Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Και θα βάλουν και στην μοριοδοτηση χειριστής ντροουν θα δίνει 10.000 μόρια όπως και το πτυχίο Πανεπιστημίου!!!! Εφάμιλλο να είσαι απόφοιτος ΤΕΙ τμήματος ιχθυοκαλλιέργειων!!!!
Επισκέπτης

Ρε σταματήστε δεν πρόκειται να αλλάξει το όριο ηλικίας στην αστυνομία έχετε ξεφύγει!😂😂😂
Επισκέπτης

Μην παραπληροφορειτε. Η προκήρυξη θα είναι ακριβώς ίδια με πέρσι και θα έχει κανονικά εντοπιότητα παντού, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή.
Επισκέπτης

Ρε λέτε να είναι ΣΦ και όχι ΣΟΧ; Δηλαδή να μην είναι με σύμβαση αλλά μόνιμος;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 03, 2025 10:31 pm Ρε λέτε να είναι ΣΦ και όχι ΣΟΧ; Δηλαδή να μην είναι με σύμβαση αλλά μόνιμος;

ΣΟΧ θα είναι 1 χρόνου 
Επισκέπτης

Μην ακούτε κανέναν μέχρι να βγει η προκήρυξη. Ο καθένας λέει τα δικά του εδώ και δεν υπάρχει τρόπος μέχρι τώρα να διασταυρωθούν οι όποιες πληροφορίες. Περιμένετε επίσημη πηγή.
Stratis

Δημοσίευση από Stratis »

Παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο, η συγκεκριμένη προκήρυξη που θα βγει φέτος αφορά τελικά και τα νησιά ή όχι; Γιατί νομίζα μόνο τα αεροδρόμια και άλλες περιοχές της Ελλάδας οπως λέγανε άλλοι πιο πάνω. Είμαι από Μυτιλήνη και με ενδιαφέρει.
Επισκέπτης

3 χρόνια έλεγαν ότι θα είναι όχι 1. Για 1 χρόνο τι να τους κάνει.. το θέμα είναι να είναι κάτι μόνιμο για να αξίζει 
Επισκέπτης

Για την δικιά μας δεν έχουν πει τίποτα ακόμα πάντως...
Stratis

Δημοσίευση από Stratis »

Παιδιά έκανα μία ερώτηση πιο πάνω και δεν μου απάντησε κανείς, αν μπορείτε, η επόμενη προκήρυξη αφορά και νησιά ΒΑ Αιγαίου ή όχι; Γιατί τον Νοέμβριο μάλλον θα μονιμοποιηθούν όσοι μπήκαν το 2020, και αν ναι ξέρετε πότε θα βγει; 
Επισκέπτης

Μόνο στα αεροδρόμια είναι τα νησιά το είπε ο άλλος ο χάχας το τρολ πού φαντάζεται ότι είναι αστυνομικός. Πάντως αυτό περί μονιμοποίησης αυτών πού πήρε το 20 από πού προκύπτει εγώ δεν ξέρω κάτι τέτοιο 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 06, 2025 10:58 pm Μόνο στα αεροδρόμια είναι τα νησιά το είπε ο άλλος ο χάχας το τρολ πού φαντάζεται ότι είναι αστυνομικός. Πάντως αυτό περί μονιμοποίησης αυτών πού πήρε το 20 από πού προκύπτει εγώ δεν ξέρω κάτι τέτοιο 

Εχεις κουράσει και παραπληροφορείς τον κόσμο . Νομίζεις ότι τα ξες όλα και δεν έχει ούτε τρίχες στο πουλί σου ακόμα αποτυχημένε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 06, 2025 11:50 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 06, 2025 10:58 pm Μόνο στα αεροδρόμια είναι τα νησιά το είπε ο άλλος ο χάχας το τρολ πού φαντάζεται ότι είναι αστυνομικός. Πάντως αυτό περί μονιμοποίησης αυτών πού πήρε το 20 από πού προκύπτει εγώ δεν ξέρω κάτι τέτοιο 

Εχεις κουράσει και παραπληροφορείς τον κόσμο . Νομίζεις ότι τα ξες όλα και δεν έχει ούτε τρίχες στο πουλί σου ακόμα αποτυχημένε 

Να αυτόν τον χαλβά εδώ εννοώ για όποιον δεν το είδε πάρει χαμπάρι πράγμα δύσκολο μπαίνει στο φόρουμ και γράφει ***** νήματα πού έχουν να κάνουν με την αστυνομία.

Επισκέπτης

Άρα υπάρχει πιθανότητα να βγει καινούρια προκήρυξη για τα νησιά μέχρι το τέλος του έτους;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες