Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Απολυτο δικιο δεν νοηται υπαλληλος του πυροσβεστικού σώματος με 100 κιλα οπως δεν νοηται και υπαλληλος του ΠΣ επι θητειας η μονιμος ανω των 55 μαχιμος η οδηγος η θα βγαινει στην συνταξη η εαν εχει διοικιτικα προσοντα και μορφωση θα μπαινει σε υπηρεσια γραφειου η οδηγος βοηθητικων οχηματων και οχι να εχουν γεμισει τα γραφεια με νεες γυναικες και ανδρες και τα βοηθητικα οχηματα να τ οδηγουν οι ρουφιανοι και οι λουγκρες  πολλες φορες και εποχικοι. Επισης τα ορια ηλικιας για τους εποχικους πρεπει να ειναι οπως ηταν στο Δασαρχειο εως 45 οι μαχιμοι και εως 50 οδηγοι ξεκαθαρισμενο για να ξερει ο καθενας το μελλον του. Ετσι οταν καποιος ξεπερασει τα ανωτατο οριο για να μπορει να γινει μονιμος η επταετης ( γιατι οι ΠΠΥ ειναι παρελθον και μετα την αντιπυρικη θα γινει και οριστικο) να μενει στην δουλια με δικια του ευθηνη. Δεν μπορουν οι εποχικοι να κατηγορουν τους αλλους κυριως τους ΠΠΥ γιατι οι μονιμοι ειναι στο απυροβλητο παντα, οταν και οι ιδιοι θα εχουν το ιδιο μελλον. 

Fire20

Δημοσίευση από Fire20 »

Καλησπέρα παιδια!!!Εάν καποιος ειναι 3ος επιλαχον μάχιμος στους εποχικούς πυροσβεστες σε οποιαδήποτε ΔΙΠΥΝ ακομα και  σε αυτές που δεν παραιτούνται πολλοι
εχει ελπίδες μεχρι του χρονου να τον καλέσουν για εποχικο; εαν ξερει καποιος να μου πει 
Επισκέπτης

Fire20 έγραψε: Κυρ Αύγ 17, 2025 6:00 pm Καλησπέρα παιδια!!!Εάν καποιος ειναι 3ος επιλαχον μάχιμος στους εποχικούς πυροσβεστες σε οποιαδήποτε ΔΙΠΥΝ ακομα και  σε αυτές που δεν παραιτούνται πολλοι
εχει ελπίδες μεχρι του χρονου να τον καλέσουν για εποχικο; εαν ξερει καποιος να μου πει 

Aναλογα πόσοι θα απορροφηθούνε δε μπορεί να σου απαντήσει κανένας με σιγουριά..Μέσα στην 5ετια θα έχεις μπει σίγουρα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 18, 2025 11:22 am
Fire20 έγραψε: Κυρ Αύγ 17, 2025 6:00 pm Καλησπέρα παιδια!!!Εάν καποιος ειναι 3ος επιλαχον μάχιμος στους εποχικούς πυροσβεστες σε οποιαδήποτε ΔΙΠΥΝ ακομα και  σε αυτές που δεν παραιτούνται πολλοι

Aναλογα πόσοι θα απορροφηθούνε δε μπορεί να σου απαντήσει κανένας με σιγουριά..Μέσα στην 5ετια θα έχεις μπει σίγουρα 

Τέλος οι προκηρύξεις αλλά 150 άτομα θά βάλει μονιμους και μετά Τέλος μόνο από πανελλήνιες. Όσοι μπείτε εποχικοί με όνειρο να γίνεται μόνιμοι ξεχαστετο φιλικά τελείως.  Άν έχετε στάνταρ έξω δουλειά μήν την αφήσετε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 19, 2025 6:04 pm

Τέλος οι προκηρύξεις αλλά 150 άτομα θά βάλει μονιμους και μετά Τέλος μόνο από πανελλήνιες. Όσοι μπείτε εποχικοί με όνειρο να γίνεται μόνιμοι ξεχαστετο φιλικά τελείως.  Άν έχετε στάνταρ έξω δουλειά μήν την αφήσετε 

Φίλε μου πιστεύω πως κάποια στιγμή θα γίνει αυτό αλλά όχι τώρα....θα βγάλει σίγουρα και άλλες προκηρύξεις τουλάχιστον για ΠΕΘ...!!!!δεν νομίζω να βγάλει 150 άτομα ΠΕΘ και μετά τέλος...!!!!μπορεί να κάνω και λαθος αλλά λίγο δυσκολο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 19, 2025 6:11 pm

Φίλε μου πιστεύω πως κάποια στιγμή θα γίνει αυτό αλλά όχι τώρα....θα βγάλει σίγουρα και άλλες προκηρύξεις τουλάχιστον για ΠΕΘ...!!!!δεν νομίζω να βγάλει 150 άτομα ΠΕΘ και μετά τέλος...!!!!μπορεί να κάνω και λαθος αλλά λίγο δυσκολο

Μακάρι αλλά τουλάχιστον τα παιδιά που πάνε να είναι συνειδητοποιήμενα τουλάχιστον.  Θά έχετε δουλειά για 5 χρόνια από οκτώ μήνες.  Και μετά πάλι προκήρυξη αυτό το κάναν για να μήν έχουν δικαίωματα οι εποχικοί για μονιμοποίηση σου λένε κάθε 5 χρόνια βγαίνει καινούρια προκήρυξη και για να ενισχυθεί αυτός ο άθλιος θεσμός του εθελοντή να γράφονται εθελοντές ώστε να μαζεύουν μόρια σε ενδεχόμενη προκήρυξη εποχικών πάλι. Πράγματα άθλια δηλαδή. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 19, 2025 6:51 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 19, 2025 6:11 pm

Μακάρι αλλά τουλάχιστον τα παιδιά που πάνε να είναι συνειδητοποιήμενα τουλάχιστον.  Θά έχετε δουλειά για 5 χρόνια από οκτώ μήνες.  Και μετά πάλι προκήρυξη αυτό το κάναν για να μήν έχουν δικαίωματα οι εποχικοί για μονιμοποίηση σου λένε κάθε 5 χρόνια βγαίνει καινούρια προκήρυξη και για να ενισχυθεί αυτός ο άθλιος θεσμός του εθελοντή να γράφονται εθελοντές ώστε να μαζεύουν μόρια σε ενδεχόμενη προκήρυξη εποχικών πάλι. Πράγματα άθλια δηλαδή. 

Ισχύει. Προσωπικά το πήρα χαμπάρι και την έκανα με ελαφριά νωρίς. 
Επισκέπτης

Καταλαβετε το οσο ειναι νωρις. Η γραμμη τους ειναι ο εθελοντισμος. Δειτε τους εχουν μπει παντου πλεον, στα δασικα τα αστικα. Αν γινοταν θα διωχναν και τους μονιμους. Τα λεφτα που παιρνουν καθε χρονο παει στον εθελοντισμο το μεγαλυτερο ποσοστο ωστε να εχουν τα hilux και οχηματα γ δ τυπου.
Επισκέπτης

εσύ που τα γράφεις αυτά φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχεις ιδέα από την Πυροσβεστική και να έχεις θα είσαι κανένας από αυτούς από της πανελλήνιας που ζηλεύουν τα παιδιά στην εμοδε που περνούν περισσότερο από αυτούς η προκήρυξης δεν θα σταματήσουν αλλά θα αυξηθούν και άλλο και υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει και άλλους εποχικούς γιατί σε πολλές περιοχές φέτος δεν έχει εποχικού

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 19, 2025 9:00 pm

εσύ που τα γράφεις αυτά φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχεις ιδέα από την Πυροσβεστική και να έχεις θα είσαι κανένας από αυτούς από της πανελλήνιας που ζηλεύουν τα παιδιά στην εμοδε που περνούν περισσότερο από αυτούς η προκήρυξης δεν θα σταματήσουν αλλά θα αυξηθούν και άλλο και υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει και άλλους εποχικούς γιατί σε πολλές περιοχές φέτος δεν έχει εποχικού

Θα πάρει και άλλους εποχικούς; Για πες μας περισσότερα. 
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από niasimas »

Με την παρούσα κυβέρνηση, θα έχουμε προκ 2500 εποχικών, κάθε πέντε χρόνια. Αυτά έχουν αποφασιστεί. Αν αλλάξει τίποτα σε επίπεδο ανανέωσης συμβάσεων και όλων αυτών που ακούγονται, θα το δούμε. Περισσότερους των 2500, δεν θα δείτε και σίγουρα οχι πριν την λήξη της πενταετίας. 
Επισκέπτης

Επειδή κάποιοι λέτε μεγαλοστομίες και αερολογίες θα πρέπει να καταλάβετε ότι έχετε να κάνετε με ένα προσχεδιασμένο πλάνο προσλήψεων με στατιστικά δεδομένα. Ο μόνος αστάθμητος παράγοντας είναι το πολιτικό μέσον που έχει ο καθένας υπάλληλος και το υβριδικοί σύστημα των αποσπάσεων που αλλοιώνει τις οργανικές θέσεις γενικά στις υπηρεσίες.
Όλοι έχετε έναν φίλο στην ΕΜΟΔΕ ρωτήστε τον ποιος είναι ο τελικός αριθμός που θα παγιωθεί από εμοδιτες γιατι εγώ ξέρω για 2.500 χιλιάδες οι οποίοι αντιστοιχίζουν με 40% σε 1000 ΠΕΘ οδηγούς. Αν ανεβεί ο πάγιος αριθμός από την ΕΜΟΔΕ θα ανεβεί και από τους ΠΕΘ αλλά είπαμε ψιλά γράμματα αυτά!

Επισκέπτης

Παιδιά ότι και να λέτε αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Με όσους γρίφους και αν μιλάτε, κάθε πέντε χρόνια θα βγαίνει προκήρυξη για εποχικούς. Όσοι αντέχουν και είναι τζόβενα ας ασχοληθούν. Οι υπόλοιποι ξέρετε.....
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κοινοποιείται το υπ' αριθ. 46757 οικ. Φ.211.5/21-08-2025 έγγραφο Α.Π.Σ. με θέμα : «Κοινοποίηση πίνακα προσλαμβανομένων ιδιωτών ως Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο Πυροσβεστικό Σώμα για κάλυψη κενών θέσεων στη ΔΙ.Π.Υ. Ανατολικής Αττικής και στη ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κυκλάδων»

https://www.fireservice.gr/documents/20 ... 870ed03db0
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 19, 2025 11:35 pm Επειδή κάποιοι λέτε μεγαλοστομίες και αερολογίες θα πρέπει να καταλάβετε ότι έχετε να κάνετε με ένα προσχεδιασμένο πλάνο προσλήψεων με στατιστικά δεδομένα. Ο μόνος αστάθμητος παράγοντας είναι το πολιτικό μέσον που έχει ο καθένας υπάλληλος και το υβριδικοί σύστημα των αποσπάσεων που αλλοιώνει τις οργανικές θέσεις γενικά στις υπηρεσίες.
Όλοι έχετε έναν φίλο στην ΕΜΟΔΕ ρωτήστε τον ποιος είναι ο τελικός αριθμός που θα παγιωθεί από εμοδιτες γιατι εγώ ξέρω για 2.500 χιλιάδες οι οποίοι αντιστοιχίζουν με 40% σε 1000 ΠΕΘ οδηγούς. Αν ανεβεί ο πάγιος αριθμός από την ΕΜΟΔΕ θα ανεβεί και από τους ΠΕΘ αλλά είπαμε ψιλά γράμματα αυτά!

Αδερφέ μου τι εννοείς ακριβώς? Όσοι είναι μεγαλύτεροι έχουν ελπίδα? Η να τζασουν?εγώ τώρα θά παραιτηθώ έχω περάσει τα 35 και πιστεύω ότι δεν έχω  ελπίδα με αυτη την κυβέρνηση,είμαι σάν εποχικος έρμαιο του κάθε βλαχαδερόυυ ανώτερου . Και ας έχω πτυχίο και ομιλώ 3 γλώσσες από την στιγμή που φοράς το κόκκινο είσαι στόχος.  Δεν αξίζει άν δεν έχεις ελπίδα για μονιμότητα οπότε την κάνω με ελαφρά. 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες