Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
Ρε ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ;
συγκρινεις στρατιωτες και σμηνιες τωρα με εποπ.οκ αλλα καμια σχεσηΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 5:42 pmΝαι οκ εξυπνάδες. Πες μου τον λόγο που λες ότι δεν αξίζει όμως γιατί το έχεις πει 50 φορές ξύπνιε. Έχω φίλους στο Ρουφ πού λένε ότι είναι παρεδιδος. Γενικώς στρατολογία, υλικού πολέμου και αεροπορία το ματώνουν από το ξύσιμο. Να έλεγες για τις ειδικές δυνάμεις που έχουν ασκήσεις έχουν κόψει τα διπλά εξάμηνα των αλεξιπτωτων και γκριζαρεις πριν την ώρα σου να έλεγα πάει στο διάολο. Εσύ μου λες δεν αξίζει να κάθεσαι στο γραφείο στο ερκοντισιον και να πίνεις καφέ.
ετσι σου εχουν πει αλλα εχεις αγνοια.διαβασε το νομο να δεις τι λεει για τις περιπτωσεις που απολυονται οι εποπ.αν καποιος δεν μπορει να ανταποκριθει στα καθηκοντα του π.χ φευγει οπως και σε αλλες περιπτωσειςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 3:39 pm Σαφώς και έχεις δίκιο απλά χωρις να θέλω να μειώσω συναδέλφους κτλ οι πρώτες σειρές που είχαν μπει με άλλα κριτήρια κατά μέσο όρο είχαν χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο από τα παιδιά που μπαίνουν τώρα (μη ξεχνάμε ότι κριτήριο σε αρκετές ειδικότητες ήταν απολυτήριο γυμνασίου ή α λυκείου) και δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα οι περισσότεροι ΕΠΟΠ πέρασαν εξετάσεις και μονιμοποιήθηκαν (δεν συγκρίνω πτυχία πολλοί παλιοί είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες) εκτός αν δήλωσαν οι ίδιοι ότι θέλουν να φύγουν. Στις τελευταίες σειρές όλοι είναι απόφοιτοι λυκείου και πάνω με αρκετά παιδιά να είναι απόφοιτοι ΤΕΙ και πανεπιστημίων δηλαδή άτομα με γνώσεις που μπορούν να διαβάσουν (εννοείται υπάρχουν και εξαιρέσεις) για αυτό και θεωρώ λίγο παράδοξο το να μη πετύχουν στις εξετάσεις. Πιο ανησυχητικό είναι ότι φεύγουν από μόνοι τους όχι ότι τους διώχνουν. Σε στρατό και αστυνομία για διάφορους λόγους δεν πρόκειται να σε διώξει (μη συγκρίνουμε με τις απολύσεις οβα είναι άλλος θεσμός).
απο ναυτικο, πεζικο,πυροβολικο,τεθωρακισμενα φευγει συνηθως κοσμος .και λιγοτερο αεροπορια.τωρα θα φευγει κι απο το κοινο σωμα πληροφορικης.θα το δειςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 3:39 pm Σαφώς και έχεις δίκιο απλά χωρις να θέλω να μειώσω συναδέλφους κτλ οι πρώτες σειρές που είχαν μπει με άλλα κριτήρια κατά μέσο όρο είχαν χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο από τα παιδιά που μπαίνουν τώρα (μη ξεχνάμε ότι κριτήριο σε αρκετές ειδικότητες ήταν απολυτήριο γυμνασίου ή α λυκείου) και δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα οι περισσότεροι ΕΠΟΠ πέρασαν εξετάσεις και μονιμοποιήθηκαν (δεν συγκρίνω πτυχία πολλοί παλιοί είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες) εκτός αν δήλωσαν οι ίδιοι ότι θέλουν να φύγουν. Στις τελευταίες σειρές όλοι είναι απόφοιτοι λυκείου και πάνω με αρκετά παιδιά να είναι απόφοιτοι ΤΕΙ και πανεπιστημίων δηλαδή άτομα με γνώσεις που μπορούν να διαβάσουν (εννοείται υπάρχουν και εξαιρέσεις) για αυτό και θεωρώ λίγο παράδοξο το να μη πετύχουν στις εξετάσεις. Πιο ανησυχητικό είναι ότι φεύγουν από μόνοι τους όχι ότι τους διώχνουν. Σε στρατό και αστυνομία για διάφορους λόγους δεν πρόκειται να σε διώξει (μη συγκρίνουμε με τις απολύσεις οβα είναι άλλος θεσμός).
σμηνιτες*Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 7:33 pmσυγκρινεις στρατιωτες και σμηνιες τωρα με εποπ.οκ αλλα καμια σχεσηΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 5:42 pmΝαι οκ εξυπνάδες. Πες μου τον λόγο που λες ότι δεν αξίζει όμως γιατί το έχεις πει 50 φορές ξύπνιε. Έχω φίλους στο Ρουφ πού λένε ότι είναι παρεδιδος. Γενικώς στρατολογία, υλικού πολέμου και αεροπορία το ματώνουν από το ξύσιμο. Να έλεγες για τις ειδικές δυνάμεις που έχουν ασκήσεις έχουν κόψει τα διπλά εξάμηνα των αλεξιπτωτων και γκριζαρεις πριν την ώρα σου να έλεγα πάει στο διάολο. Εσύ μου λες δεν αξίζει να κάθεσαι στο γραφείο στο ερκοντισιον και να πίνεις καφέ.
Καλά άσε έχουμε πάει και θητεία πριν μπούμε ΕΠΟΠ και όλοι έχουμε δεί κάτι παλιούς ΕΠΟΠ που δεν ήξεραν ούτε να γράφουν καλά καλά και όμως μια χαρά μέσα ήταν . Δεν έχουν διώξει ποτέ και ειδικά τώρα που θέλει και τους ξύλινους , αλλά το επίπεδο των παιδιών που μπαίνουν δεν έχει καμία σχέση σε όλους τους τομείς. Το αν ανταποκρίνονται η όχι στα καθήκοντά τους πίστεψε με πολλοί νέοι ΕΠΟΠ είναι καλύτεροι και από παιδιά σχολής.
εσυ αναφερεσαι στην πλειοψηφια των εποπ στα οπλα. αλλα υπαρχουν και τα σωματα οπως οικονομικο,νομικο, πληροφορικης. εκει δε θα χαρισουνΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 10:10 pmΚαλά άσε έχουμε πάει και θητεία πριν μπούμε ΕΠΟΠ και όλοι έχουμε δεί κάτι παλιούς ΕΠΟΠ που δεν ήξεραν ούτε να γράφουν καλά καλά και όμως μια χαρά μέσα ήταν . Δεν έχουν διώξει ποτέ και ειδικά τώρα που θέλει και τους ξύλινους , αλλά το επίπεδο των παιδιών που μπαίνουν δεν έχει καμία σχέση σε όλους τους τομείς. Το αν ανταποκρίνονται η όχι στα καθήκοντά τους πίστεψε με πολλοί νέοι ΕΠΟΠ είναι καλύτεροι και από παιδιά σχολής.
Ρε πραγματικά μας έχει τρελάνει με το κοινό νομικό σώμα. Δηλαδή την στρατολογία. Επειδή σου ξανά λέω τους ξέρω όλους στο Ρουφ έχω δύο συμμαθητές πού μπήκαν εκεί το δέκα και έχω γνωρίσει και τους υπόλοιπους κάνουμε παρέα πώς το λένε. Μιλάω για την σειρά που μπήκε το 2010. Καταρχάς τότε ήταν όπως τώρα που θέλει πτυχίο νομικής ή πληροφορικής από ΤΕΙ ή ΑΕΙ για να μπεις. Έμπαιναν με το απολυτήριο και οι περισσότεροι είναι στόκοι. Δεν κάνουν τίποτα μέσα και τους αξιοποιούν για τις κινήσεις στο ταχυδρομείο και σε διάφορες άλλες αγγαροδουλειες γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να τους διώξουν. Τώρα έχει ανέβει το επίθετο προφανώς και αφετέρου αν είσαι από Αθήνα είναι τα πιο ξεκούραστα 1000 ευρώ τον μήνα πού μπορεί να βγάλει κάποιος. Αν μένεις με τους γονείς σου μπορείς να βγάλεις 50.000 σε πέντε χρόνια αν κάνεις οικονομία για πλάκα.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 10:17 pmΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 10:10 pmΚαλά άσε έχουμε πάει και θητεία πριν μπούμε ΕΠΟΠ και όλοι έχουμε δεί κάτι παλιούς ΕΠΟΠ που δεν ήξεραν ούτε να γράφουν καλά καλά και όμως μια χαρά μέσα ήταν . Δεν έχουν διώξει ποτέ και ειδικά τώρα που θέλει και τους ξύλινους , αλλά το επίπεδο των παιδιών που μπαίνουν δεν έχει καμία σχέση σε όλους τους τομείς. Το αν ανταποκρίνονται η όχι στα καθήκοντά τους πίστεψε με πολλοί νέοι ΕΠΟΠ είναι καλύτεροι και από παιδιά σχολής.
εισαι ο,τι να ναι.αστοΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 13, 2025 1:01 amΡε πραγματικά μας έχει τρελάνει με το κοινό νομικό σώμα. Δηλαδή την στρατολογία. Επειδή σου ξανά λέω τους ξέρω όλους στο Ρουφ έχω δύο συμμαθητές πού μπήκαν εκεί το δέκα και έχω γνωρίσει και τους υπόλοιπους κάνουμε παρέα πώς το λένε. Μιλάω για την σειρά που μπήκε το 2010. Καταρχάς τότε ήταν όπως τώρα που θέλει πτυχίο νομικής ή πληροφορικής από ΤΕΙ ή ΑΕΙ για να μπεις. Έμπαιναν με το απολυτήριο και οι περισσότεροι είναι στόκοι. Δεν κάνουν τίποτα μέσα και τους αξιοποιούν για τις κινήσεις στο ταχυδρομείο και σε διάφορες άλλες αγγαροδουλειες γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να τους διώξουν. Τώρα έχει ανέβει το επίθετο προφανώς και αφετέρου αν είσαι από Αθήνα είναι τα πιο ξεκούραστα 1000 ευρώ τον μήνα πού μπορεί να βγάλει κάποιος. Αν μένεις με τους γονείς σου μπορείς να βγάλεις 50.000 σε πέντε χρόνια αν κάνεις οικονομία για πλάκα.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 10:17 pmΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 10:10 pm
Καλά άσε έχουμε πάει και θητεία πριν μπούμε ΕΠΟΠ και όλοι έχουμε δεί κάτι παλιούς ΕΠΟΠ που δεν ήξεραν ούτε να γράφουν καλά καλά και όμως μια χαρά μέσα ήταν . Δεν έχουν διώξει ποτέ και ειδικά τώρα που θέλει και τους ξύλινους , αλλά το επίπεδο των παιδιών που μπαίνουν δεν έχει καμία σχέση σε όλους τους τομείς. Το αν ανταποκρίνονται η όχι στα καθήκοντά τους πίστεψε με πολλοί νέοι ΕΠΟΠ είναι καλύτεροι και από παιδιά σχολής.
μια χαρα μπορουν να τους διωξουν.μονιμος ειδικα πριν την 7ετια δε θεωρειται κανεις. διαβασε το αρθρο 13 του νομου 2936/2001 να δεις τι γραφει για τις περιπτωσεις απολυσηςΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 13, 2025 1:01 amΡε πραγματικά μας έχει τρελάνει με το κοινό νομικό σώμα. Δηλαδή την στρατολογία. Επειδή σου ξανά λέω τους ξέρω όλους στο Ρουφ έχω δύο συμμαθητές πού μπήκαν εκεί το δέκα και έχω γνωρίσει και τους υπόλοιπους κάνουμε παρέα πώς το λένε. Μιλάω για την σειρά που μπήκε το 2010. Καταρχάς τότε ήταν όπως τώρα που θέλει πτυχίο νομικής ή πληροφορικής από ΤΕΙ ή ΑΕΙ για να μπεις. Έμπαιναν με το απολυτήριο και οι περισσότεροι είναι στόκοι. Δεν κάνουν τίποτα μέσα και τους αξιοποιούν για τις κινήσεις στο ταχυδρομείο και σε διάφορες άλλες αγγαροδουλειες γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να τους διώξουν. Τώρα έχει ανέβει το επίθετο προφανώς και αφετέρου αν είσαι από Αθήνα είναι τα πιο ξεκούραστα 1000 ευρώ τον μήνα πού μπορεί να βγάλει κάποιος. Αν μένεις με τους γονείς σου μπορείς να βγάλεις 50.000 σε πέντε χρόνια αν κάνεις οικονομία για πλάκα.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 10:17 pmΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 12, 2025 10:10 pm
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες