Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Transload έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 12:23 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 09, 2025 2:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 09, 2025 9:53 am
Έχουμε πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει εχω 7 αντιπυρικες έφτασα 41 και ακούμε τα ίδια και τα ίδια.

1. Αυτοί δεν ήταν που μας έλεγαν ότι υπάρχει καλή επικοινωνία με το υπουργείο και για αυτό το λόγο ακυρώθηκε και η πορεία? Όλα ρόδινα δεν μας τα έλεγαν? 

2. Κάτι έχουμε καταλάβει μόνο τα προφίλ τους να δεις στα μέσα νομίζεις ότι είναι πολιτικά πρόσωπα και πάνε για καριέρα ξεκάθαρα.

3. Μα αυτοί ήταν που μπήκαν μπροστά μόνοι τους, το 2023 πετώντας έξω την τότε διοίκηση με το πρόσχημα ότι δεν κατέβαζαν πορεία προεκλογικά με αρχηγό το Ραπανο τότε ο οποίος είχε δηλώσει δημόσια πως μας ήθελε όλους.

4. Ποιος εξασφαλίζει την εποχικότητα περνώντας κάθε χρόνο επιτροπή και γιατρούς? Ποιος μου λέει εμένα πως αν χτυπήσω η έχω οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας την περιοδο που είμαι άνεργος θα περάσω? Ποιος μου εξασφαλίζει ότι μετά τα 10 χρόνια δεν θα με πετάξουν έξω όπως έγινε και φέτος? Άρα κανένα πρόβλημα δεν λύνεται απλά διαιωνίζεται.

5. Το θεωρώ τη μεγαλύτερη ήττα αυτό που έγινε, δηλαδή ανέβηκε το όριο για τους πολίτες στα 30 και για τους εποχικούς τίποτα. Τα έχουμε ξανακουσει όλα αυτά... Το 22 στη προκήρυξη της εμοδε με 31 όριο λέγανε δεν είμαστε της άποψης όλοι η κάνεις δεν άνοιξε ρουθούνι. Το 23 όριο 35 είναι μια βάση για να διαπραγματευτούμε μεγαλύτερο όριο στις προκηρύξεις για σταθμούς, το 25 το 8μηνο είναι πιο κοντά στα 12μηνο και έχουμε τώρα και την δεκαετία που είναι πιο κοντά την αιωνιότητα. 

Σχετικά με το 3 , εκεινος ο αλήτης ο Τσουκαλάς έφυγε μόνος του και κλείδωσε το σωματείο πριν τις εκλογές.  Και είμαι ακομα εποχικος εξαιτίας του

Χοντρουλι ότι είσαι εποχικος φτάιει ότι πέρυσι κόπηκες στις έλξεις,  ότι δεν πέρασες το 22 ήταν γιατί ο επίτιμος που μπήκε στά ελπε δεν διαπραγμάτευτηκε τίποτα και άκουσον άκουσον πλέον ως διπλοθεσίτες επέστρεψε ως εποχικος που από ότι μαθαίνουμε δεν έχει πατήσει λόγω ότι είναι συνδικαλιστής (άραγε από που) κατάλαβες χοντρούλη αυτό είναι η πασσυπ και ο φανατικός νεοδημοκρατης επίτιμος. 

Καλό είναι να γράφονται αυτά, να μαθαίνουν και οι νέοι συνάδελφοι περί τίνος πρόκειται... Από όλα αυτά που έγραψε ο συνάδελφος πιο πάνω βρήκε να σχολιάσει μόνο το 3. Δεν φταίμε εμείς αλλά οι άλλοι! Που οι άλλοι έχουν φύγει πάνω από δύο χρόνια. 

Επισκέπτης

Re: Ομοσπονδία / σωματεία συμβασιούχων πυροσβεστών

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:49 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 11:25 pm Μακριά απο αυτο το σκουπίδι που λέγεται Φαραντάκης. Κλέφτες μακριά απο εμας.

Τουλάχιστον αυτός τα λέει στα ίσια. Εσύ άκου τον μπαρδακη που είναι έξω από την σχολή πυροσβεστών, και να σου λέει ότι έκανε το όνειρο του.....τη να λέμε τώρα....

Ρε φιλε εισαι βλαμμένος; Εννοείται ο άνθρωπος οτι εκανε το όνειρο του πραγματικότητα όπως 137 ακομα συνάδελφοι μας, όπως και οι 186 πριν 2 μηνες όπως και 1400 ακομα τα προηγούμενα χρονια. Γι αυτο παλευουμε όλοι για να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα. Τι ήθελες να πει όχι δεν θα παω να προσπαθήσω για την ΕΜΟΔΕ μην ερθει ένας ανώνυμος σε ενα φορουμ και γράψει τη πιπα του; Πω πω ζήλια μην πείτε καλο λογο για ανθρωπο ρε τι σκουπίδια ειστε εσεις. Μπράβο σε ολα τα παιδια που τα κατάφεραν! Μακάρι σύντομα και εμεις!

Επισκέπτης

Μπράβο σε ολα τα παιδιά που τα κατάφεραν, μην ειστε σκατοψυχοι ρε, να ψοφήσει η κατσικα του γείτονα. Ελεος καποιοι ειστε παλιανθρωποι χωρίς λόγο. Στα δικά μας δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει ο Μπαρδάκης πισω με την προσληψη του στην Εμοδε. Παρηγοριά οτι μένουν πίσω Ψαρόπουλος και Τζελέπης όμως νομίζω πως ο συγκεκριμένος λειτουργούσε ολα τα γρανάζια του πασσυπ και οχι μόνο του συγκεκριμένου σωματείου. Εγω απο μεριάς μου να πω ενα ευχαριστώ οχι μόνο στο πασσυπ αλλα και σε ολους όσους τρέχουν για εμας. Στα 39 μου πλεον βλέπω ξεκάθαρα τα πραγματα και πως είναι ώρα για αλχημείες. Και είμαι σίγουρος πως στο τελος θα τα καταφέρουμε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:49 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 11:25 pm Μακριά απο αυτο το σκουπίδι που λέγεται Φαραντάκης. Κλέφτες μακριά απο εμας.

Τουλάχιστον αυτός τα λέει στα ίσια. Εσύ άκου τον μπαρδακη που είναι έξω από την σχολή πυροσβεστών, και να σου λέει ότι έκανε το όνειρο του.....τη να λέμε τώρα....

Δηλαδή μας λες να κλείσουμε τα μάτια στον άλλον τον κλέφτη που δεν έκανε τιποτα για να μη βγει προκήρυξη και να βάλει τον γιο του μεσα εποχικό και να τα βαλουμε με τον Μπαρδάκη επειδή ο Μπαρδακης παλεψε και πέτυχε τους στόχους του επειδη τον επαιρνε ηλικιακά όπως και τόσοι άλλοι. Φίλε χρήζεις ψυχιατρικής βοήθειας.

purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από purosvestis »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 3:29 pm Μπράβο σε ολα τα παιδιά που τα κατάφεραν, μην ειστε σκατοψυχοι ρε, να ψοφήσει η κατσικα του γείτονα. Ελεος καποιοι ειστε παλιανθρωποι χωρίς λόγο. Στα δικά μας δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει ο Μπαρδάκης πισω με την προσληψη του στην Εμοδε. Παρηγοριά οτι μένουν πίσω Ψαρόπουλος και Τζελέπης όμως νομίζω πως ο συγκεκριμένος λειτουργούσε ολα τα γρανάζια του πασσυπ και οχι μόνο του συγκεκριμένου σωματείου. Εγω απο μεριάς μου να πω ενα ευχαριστώ οχι μόνο στο πασσυπ αλλα και σε ολους όσους τρέχουν για εμας. Στα 39 μου πλεον βλέπω ξεκάθαρα τα πραγματα και πως είναι ώρα για αλχημείες. Και είμαι σίγουρος πως στο τελος θα τα καταφέρουμε.

Συνάδελφε απο σεπτέμβριο με οκτώμβριο έρχεται κάτι καλό και τους 31 και άνω η 35 να πω καλύτερα…υπομονή λίγο απο σεπτέμβριο με κάποιες συναντήσεις θα ανακοινωθεί …είναι υπόσχεση υπουργού και όχι μόνο ..περιμένεται και τις αλλαγές του ν4662/2020
Επισκέπτης

purosvestis έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 4:30 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 3:29 pm Μπράβο σε ολα τα παιδιά που τα κατάφεραν, μην ειστε σκατοψυχοι ρε, να ψοφήσει η κατσικα του γείτονα. Ελεος καποιοι ειστε παλιανθρωποι χωρίς λόγο. Στα δικά μας δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει ο Μπαρδάκης πισω με την προσληψη του στην Εμοδε. Παρηγοριά οτι μένουν πίσω Ψαρόπουλος και Τζελέπης όμως νομίζω πως ο συγκεκριμένος λειτουργούσε ολα τα γρανάζια του πασσυπ και οχι μόνο του συγκεκριμένου σωματείου. Εγω απο μεριάς μου να πω ενα ευχαριστώ οχι μόνο στο πασσυπ αλλα και σε ολους όσους τρέχουν για εμας. Στα 39 μου πλεον βλέπω ξεκάθαρα τα πραγματα και πως είναι ώρα για αλχημείες. Και είμαι σίγουρος πως στο τελος θα τα καταφέρουμε.

Συνάδελφε απο σεπτέμβριο με οκτώμβριο έρχεται κάτι καλό και τους 31 και άνω η 35 να πω καλύτερα…υπομονή λίγο απο σεπτέμβριο με κάποιες συναντήσεις θα ανακοινωθεί …είναι υπόσχεση υπουργού και όχι μόνο ..περιμένεται και τις αλλαγές του ν4662/2020

Αυτό είναι τοποθέτηση από σωματείο;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 5:53 pm

Πόσο ευκολόπιστοι είστε μερικοί, αδερφέ αν είσαι πάνω από 35 12 μήνη εργασία δεν θα έχεις. Οτιδήποτε άλλο θα είναι απλά μπάλωμα για την ξεφτίλα που έγινε 

purosvestis

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 6:06 pm

Πόσο ευκολόπιστοι είστε μερικοί, αδερφέ αν είσαι πάνω από 35 12 μήνη εργασία δεν θα έχεις. Οτιδήποτε άλλο θα είναι απλά μπάλωμα για την ξεφτίλα που έγινε 

Θα δουμε φιλε θα δουμε …ολα καλα υπομονη να εχεις…

Επισκέπτης

Κάποιοι περίμεναν 10 -15 και βάλε χρόνια μέχρι να καταφέρουν 12μηνη εργασία. Τώρα εάν εσύ έχεις τη μαγική λύση, βγες μπροστά να τα κάνεις όλα τούμπα....

Επισκέπτης

Ο Μπαρδάκης έκανε αυτό που δεν έκαναν πέρυσι 1000 αποτυχόντες εξ εποχικων και ζητάνε φέτος εδώ και τώρα μονιμότητα  και τελικά θα πάρουν αύξηση μια τυρόπιτα. Καλή σταδιοδρομία σε εσένα και στους υπόλοιπους επιτυχόντες  στο τακτικό προσωπικό συνάδελφε!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:31 pm

Κάποιοι περίμεναν 10 -15 και βάλε χρόνια μέχρι να καταφέρουν 12μηνη εργασία. Τώρα εάν εσύ έχεις τη μαγική λύση, βγες μπροστά να τα κάνεις όλα τούμπα....

Ναι και κάποιοι μπήκαν με μια αντιπυρικη, τη μαγική λύση άλλοι μας την παρουσίασαν και πήγαν κουβά!

purosvestis

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:31 pm

Βρε κωλοτουμπες θα κανετε μερικοι σε λιγους μήνες…αυτά

Επισκέπτης

Το πρόβλημα αυτή την στιγμή στο Π.Σ δεν είναι οι εποχικοί αυτοί θα δουλέψουν 5 οχτάμηνα είτε έτσι είτε αλλιώς . Το πρόβλημα είναι οι ΠΠΥ το συνταξιοδοτικό τους και τα όρια ηλικίας αυτό θα λυθεί στους επόμενους μήνες. Όλα τα άλλα απλά θα ανακυκλώνονται μέχρι το 2030. Μήπως έγινε κάτι διαφορετικό την προηγούμενη πενταετία! Τα ίδια δεν έλεγαν και οι εποχικοί του 20 και μάλιστα και αυτοί από τον πρώτο μήνα ρωτούσαν πότε θα γίνουν μόνιμοι. 

Επισκέπτης

Ναι ευκαιρία να συμμετάσχει σε πραγματικές εκλογες....εκεί που θα παει δεν έχει διορισμενους 😇😇😇😇😇🤐🤐🤐🤐🤐🤐
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:03 pm Ναι ευκαιρία να συμμετάσχει σε πραγματικές εκλογες....εκεί που θα παει δεν έχει διορισμενους 😇😇😇😇😇🤐🤐🤐🤐🤐🤐

Τι γλέντι πρεπει να σου εχει ρίξει εσένα ο Μπαρδακης για να γράφεις τέτοια πράγματα. Πω πω πω πραγματικές ξεπραγματικες  αυτος εγινε μόνιμος κατσε εσυ στο forum να μετράς 3 και 60
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες