pariszisis

Μονο αν εισαι στην λιστα με τα ονοματα π ζητησε ο ασεπ. Αν τις κανεις τωρα πχ και ζητουσουν δευτερο κυκλο πχ επιλαχοντες τον Φλεβάρη  παραδειγμα οι εξετασεις θα ισχυουν 3 μηνες πριν πχ θα σου που να εχουν γινει απο 10 νοεμβριο κ εμπρος .... αρα μην τις κανεις τωρα αν δεν εχεις το ονομα σου στην λιστα... εγω εκανα ιουνιο γτ πιστευα θα μας καλεσουν για υγειονομικα  τοτε τις πληρωσα τσαμπα και τωρα π καλεστηκα λεει να εχουν γινει απο ιουλιο κ μετα και θα παω να τις κανω παλι :-)  εξαλλου αν καλεστεος αργοτερα θα εχει το ονομα σ και θα πας να τις κανεις τοτε θα δωσουν 3 εβδομαδες προθεσμια συν οποια αναβολη 1 με 2 εβδομαδες μετα .... οποτε εχεις φουλ χρονο.. αν τις κανεις τωρα απλα δεν θα ισχυουν και ειναι κριμα.
Niko5

Δημοσίευση από Niko5 »

Πάντως στην προκήρυξη της Δικαστικής Αστυνομίας, όταν μου ήρθε ειδοποίηση, είχα στη διάθεσή μου 2 μέρες να κάνω 8 εξετάσεις σε ιατρούς και να ετοιμάσω τα χαρτιά που ζητούσαν, και έπεφτε Παρασκευοσαββατοκύριακο όπου τα μαγαζιά, ιατρεία κλπ., είναι κλειστά από το Σάββατο το μεσημέρι μέχρι ολόκληρη την Κυριακή, και έπρεπε να παρουσιαστώ την Κυριακή, τέλος πάντων καταλαβαίνετε... Επίσης οι προσκλήσεις των επιλαχόντων ήταν με 2-3 ημέρες διαφορά, ελπίζω να μην είναι κι εδώ ανοργάνωτοι. Θα δω μήπως τις κάνω εκεί γύρο στις 6 Οκτώβρη.
Επισκέπτης

Niko5 έγραψε: Κυρ Σεπ 14, 2025 8:28 pm Πάντως στην προκήρυξη της Δικαστικής Αστυνομίας, όταν μου ήρθε ειδοποίηση, είχα στη διάθεσή μου 2 μέρες να κάνω 8 εξετάσεις σε ιατρούς και να ετοιμάσω τα χαρτιά που ζητούσαν, και έπεφτε Παρασκευοσαββατοκύριακο όπου τα μαγαζιά, ιατρεία κλπ., είναι κλειστά από το Σάββατο το μεσημέρι μέχρι ολόκληρη την Κυριακή, και έπρεπε να παρουσιαστώ την Κυριακή, τέλος πάντων καταλαβαίνετε... Επίσης οι προσκλήσεις των επιλαχόντων ήταν με 2-3 ημέρες διαφορά, ελπίζω να μην είναι κι εδώ ανοργάνωτοι. Θα δω μήπως τις κάνω εκεί γύρο στις 6 Οκτώβρη.

Αν δεν είσαι στην λίστα ποιο το νόημα να τις κάνεις; Για 700 θέσεις κάλεσαν 2600 άτομα περίπου… άρα σχεδόν απίθανο να μη βρουν αυτό που θέλουν… δλδ αν δεν είσαι μέσα στους 2600 της λίστας , δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να κάνεις εξετάσεις… 
pariszisis

Niko5 έγραψε: Κυρ Σεπ 14, 2025 8:28 pm Πάντως στην προκήρυξη της Δικαστικής Αστυνομίας, όταν μου ήρθε ειδοποίηση, είχα στη διάθεσή μου 2 μέρες να κάνω 8 εξετάσεις σε ιατρούς και να ετοιμάσω τα χαρτιά που ζητούσαν, και έπεφτε Παρασκευοσαββατοκύριακο όπου τα μαγαζιά, ιατρεία κλπ., είναι κλειστά από το Σάββατο το μεσημέρι μέχρι ολόκληρη την Κυριακή, και έπρεπε να παρουσιαστώ την Κυριακή, τέλος πάντων καταλαβαίνετε... Επίσης οι προσκλήσεις των επιλαχόντων ήταν με 2-3 ημέρες διαφορά, ελπίζω να μην είναι κι εδώ ανοργάνωτοι. Θα δω μήπως τις κάνω εκεί γύρο στις 6 Οκτώβρη.

Φιλε μ σου απαντω βαση οτι εκαναν ΠΕ και ΤΕ πο οτι δεις αν κανεις τον κοπο να δεις ανακοινωσεις δινουν 3 εβδομαδες προθεσμια συν 1 παραταση για ΠΕ και 2 παραταση για τους ΤΕ. Οι εξετασεις ηταν εγκυρες αν ειχαν γινει 3 μηνες πριν απο την τελικη προθεσμια αναρτησης... Τωρα κανε οτι σε φωτισει ο θεος :-) 

Επισκέπτης

Ρε είστε καλα; Αφού δεν είστε στα άτομα που ζητούν τι πάτε να κάνετε εξετάσεις; Για να το ζήσετε; Τί άλλο θα δούμε 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες