Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Anonymous »

Απλα εχουν καλυτερη εκπαιδευση κ αλλο εξοπλισμο απο οτι εχουμε εμεις. Τωρα συγκεκριμενα δν ξερω να σου πω οι γερμανοι κανουν αυτο οι αμερικανοι εκεινο. Αλλα σαν επιπεδο στρατου-συμπεριφορας-οπλισμου ειναι κλασεις ανωτεροι. Υπαρχουν νομιζω καποιες πληροφοριες στο site εδω οπου αν σε ενδιαφερει για καριερα μπορεις να πας μονιμος κ σε στελνουν κ σε καποιες καλες σχολες στο ξωτερικο για να μαθεις καινουρια πραγματακια ;)
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Το θεμα φιλεμου δεν ειναι η εκπαιδευση αλλα το ποσα ρισκα εισαι διατεθημενος να παρεις και κατα ποσο εχεις το στοιχειο του τοιχοδιοκτη στον χαρακτηρα σου και Ποσα πραγματα μενουν πισω αν παρεις την αποφαση ολα τα αλλα ειναι περιτα κι εγω στην ιδια φαση με σενα ειμαι
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Λες ε!

Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Στον δυκ

Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Ψαξε στο νετ hart security
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Ειμαι διαθετημενος για πολα ρισκα, και τους δικους μου που θα αφησω πισω δεν με νοιαζει γραμενους τους εχω! Και τους φιλους και ολα! Και οσο γ'αυτα που λετε μπορεις να χασεις την ζωη σου και τετοια δεν με νοιαζει.*Σοβαρα μιλαω δεν το παιζω καποιος. Εαν ξερει καποιος ποιο πολα; Να Μας πει.

Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Αν εχεις facebook εχει group η λεγεωνα μπορεις να βρεις λεγεωναριους να σε κατατοπισουν καπως ετσι εβγαλα ακρη κι εγω εδω μονο παπατζιλικια θα σου που διθεν κομανταραδες
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Συμφωνω. Εχω ακουσει πολλα πραγματα απο καραβαναδες κ μη σε φαση οτι το G3 σε σκοτωνει στα 2klm κ τραβουσα τα βυζια μου. Το καλυτερο ειναι να ρωτησεις καποιον που να εχει περασει την εκπαιδευση κ κρινεις. Εγω σου λεω παντως οτι υπαρχουν κ καλυτερα. Κ ποτε δν συμπαθησα τους γαλλους...
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Ουτε εγω τους κανω κεφι τους γαμωγαλλους το παιζουν γαματοι και εχουν χασει σε ολους τους πολεμους! Αλλα ειναι το μονο μαχιμο σωμα που δινει αυτη την ευκαιρια σε ξενους ευκαιρια που ισως να την πληρωσεις ακριβα! Αλλα ειναι ενα ρισκο που η το παιρνεις η οχι. Μιλαω με ενα ρωσο Που ηταν λεγεωναριος και μου λεει το 90% που παει εκει δεν ξερει λεξη γαλλικα το προγραμα στα μαθαινει οπως επισης η εκπαιδευση τους θελει προσοχη να μιν τραυματιστεις και δεν υπαρχει πετιπτωση να μιν εμπλακεις σε μαχη αυτο ειναι δεδομενο
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Δυστυχως δεν εχω facebook δεν ασχολουμε πολυ με τον υπολογυστη. Εγω το ρισκο το παιρνω δεν εχω προβλημα και ειναι το μονο πραγμα που με νοιαζει. ΚΡΗΤΙΚΟΣ 25 λες οτι ειναι το μονο μαχιμο σωμα που δινει την ευκαρια σε ξενους που ισως να την πληρωσεις ακριβα τι ενωεις; Και κατι αλο λες οτι υπαρχει περιπτωση να εμπλακεις σε μαχη δηλαδη οτι θα τσακωθεις με καποιον;
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Να παιθανεις σε ενα κωλοχωρι στην αφρικη απο ενα 12 αχρονο σκυλαραπακι που το εχουν τιγκαρει στην πρεζα κα το ταιζουν κοματια απο συγκενεις του για να παρει την δυναμη τους σε ενα πολεμο που δεν ξερει γιατη γινεται... Και ολα αυτα για την κυβερνηση μιας αλης χωρας που μπορει να ειναι και αντιπαλος με την δικια σου και ολα αυτα για το χρημα! Αυτο ενωω οταν σου λεω να το πληρωσεις ακριβα! Οσο για την εμπλοκη σε μαχη οταν πεσει ξυλο στο χωριο μου το λενε κοπανο οχι εμπλοκη σε μαχη. Ελπιζω να σε καλυψα την απορια σου
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Σε ευχαριστω με καλυψες.*Α κατι ακομα λες οτι ειναι το μονο μαχιμο σωμα που σου δινει την ευκαιρια δηλαδη μπορεις να πας και αν ναι πως;

Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Δεν μπορουν σχεδον σε ολες τις χωρες ατομα που δεν εχουν την ιθαγενεια της χωρας αυτης να δουλεψουν στα σωματα ασφαλειας της Σε μαχιμα ποστα π. Χ. Δεν μπορει ενας κωλοσκοπιανος η σκατοαλβανος η οτι σκατοφαρα αλλη να γινει Βατραχος η εκαμιτης η ακομα και απλος μπατσος η εποπ. Στην λεγεωνα μπορουν να πανε ατομα απο ολες τις εθνικοτητες να κανουν πενταετες συμβολαιο με την γαλλικη κυβερνηση και να πολεμισουν για αυτη με ανταλαγμα χρημα και γαλικο διαβατηριο ((Its easy.You have go to Paris to FORT DE NOGANT,ou direktly to AUBAGNE (30 km to Marseille) to 1-ere Regiment Etranger)) αυτο μου απαντησε ενας λεγεωναριος που του εκανα την ιδια ερωτηση! Και για το ποτε μπορω να παω ειναι η εξης απαντηση απο τον ιδιο ((Hello my Friend,when you wont.Fort de Nogant is Open 24/24,7/7,365/365))

Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Μισθοφοροι ειναι. Γιατι εκπλησεσαι. Αν θες πηγαινε, αν δεν θες μην πας. Εγω μια φορα δεν θα πηγαινα να πεθανω για τα συμφεροντα οποιουδιποτε αλλου κ ειδικα οταν ειναι καθαρα για το χρημα. Δεν χρειαζεται να εμπλακεις σε μαχη για να πεθανεις, κ ναρκη να πατησεις δν ξαναγυρνας. Οποτε σκεψου αν θες να γυρισεις με κανα κομμενο ποδι στα 25 σου η στην χειροτερη να μην γυρισεις καν. Πηγαινε σε κανα σωμα εδω κ αν εχεις το κουραγιο πηγαινε σε καμια 5ετια κ στο εξωτερικο σε πιο σκληρα σωματα. Κατ εμε παντα...
ΓΙΑΝΝΗΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Ευχαριστω σε ζαλισα λιγο ε; Εικόνα Πρεπει να ξερεις αγγλικα για να πας; Μονο στην Γαλλια σου δινεται αυτη η ευκαιρια; Πουθενα αλου; Οπως Αμερικη ας πουμε.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης