Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Αποτελέσματα για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Mancini έγραψε: Πέμ Ιούλ 31, 2025 9:11 pm Παιδιά απαντήστε ποσοι εμειναν και στις υπόλοιπες μέρες των αθλημάτων όταν δωσαμε την Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή.
Την Δευτέρα που έδωσα εγώ έμειναν γύρω στους 80 υποψηφίους.

Ψυχοτεχνικα δεν κόπηκε κανένας… 
Mancini
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Mancini »

Χαίρω πολύ ότι δεν κόπηκαν στα ψυχοτεχνικα, εγώ ρώτησα πόσοι κόπηκαν στα αθλήματα!
Επισκέπτης

Mancini έγραψε: Παρ Αύγ 01, 2025 7:24 am Χαίρω πολύ ότι δεν κόπηκαν στα ψυχοτεχνικα, εγώ ρώτησα πόσοι κόπηκαν στα αθλήματα!

Υπολογισε 20-25 ημερα μέσο όρο.
Mancini
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Mancini »

Δεν ξέρω, πάντως κάθε μέρα 160 υποψήφιοι ήταν στις διαδικασίες. μετά τα αθλήματα της Δευτέρας ήμασταν 80 άτομα εναπομείναντες.
Επισκέπτης

Ειναι μια προκυριξη που επιτελος θα εχει αρκετες γυναικες... και το λεω χωρις να ειμαι.! Ειναι ευχαριστο αυτο διοτι χρειαζεται συμμετοχη και απο τα δυο φυλλα.. Στ δικαστικη περυσι ενω υπηρχαν παρα πολλες γυναικες τελικα στο τελος ηταν 40 απο τα 500 ατομα.. ΕΙχαν τον χρονο και ετοιμαστηκαν και εμφανιστηκαν ετοιμες και μπραβο  τους.. 
Επισκέπτης

Στους ολυμπιακούς αγώνες χαχαχαχα σιγά τα αθλήματα κοπελιά. Κοπέλα είμαι κ τα έβγαζα άνετα χωρίς ιδιαίτερες προπονήσεις! Αυτές που κόβονται είναι άσχετες από στίβο. Απλα! 
Mancini
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Mancini »

Καλημέρα, μην χάνουμε το νόημα της συζήτησης και άντρες κόπηκαν που ήταν απροπονητοι. Όποιος το ήθελε πραγματικά άντρας ή γυναίκα  είχε χρόνο να προετοιμαστεί, 1,5 χρόνο είχαμε.

Απλά αν μπορεί να ενημερώσει κάποιος επειδή είμαστε κάποιοι χαμηλά στον πίνακα πόσοι κόπηκαν στα αθλήματα τις ημέρες που έδιναν. Ελπίζω να απαντήσει κάποιος επειδή ούτε στο fb απαντάνε όταν κάνουμε αυτή την ερώτηση  :)

Επισκέπτης

Mancini έγραψε: Δευ Αύγ 04, 2025 9:37 am Καλημέρα, μην χάνουμε το νόημα της συζήτησης και άντρες κόπηκαν που ήταν απροπονητοι. Όποιος το ήθελε πραγματικά άντρας ή γυναίκα  είχε χρόνο να προετοιμαστεί, 1,5 χρόνο είχαμε.

Απλά αν μπορεί να ενημερώσει κάποιος επειδή είμαστε κάποιοι χαμηλά στον πίνακα πόσοι κόπηκαν στα αθλήματα τις ημέρες που έδιναν. Ελπίζω να απαντήσει κάποιος επειδή ούτε στο fb απαντάνε όταν κάνουμε αυτή την ερώτηση  :)

γιατι προφανως κανεις δεν γνωριζει το ακριβες νουμερο που κοπηκαν ουτε αυτοι που κοπηκαν αν ηταν επιλαχοντες η διοριστεοι.. Πχ αν κοπηκαν 100 ατομα και ηταν επιλαχοντες δεν θα αλλαζε κατι.. 

Υ.Γ προσωπικη μου αποψη οτι αν δηλωσατε πολλες θεσεις θα εχετε μπει καπου αν δηλωσατε 1 Δημο προφανως μειώνονται οι πιθανοτητες. Πολυτεκνοι κτλ σαν επιλαχοντες μειωνονται οι πιθανοτητες γιατι δεν παιζετε για ολες τι θεσεις αλλα συγκεκριμενες

pariszisis

Δημοσίευση από pariszisis »

Καλημερα.

Πηρα ΑΣΕΠ υγειονομικα μ ειπαν οχι Αυγουστο απο Σεπτεμβρη... Αθληματα λογικα Οκτωβρη - Νοεμβριο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες