Ακούστε με μια κοπέλα δεν παρουσιάστηκε την πρώτη μέρα και ένα παλικάρι παραιτήθηκε την παρασκευή γιατί πέρασε πυροσβεστική δεν έφυγε κανείς άλλος στρατολόγος αυτά τα δύο άτομα μακάρι να βγω ψεύτης για σας αλλά νομίζω την Αθήνα δεν θα την γλιτώσειdimisbo έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 4:23 pmΈφυγαν αρκετοί στρατολογοι απο την πρώτη εβδομάδα κιολας και ανπληρωθηκαν ,όχι δεν τον βολεύει η Αθήνα αν και στο ΓΕΑ υπηρέτησε ο γιος μου την θητεία του ως αστυνομικός δεν θέλει να ζήσει πάλι εκεί, και ξαναλέω δεν τους έχουν προϊδεάσει για κάτι τέτοιο θεωρώ ότι αν το ήξερε θα είχε παραιτηθεί , θα φανεί πιστεύω τις επόμενες μέρες, σε ευχαριστώ για την συζήτησηArxisminias έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 11:12 amΚαλημέρα ακούστε να δείτε τα παιδιά οι στρατολόγοι είναι 16 προστέθηκαν αυτές τις μέρες άλλοι 2 γίνανε 18 την παρασκευή έφυγε 1 παιδί γιατί πέρασε αλλού λοιπόν τα παιδιά τα περισσότερα θα έρθουν Αθήνα δεν θα πάνε παραμεθόριο έχει μεγάλη ανάγκη στρατολόγων ο νόμος αττικής το τελευταίο 2μηνο αποστρατεύτηκαν μεγάλος αριθμός στρατολόγων γυναίκες από το ΓΕΑ θα απορροφηθεί λοιπόν μεγάλος αριθμός στα επιτελεία τις αττικής ΓΕΑ ΔΑΕ ΔΑΥ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ ΣΜΥΑ ΚΑΙ 251 ΓΝΑ στα νησιά η αεροπορία κάνει προγραμματισμό κάθε χρόνο και είναι μεταθέσεις διετίας οπότε έχει κάνει προγραμματισμό φέτος δεν ξέρω αν το παιδι σας το βολεύει η Αθήνα η όχι αλλά για αρχή θα έρθει Αθήνα κατά 90% μετά από λίγα χρόνια θα πάει νησί σίγουρα
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 137
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Με τα ενοίκια της Αθήνας δύσκολο να καθίσει φίλε μου , δεν θα βγαίνει οικονομικά οπουδήποτε αλλού θα την παλέψει αλλά Αθήνα με τιποτα κάτω απο 500 ευρω δεν θα βρει κάτι αξιοπρεπές να μένει.Arxisminias έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 4:52 pmΑκούστε με μια κοπέλα δεν παρουσιάστηκε την πρώτη μέρα και ένα παλικάρι παραιτήθηκε την παρασκευή γιατί πέρασε πυροσβεστική δεν έφυγε κανείς άλλος στρατολόγος αυτά τα δύο άτομα μακάρι να βγω ψεύτης για σας αλλά νομίζω την Αθήνα δεν θα την γλιτώσειdimisbo έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 4:23 pmΈφυγαν αρκετοί στρατολογοι απο την πρώτη εβδομάδα κιολας και ανπληρωθηκαν ,όχι δεν τον βολεύει η Αθήνα αν και στο ΓΕΑ υπηρέτησε ο γιος μου την θητεία του ως αστυνομικός δεν θέλει να ζήσει πάλι εκεί, και ξαναλέω δεν τους έχουν προϊδεάσει για κάτι τέτοιο θεωρώ ότι αν το ήξερε θα είχε παραιτηθεί , θα φανεί πιστεύω τις επόμενες μέρες, σε ευχαριστώ για την συζήτησηArxisminias έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 11:12 am
Καλημέρα ακούστε να δείτε τα παιδιά οι στρατολόγοι είναι 16 προστέθηκαν αυτές τις μέρες άλλοι 2 γίνανε 18 την παρασκευή έφυγε 1 παιδί γιατί πέρασε αλλού λοιπόν τα παιδιά τα περισσότερα θα έρθουν Αθήνα δεν θα πάνε παραμεθόριο έχει μεγάλη ανάγκη στρατολόγων ο νόμος αττικής το τελευταίο 2μηνο αποστρατεύτηκαν μεγάλος αριθμός στρατολόγων γυναίκες από το ΓΕΑ θα απορροφηθεί λοιπόν μεγάλος αριθμός στα επιτελεία τις αττικής ΓΕΑ ΔΑΕ ΔΑΥ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ ΣΜΥΑ ΚΑΙ 251 ΓΝΑ στα νησιά η αεροπορία κάνει προγραμματισμό κάθε χρόνο και είναι μεταθέσεις διετίας οπότε έχει κάνει προγραμματισμό φέτος δεν ξέρω αν το παιδι σας το βολεύει η Αθήνα η όχι αλλά για αρχή θα έρθει Αθήνα κατά 90% μετά από λίγα χρόνια θα πάει νησί σίγουρα
Ξέρετε η εκπαίδευση ειδικότητας για ποσο διαρκεί; Ας πούμε ως υλικονομος.. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα διαμονής στο Καβούρι;
-
- Αρχιλοχίας
-
- Αρχιλοχίας
Το άσχημο είναι ότι θα μετατεθούν πολλά παιδιά Αθήνα από την αεροπορία στην αττική έχει μεγάλες ανάγκες η ΠΑdimisbo έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 7:11 pmΜε τα ενοίκια της Αθήνας δύσκολο να καθίσει φίλε μου , δεν θα βγαίνει οικονομικά οπουδήποτε αλλού θα την παλέψει αλλά Αθήνα με τιποτα κάτω απο 500 ευρω δεν θα βρει κάτι αξιοπρεπές να μένει.Arxisminias έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 4:52 pmΑκούστε με μια κοπέλα δεν παρουσιάστηκε την πρώτη μέρα και ένα παλικάρι παραιτήθηκε την παρασκευή γιατί πέρασε πυροσβεστική δεν έφυγε κανείς άλλος στρατολόγος αυτά τα δύο άτομα μακάρι να βγω ψεύτης για σας αλλά νομίζω την Αθήνα δεν θα την γλιτώσειdimisbo έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 4:23 pm
Έφυγαν αρκετοί στρατολογοι απο την πρώτη εβδομάδα κιολας και ανπληρωθηκαν ,όχι δεν τον βολεύει η Αθήνα αν και στο ΓΕΑ υπηρέτησε ο γιος μου την θητεία του ως αστυνομικός δεν θέλει να ζήσει πάλι εκεί, και ξαναλέω δεν τους έχουν προϊδεάσει για κάτι τέτοιο θεωρώ ότι αν το ήξερε θα είχε παραιτηθεί , θα φανεί πιστεύω τις επόμενες μέρες, σε ευχαριστώ για την συζήτηση
μετά την ορκωμοσία στην ειδικότητα θα μένουν μέσα ή έξω?Arxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 12:06 amΤο άσχημο είναι ότι θα μετατεθούν πολλά παιδιά Αθήνα από την αεροπορία στην αττική έχει μεγάλες ανάγκες η ΠΑdimisbo έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 7:11 pmΜε τα ενοίκια της Αθήνας δύσκολο να καθίσει φίλε μου , δεν θα βγαίνει οικονομικά οπουδήποτε αλλού θα την παλέψει αλλά Αθήνα με τιποτα κάτω απο 500 ευρω δεν θα βρει κάτι αξιοπρεπές να μένει.Arxisminias έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 4:52 pm
Ακούστε με μια κοπέλα δεν παρουσιάστηκε την πρώτη μέρα και ένα παλικάρι παραιτήθηκε την παρασκευή γιατί πέρασε πυροσβεστική δεν έφυγε κανείς άλλος στρατολόγος αυτά τα δύο άτομα μακάρι να βγω ψεύτης για σας αλλά νομίζω την Αθήνα δεν θα την γλιτώσει
-
- Αρχιλοχίας
Στην ειδικότητα θα μένουν μέσαepiskeptis1 έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 8:14 amμετά την ορκωμοσία στην ειδικότητα θα μένουν μέσα ή έξω?Arxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 29, 2025 12:06 amΤο άσχημο είναι ότι θα μετατεθούν πολλά παιδιά Αθήνα από την αεροπορία στην αττική έχει μεγάλες ανάγκες η ΠΑ
καλημέρα σας !!!
αύριο ορκίζονται όλοι....ξέρει κανείς τι θα γίνει όσον αφορά τις άδειες?
αύριο ορκίζονται όλοι....ξέρει κανείς τι θα γίνει όσον αφορά τις άδειες?
ξερει κανεις αν τη μερα της ορκομωσιας μπορει καποιος να μην ορκιστει και να παραιτηθει?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες